ARABIA εχει πολυ αλλα δεν εχουν σχεσει με γκομενες αυτοι
κανας λιβανεζος μονο με πολυ χρημα να κανει 'χρυση" καμμια ουτως η αλλως ψοφια
το θεμα ειναι ΟΤΙ ΟΙ Ουκρανίδες ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ας μη το τραβαμε αλλο,δεν θελουν ξενους για γαμησι αλλα για να τους μασανε κ να πηγαινουν να ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ με τους δικους τους ,ειδικα τωρα που τα 'πηραν κ με την Ε.Ε.,ουτε να βρουνε καμμια μετρια να τα χωσουν αλλα καινα χαζογαμανε δεν μπορουν οι φουκαραδες οι "κανονικοι"ξενοι
"ΦΟΛΑ" στο μαξιμουμ δηλαδη
τωρα ειναι εξυπηρετικοι στο να σου πουν κατι στο δρομο κ να σου δειξουν,αλλα το 'παιζουν' κιολας,εγω απειρες φορες τους εχω χωσει μπινελικι σε αντρες κ "κοπροσκυλα" ,αλλα φυσικα δεν ιδρωνει το αυτι τους
κατα τα αλλα,τοχω ξαναγραψει,το οπτικο θεαμα ειναι SUPER CHAMPIONS LEAGUE οι Ουκρανίδες ειναι μαζι με σερβες τα κορυφαια σωματα κ μωρα,ειδικα οι Ουκρανίδες πουναι κ ξεκωλλα τις βλεπεις το καλοκαιρι κ "χυνεις",αλλα "φατε ματια ψαρια κι η κοιλια περιδρομο" για εσας,και για μας τους τοπικολαλουντες,κοιταμε τις "τσιπουρες' κ τρωμε κανα "γαυρο"
υ.γ.τζιμμυ στην ουκρανια πολλες φορες τη δευτερη αντε τριτη μερα μπαινει το γκολ,και μιλαμε για καλες,οι μετριες η πιο μεγαλες παιρνονται αμεσα,εγω αυτη το "πουρο " που λεω,την εκανα καμακι μολις εκλεινε τη μπουτικ,πηγαμε ταπιαμε κανα 2ωρο κ μετα στο απαρταμεντ,ΜΠΑΜ Κ ΚΑΤΩ,αυτα τα αργοπορουντα ειναι συστηματα που μου θυμιζουν Ουκρανία