noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Για αυτο ειναι πιο ευκολο να γαμησεις παντρμενη/δεσμευμενη
Για αυτο ειναι πιο ευκολο να γαμησεις παντρμενη/δεσμευμενη
κατευθειαν γαμησι τυπε, χωρις πολλα πολλα. Και πρωτες το ματι το κλεινουν εκεινεςgia pes skhnika
κατευθειαν γαμησι τυπε, χωρις πολλα πολλα. Και πρωτες το ματι το κλεινουν εκεινες
Γραφω απο κινητο τυπε με μικρη οθονη... Θα περιγραψω κρεμπιε στο αλλο θρεντ το σκapo barakia?gie pes na thn paikso
κατευθειαν γαμησι τυπε, χωρις πολλα πολλα. Και πρωτες το ματι το κλεινουν εκεινες
Ολες πουτανες ειναι. Εκτος απο τη μανα μου την αδερφη μου και τη γυναικα μου.................Αλλα δεν παω στο μπουρδελο για να μην τις δω μεσα.
Για αυτο δεν χρειαζεται να εχεις σχεση , απλα να ριχνεις πουτσες....
ΟΚ γαμαει αυτο! Πως γινεται ομως 9/10 να σου πρηζουν τ αρχιδια να κανετε σοβαρη σχεση? Για να σε κερατωνουν μετα???
Σ αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ρώτα πρώτα αν μάς σηκώνετελολ καμια ερευνα για τους αντρες εχειςς ή σπανε τα κοντερ??
ουτε καν αυτο δεν ισχυει....δεν ειναι γαμησοκατασταη οι ελληνιδες κατα 70%Επισης το αρθρο μαλλον θα εννοει οτι 8/10 γυναικες εχουν απιστισει μια φορα στη ζωη τους. Δεν εννοει οτι 8/10 γαμιουνται αβερτα με οποιον να ναι συνεχεια! Εχουν αρκετα μεγαλη διαφορα αυτα τα πραγματα!!
Για αυτο δεν χρειαζεται να εχεις σχεση , απλα να ριχνεις πουτσες....