Καλημέρα !
Τον Κινέζο δεν κάνω, πρόσεξε τι ώρα έγραψες το πρώτο μύνημα, περίπου 12¨00 και τι ώρα το τελευταιο 03¨40.
Ρε παιδακια σόρρυ αλλα
α. κοιμάμαι νωρίς
β. δουλευω, καποιες μερες ειμαι πιο λασκα, άλλες μερες δεν εχω χρονο ή δεν μοπυ βγαινει αυτό που θελω να γράψω.
Και προχωρώ στα ερωτηματά σου:
Το έχω γραψει 10 φορες τουλαχιστον: Εδω ειναι μια φτωχή χώρα που όλα ειναι πανακριβα σε σχέση με το μέσο εισόδημα.
Ήτοι για να ερθει κανεις ¨: αεροπορικα εισητηρια αν όχι τα ακριβωτερα απο τα ακριβωτερα περίπου για τωρα αυτη την εποχη που ναι νεκρή 370 Ε. Βάλτε το γεγονός ότι τα αεροπλάνα ειναι κατι παμπάλαια Boeing, οι υπάλληλοι πληρώνονται το 1/4 των χρηματων απ ότι στις ξενε ς εταιρίες θα δειτε ότι τα αφεντικά της Aerochuchunit (παρεπιπτόντως κατι ουκρανοι πολιται ισραηλιται τω θρήσκευμα) όπως γράφει και ο Katman εστιάζουν στο αποτελεσμα. Με τα λιγοτερ αχρηματα προσπαθουν να βγαλουν τα περισσοτερ αλεφτά σε χρόνο d/t
Δευτερον διαμερισμα: θες 70-100 Ευρώ την ημερα για ένα διαμερισμα τυπου σαν να σε παω σ εμια παμπαλαια πολυκατοικια στην Κυψέλη να χω ένα διαμερισμα, να του χω περάσει καινουργιο λαμινατο πάτωμα, νεα παραθυρα, νεα ντουζιερα , ντουλαπα απ το πράκτικερ ε ποσα έδωσα , έδωσα πανω απο 3000 Ε? Και να στο νοικιαζω 80 Ε την ημερα (αφορολογητα). Βάλε μια βδομαδα χ 80 Ε= 560 Ε
Προχωρώ μια γκομενα (πουτανα) να παιρνεις την ημερα θες 100 Ε χ 7= 700
Φαγιά, εισοδοι σε ντισκοτεκ ταξια κλπ θες για παρτη σου 50Ε το πρόβλημα ειναι ότι άμα μπλεξεις μ αυτες τις μαλακισμενες θα πρεπει να πληρωνεις και γι αυτες (που γιατι να πληρώνεις αφου πουτανε ς ειναι που ειναι, ειναι σαν να ρχεται ο υδραυλικος να φτιαξει τον νεροχύτη να τον πληρώνεις 80Ε και μετα να πληρώνεις για το καναβι, τον καβουρα κλπ.
Αλλα τους άντρες τρωει η μαλακεια λαι λες κατσε να με δουνε με μια ωραια γκομενα.Οποτε βανε 100 Ε χ 7 μερες = 700
Σουμα:
370+700+700= περιπου 2000 Ευρώ
Προσωπικως θεωρω το ποσόν εξωφρενικο για μια τετοια χωρα και δεδομενου οτι όλε ς αυτες γαμιουνται για μια μπύρα.
Τωρα πως απο την μπυρα φτανουμε στα 100+ (200, 300, αναλόγως της καβλας).
α. το μουνι σερνει καραβι
β. δεν πρεπει ποτε κανεις σαν άτομα και σαν λαός να τους δίνει σημασία διοτι όλοιι αυτοι οι μαλακες-μαλακισμενες ειναι υπερφίαλοι και νομιζουν ότι καποιοι ειναι μετά ζητώντας ότι φανταζονται.
Κι επειδή αγαπητε μου μαθητη η απάντησις αυτη δεν θα σε ικανοποιήσει διότι κατι αλλο ζητάς και ξερω που το πας προχωρώ:
Για τον Κάτμαν: εντάξει γραφει πολλά μουσια, το αυταπόδεικτον ότι ξερει ρωσικά , άμα ξερει ρωσικά γιατί μα ς τρελαίνει στο αγγλικό. Προφανως ξερει, αν ξερει γκντιέ τουαλετ, για τιμπέ λουμπλιού , σκόλκα στοιτ και τετοια. Για τις γκόμενες τωρα ότι καθε μερα στο Κιέβο !!! γαμα κι αλλη γκομενα χωρίς χρήμα, με το Impulse ε ρε παιδια τι να του κανουμε καπου μπερδευεται το ψεμα με την πραγματικότητα. Ν α μου πεις ειναι και τι γαμας: ¨εχει κατι 35άρες που δεν θελει να τις γαμησει κανείς, κατι ναρκομανεις που την στηνουν έξω απο τις γυαλινες πορτες του μετρό στον Σταθμό Χερτσιατικ, αλλα και πάλι θελουν μονέδα. Να ναι 20 χρονων και σαν τον Ρισταρντ Γκιρ στα νειατα άντε να καταλάβω να χει 2-3 γκομενες ταυτογχρόνως αλλά τωρα αυτα τα παραμύθια της Χαλιμας...¨οσο για τους κωλους που λεει οτι πιανει οντως αυτο ειναι αλήθεια και το χω γραψει στον Καζα απο πέρυσι το τοιούτον δεν θεωρειται κομψόν μεν αλλα εδώ ειναι ζα. Τελος παντων ο ανθρωπος μπορεί να γνωρίζει καποιο κολπο υπνωτισμου που μεις δεν το ξερουμε ή ΚΙ ή περνα σε αλλες διαστασεις εν παση περιπτωση εδω ειναι ανακατεμενα φαντασια με πραγματικοτητα. Πολλές σαλτσες...Εν παση περιπτώση ο ανθρωπος γραφει, ας τον διαβασουμε , ας ακουσουμε και μιαν αλλη φωνή κακο δεν κανει και ο καθεις βγαζει τα συμπερασματα του.
Για τον Γιαννη-ΑηΓιαννη . Κοιταξε Αρκανς ο άνθρωπος έλαβε την αποφαση "εγω θελω να περασω καλα και χαλαλίζω αυτα τα λεφτά" Του πιανουν τον πω-πω ? Ναι του τον πιανουν , περνα καλα? Ναι περνά. Μου θυμιζει ειχα κατι γνωστους πηγαιναν στο Νιγκμποο ψωνιζαν με τον ατζεντη σε τρεις μερες. Πήγαινα εγώ έκανα 2 βδομαδες. Τους έπιανε τον πω-πω ο ατζέντης, στ αρχίδια τους σαμπως αυτοι θα πληρωναν την νυφη στο τελος μεταβίβαζαν τις προμηθεις στους μαλακες που χαν για πελάτες και στ αρχίδια τους. Ξεμπέρδευαν. Αμα του περισευουν κι εχει λεφτά και αισθανεται καλα με τον εαυτόν του, καλα κανει. Το μονον του εφιστω την προσοχή ότι εαν ποτε θελησει να περασει σε κοινωνικο επιπεδο σχεσεις με τος ουκρανους θα τον έχουν ηδη σταμπάρει σαν μαλακα, προσοχή χωρις να θελω να τον θιξω προσωπικώς, απλα ετσι ειναι οι ανθρωποι εδώ.
Αυτια...