Καλησπέρα συναγωνιστές.Προ λίγων ημερών κάποιος συναγωνιστής ανέφερε για την ύπαρξη μπουρδέλου ή στούντιο στην Γλυφάδα.Αν ισχύει ας ενημερώσει την ιστοσελίδα και αν μπορεί να μου στείλει pm με λεπτομέρειες (οχι τίποτε άλλο αλλά να είναι πχ στη γειτονιά μου και να μην το τιμήσω )
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οίκος ανοχής ή στούντιο στη Γλυφάδα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arnie
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παλιοτερα υπηρχαν στουντιο στη γλυφαδα αλλα πλεον ολα τα εχουν κλεισει και ο λογος ειναι ενας!!ηταν και παρανομα!!αδεια για τετοια μαγαζια ινει μονο ο δημος αθηνας!κανενας αλλος δημος δεν δινει και ειδικα ο δημος γλυφαδας!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παλιοτερα υπηρχαν στουντιο στη γλυφαδα αλλα πλεον ολα τα εχουν κλεισει και ο λογος ειναι ενας!!ηταν και παρανομα!!αδεια για τετοια μαγαζια ινει μονο ο δημος αθηνας!κανενας αλλος δημος δεν δινει και ειδικα ο δημος γλυφαδας!
υπαρχει φιλε warhol αλλα ειναι για λιγους και φερνει τοπ μουνια!!!!!!!!!δυστυχως δεν μπορεσα να βρω καποιον να με μπασει,αλλα υπαρχει και γνωριζω και ακριβως που ειναι!μην αρχισετε τα pm που,ποτε,τι ωρες κλπ γιατι απλα δεν το λεω αυτο για πολλυς και διαφορους λογους....απλα ξερω οτι υπαρχει και ειναι μονοκατοικια!!!
Επισκέπτης
αν υπαρχει ειναι παραπονομο!!και δεν καταλαβαινω γιατι απο τη στοιγμη που δεν θες να πεις που ειναι το γραφεις!!!αν ειναι ετσι να σταματησω και εγω και μερικοι αλλοι να λεμε πληροφοριες και να τις κραταμε για παρτυ μας!!δεν καταλαβαινω της συμπεριφορα ορισμενων!!
kakoslikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2005
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
παρά το γεγονός ότι βλέπω και αυτό το thread να ρέπει προς τη μαλακία ο warhol έχει δίκιο. Και παράνομο είναι και το 90% αυτών είναι παράνομα και στην Γλυφάδα και στην Αθήνα και αλλού. Αφού όμως υπάρχουν γράψτε κάτι και μην λέτε γενικόλογες βλακείες.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
ξερω επισης ενα στην εκαλη στην πλατεια, καθως και ενα κολητα με το da capo στο κολωνακι.
φωτακι δεν εχει, αλλα αν ξερεις τα καταλληλα ατομα μπαινεις και περνας ζαχαρη.... ;) ;)
φωτακι δεν εχει, αλλα αν ξερεις τα καταλληλα ατομα μπαινεις και περνας ζαχαρη.... ;) ;)
καθως αναφερθηκατε προς γλυφαδα μερια και γενικα νοτια προαστια,εμενα το ενστικτο μου λεει οτι ΣΙΓΟΥΡΑ υπαρχει καποιο κρυφο μαγαζι(λεγε παρανομο).αν θυμαται κανεις πριν 3 χρονια τι παιζοταν σε ενα διαμερισμα απεναντι απο την α ακτη βουλας,στον πρωτο οροφο μιας γωνιακης πολυκατοικιας.τωρα φυσικα δεν υπαρχει.οποιος ξερει ας αναφερει γεγονοτα για να θυμηθουμε και τα παλια.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
.....για λεγε γι αυτο στη μπιφτεκουπολη βρε....
giovanni10ole
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδιά καλημέρα και χρονια πολλά! υπάρχει τίποτα σε σπίτι η studio από δω από μας η μπα? μονο μασατζίδικα??? δε μπορεί θα υπάρχουν, ΑΛΛΑ ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??
panagiotisz
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΕΡΨΗΘΕΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
για λεγε γι αυτο .....
free
Ανώτερος
- Εγγρ.