Νέα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το αλκοόλ και τις επιπτώσεις του!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κ.κ. Συναδελφοι,

Θα ηθελα την συμβουλη σας στο θεμα του hang-over.
Δηλαδη τον πονοκεφαλο που αισθανομαστε το επομενο πρωι οταν καταναλωσουμε πιο πολυ αλκοολ απο οτι πρεπει.
Εχετε καμμια συνταγη η γιατροσοφι η ακομα καλυτερα καποιο φαρμακο που μπορει να συνεφερει?

(Καλοκαιρι ειναι, καμμια φορα ειναι ωραια με την παρεα και πινουμε το κατι παραπανω. Το πρωι ομως ειμαστε χαλια και πρεπει να παμε και στη δουλεια. (για οσους εχουν η τους απασχολει το θεμα). Τι γινεται τοτε?)

Προσοχη: Μην γραψετε για μαγαζια που σερβιρουν 'μπομπες' και γινουμε ρεζιλι και κλειδωθει το thread. (αυτα σε pm παρακαλω...)

edit AssFiller :διόρθωση τίτλου

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Χωρίς να είμαι ειδικός ή κανένας μεγάλος πότης, θα σου μιλήσω εξ ιδίας πείρας και θα σου προτείνω συγκεκριμένο φαρμακευτικό προϊόν. Λέγεται chaser αλλά δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, μόνο στην Αμερική. Παίρνεις δύο ταμπλέτες κάθε τρεις ώρες όταν πίνεις. Τις πρώτες δύο με το πρώτο ποτό. Δεν μπορείς να ξεπεράσεις, με βάση τις οδηγίες, τις οκτώ τη μέρα. Σε πληροφορώ ότι ξυπνάς τόσο καλά, που δεν το πιστεύεις. Σαν να μην έχεις πιεί.
Εχει και site, doublechaser.com, δεν ξέρω αν δέχονται παραγγελίες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κ.κ. Συναδελφοι,

Θα ηθελα την συμβουλη σας στο θεμα του hang-over.
Δηλαδη τον πονοκεφαλο που αισθανομαστε το επομενο πρωι οταν καταναλωσουμε πιο πολυ αλκοολ απο οτι πρεπει.
Εχετε καμμια συνταγη η γιατροσοφι η ακομα καλυτερα καποιο φαρμακο που μπορει να συνεφερει?

(Καλοκαιρι ειναι, καμμια φορα ειναι ωραια με την παρεα  και πινουμε το κατι παραπανω. Το πρωι ομως ειμαστε χαλια και πρεπει να παμε και στη δουλεια. (για οσους εχουν η τους απασχολει το θεμα). Τι γινεται τοτε?)

Προσοχη: Μην γραψετε για μαγαζια που σερβιρουν 'μπομπες' και γινουμε ρεζιλι και κλειδωθει το thread. (αυτα σε pm παρακαλω...)
φιλε μου εγω οταν βγαινω εξω και πινω με την παρεα συνυθως τον κωλο μου πονοκεφαλος με πιανει στις εξης περιπτωσεις :
οταν τα ποτα ειναι μπομπες
οταν τρωω σε ατσαλες ωρες και πινω νηστικος
οταν τα ποτα ειναι φτηνιαρικα (ενα κρασι π.χ.)με πιανει κατευθειαν (η χυμα)
αν τα ποτα ειναι καλα και ακριβα (ποιοτικα) λιγο δυσκολο να με πιασει πονοκεφαλος και να φανταστεις φιλε μου οτι υποφερω και απο ημικρανιες οποτε αν πιω συνηθως κρασι (λευκο) και δεν ειναι καλο με πιανει ημικρανια κατευθειαν!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
νομιζω μετα απο ενα καλο πιομα μπορεις να παρεις μια ασπιρινουλα απο αυτες τις μικρου μεγεθους για να αποφυγεις τον πονοκεφαλο στο πρωινο ξυπνημα...!!!
αλλα οχι να εισαι κοματια να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου..!!να χεις πιει το πολυ 2-3 ουισκια...!!! και ποτε αλλο φαρμακο εκτος ασπιρινης σε τετια περιπτωση και να ειναι οι μικρες..!!

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δυο ντεπονάκια πριν πέσουμε για ύπνο.Την άλλη μέρα μαζί με το μεσημεριανό μια μπυρίτσα βοηθά στην αποφυγή της αφυδάτωσης και καθαρίζει το στόμα από την αίσθηση τσαρουχιού.
Σε πιο extreme καταστάσεις (λίωμα με εμετούς κλπ) μια καλή λύση είναι το γάλα. Πολύ γρήγορα καθαρίζει το στομάχι καθώς θα φέρει άλλες δυο-τρεις "εκρήξεις" αλλά σε μερικές ώρες συνέρχεσαι.Πάντως άπαξ και το οινόπνευμα έχει περάσει στο αίμα μέχρι να επανέλθει σε νορμάλ επίπεδα η κατάσταση είναι δύσκολη.Πολλά υγρά βοηθούν στην πιο γρήγορη αποβολή του. Δια ροπάλου μακριά από οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά καθώς αντιδρά χημικά με το αλκοόλ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Δυο ντεπονάκια πριν πέσουμε για ύπνο.Την άλλη μέρα μαζί με το μεσημεριανό μια μπυρίτσα βοηθά στην αποφυγή της αφυδάτωσης και καθαρίζει το στόμα από την αίσθηση τσαρουχιού.
Σε πιο extreme καταστάσεις (λίωμα με εμετούς κλπ) μια καλή λύση είναι το γάλα. Πολύ γρήγορα καθαρίζει το στομάχι καθώς θα φέρει άλλες δυο-τρεις "εκρήξεις" αλλά σε μερικές ώρες συνέρχεσαι.Πάντως άπαξ και το οινόπνευμα έχει περάσει στο αίμα μέχρι να επανέλθει σε νορμάλ επίπεδα η κατάσταση είναι δύσκολη.Πολλά υγρά βοηθούν στην πιο γρήγορη αποβολή του. Δια ροπάλου μακριά από οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη που λειτουργεί πολλαπλασιαστικά καθώς αντιδρά χημικά με το αλκοόλ.
καλα ολλα τα παραπανω αλλα το γαλα μου λες αν εχω γινει κοματια πως θα το πιω???μονο που θα το μυρισω θα τα βγαλω ολλα...!!

Επισκέπτης
αν τα ποτα ειναι καλα και ακριβα (ποιοτικα) λιγο δυσκολο να με πιασει πονοκεφαλος και να φανταστεις φιλε μου οτι υποφερω και απο ημικρανιες οποτε αν πιω συνηθως κρασι (λευκο) και δεν ειναι καλο με πιανει ημικρανια κατευθειαν!!
Ωχ, και μενα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
οποτε συναδελφε να πινεις κατι ποιοτικο απο ουισκυ που ειναι λιγο δυσκολο να ειναι μπομπα οχι του στυλ βοτκες τεκιλες και ουισκια φτηνιαρικα και να αποφευγεις τα κερασμενα, γινεται χαμος..!!
τωρα στο κρασι δεν ξερω τι φταει και δεν το χω ανακαλυψει ακομη ειδεικα στο λευκο...!!στην ρετσινα δεν  εχω προβλημα...!!
καλα τσιπουρα και ουζα δεν πινω...!!ειδεικα ουζο που ειναι σκετη χημεια..!!

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλα ολλα τα παραπανω αλλα το γαλα μου λες αν εχω γινει κοματια πως θα το πιω???μονο που θα το μυρισω θα τα βγαλω ολλα...!!

Αμ αυτός είναι ο σκοπός.Να καθαρίσει το στομάχι με τη μια.Αφού θα τα βγάλεις που θα τα βγάλεις ,καλύτερα μπαμ και κάτω και σε δυο ωρίτσες περδίκι.

Επισκέπτης
νομιζω μετα απο ενα καλο πιομα μπορεις να παρεις μια ασπιρινουλα απο αυτες τις μικρου μεγεθους για να αποφυγεις τον πονοκεφαλο στο πρωινο ξυπνημα...!!!
Εννοεις τις απλες, ΟΧΙ αναβραζουσες σε νερο?

αλλα οχι να εισαι κοματια να μην μπορεις να παρεις τα ποδια σου..!!να χεις πιει το πολυ 2-3 ουισκια...!!! και ποτε αλλο φαρμακο εκτος ασπιρινης σε τετια περιπτωση και να ειναι οι μικρες..!!
Καλα, οχι κομματια, αυτο ειναι περισσοτερο καταντια και λιγοτερο διασκεδαση.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εννοεις τις απλες, ΟΧΙ αναβραζουσες σε νερο?
Καλα, οχι κομματια, αυτο ειναι περισσοτερο καταντια και λιγοτερο διασκεδαση.
οχι τις αναβραζουσες οτυτε τις απλες..!!αν ρωτησεις σε καποιο φαρμακειο υπαρχουνε και κατι ασπιρινες σε ποιο μικρη συσκευασια και τα χαπακια ειναι  το 1/3 σε μεγεθος απο τα κανονικα....!!μια τετοια και μετα απο ενα λογικο πιομα και εισαι κυριος..!!δεν θυμαμαι πως της λενε

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
the duch way: πινουμε ανα 2-3 ποτα ενα ποτηρι νερο ( βοηθαει να φυγει το αλκοολ πιο γρηγορα) ενα νερο πριν τον υπνο και μια απιρινη και το πρωι ενα τοστακι με bacon αρκετο που ειναι λιπαρο και βοηθαει να ανακουφιστει το στομαχι και φυσικα μια CocaCola ναι για πρωινο! εχω επιβιωσει απο ιστορικα μεθυσια ετσι!

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Εγω παντα πινω ενα σηγκεκρημενο ουισκη το γκλεντηφηλ18ετων για οσους ξερουν..αυτο που εχω να πω για να μην μας πιανουν κοροιδα και μας σερβιρουν οτι τους καυλωση ειναι να πινουμε παντα ενα ειδος και σηνεχεια γιατι αν κατι παει να αλαξει το καταλαβενεις και του λες να το πιει ο ιδιος..τωρα αν εχεις πιει τον αμπακα εκει ειναι λιγο δισκολο να πω με ακρυβια τη πρεπει να πιεις η να κανεις για να αποφηγης τον πονοκεφαλο?εγω παντως δεν εχω ερθει σε τετοιο σιμειο ακομα..αυτα.διλαδη ενα ειδος και σηνεχεια..και να προτιματε spesial μπορει να ειναι πιο ακρυβα αλλα δεν νοθεβοντε τοσο ευκολα..!!!

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
the duch way: πινουμε ανα 2-3 ποτα ενα ποτηρι νερο ( βοηθαει να φυγει το αλκοολ πιο γρηγορα) ενα νερο πριν τον υπνο και μια απιρινη και το πρωι ενα τοστακι με bacon αρκετο που ειναι λιπαρο και βοηθαει να ανακουφιστει το στομαχι και φυσικα μια CocaCola ναι για πρωινο! εχω επιβιωσει απο ιστορικα μεθυσια ετσι!

αν πινεις ουισκι: παντα σε ψηλο ποτηρι και το συμπληρωνεις ως την κορφη με νερο.
γενικα για τα ποτα: ποτε αλκοολ σε μειξη με ζακχαρουχο και ανθρακουχο σκευασμα.
                   (η ζαχαρη και το διοξειδιο του ανθρακα που περιεχουν επιταχυνουν τη μεθη)
η κοκα κολα μετα το μεθυσι ειναι καλο μετρο και μαλιστα η κοκα κολα λαιτ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αν πινεις ουισκι: παντα σε ψηλο ποτηρι και το συμπληρωνεις ως την κορφη με νερο.
γενικα για τα ποτα: ποτε αλκοολ σε μειξη με ζακχαρουχο και ανθρακουχο σκευασμα.
                    (η ζαχαρη και το διοξειδιο του ανθρακα που περιεχουν επιταχυνουν τη μεθη)
η κοκα κολα μετα το μεθυσι ειναι καλο μετρο και μαλιστα η κοκα κολα λαιτ.
ναι αλλα η κοκα κολα δεν ειναι γλυκια??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
2 φορες σουρωσα ασχημα στην ζωη μου και ξερασα μονο 2 φορες...!!παραπανω το θεωρω καταντια η να σε γυρνανε αλλοι σπιτι...!!την 2η φορα το ευχαριστηθηκα σε καλοκαιρινο κλαμπ με φιλαρακια και ηπια με ενα φιλο μου νηστικος  1 μπουκαλι ουισκυ ((παιζανε και αλλα)...εγινα κομματια δεν μπορουσα να μιλησω...!!περπατουσα αγκαλια με τον κολητο μου και γαμιομασταν στο χαβαλε...το καλο ειτανε οτι μιλουσα και σοβαρα (λιγο)...επισης μ αρεσε που ειχε χαβαλε και δεν ηξερα τι εκανα...!!αφου οταν γυρισα σπιτι μεχρι και η μανα μου γελουσε..!!
αλλα αυτα ειναι καλα μια στο τοσο..!!οταν πηγα για δουλεια μετα απο 4 ωρες ειμουνα ακομη σουρωμενος και ζαλιζομουνα!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Παίδες, η λυση ειναι μια και δοκιμασμένη: αρμοζούμι.
Και μάλιστα με επιστημονική εξήγηση: Στην τελευταία παραγραφο διαβάστε και μαθετε!
Ο φίλος που μου εστειλε το link ειπε οτι εχει θεαματικα αποτελέσματα!

Επισκέπτης
Εχει και τα καλα του το ατιμο, αλλα πως πηγες στη δουλεια μετα απο 4 ωρες? Μηπως εισαι αφεντικο?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom