Νέα

Οικονομική κρίση = Ελληνίδες ιερόδουλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
527
Like
29.204
Πόντοι
35.368
Πάντως συναγωνιστές αν γίνει το μεγάλο κραχ οι περισσότερες απο τις Ελληνίδες που αξίζουν θα βγουν στο κλαρί εκτός Ελλάδος.Ο λόγος είναι 1)εδώ οι ντόπιοι θα πεινάνε και 2)στο να μην αναγνωριστούν απο τους συμπατριώτες τους,γιατί κακά τα ψέμματα παραμένουμε μία συντηριτική χώρα και αν μείνουν εδώ θα στιγματιστούν.Εγώ βέβαια απεύχομαι στο να ζήσει η χώρα μας αυτό το σενάριο γιατί είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να εύχεται να γαμήσει Ελληνίδα ιερόδουλη αλλά όμως αν αυτό που προσδοκά γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του;

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.467
Πόντοι
6.305
Πάντως συναγωνιστές αν γίνει το μεγάλο κραχ οι περισσότερες απο τις Ελληνίδες που αξίζουν θα βγουν στο κλαρί εκτός Ελλάδος.Ο λόγος είναι 1)εδώ οι ντόπιοι θα πεινάνε και 2)στο να μην αναγνωριστούν απο τους συμπατριώτες τους,γιατί κακά τα ψέμματα παραμένουμε μία συντηριτική χώρα και αν μείνουν εδώ θα στιγματιστούν.Εγώ βέβαια απεύχομαι στο να ζήσει η χώρα μας αυτό το σενάριο γιατί είναι πολύ εύκολο για τον καθένα να εύχεται να γαμήσει Ελληνίδα ιερόδουλη αλλά όμως αν αυτό που προσδοκά γυρίσει μπούμερανγκ εναντίον του;
Για αυτό λένε πρόσεχε τί εύχεσαι..και αλήθεια αυτές οι ελληνίδες μήπως θα είναι μανάδες/αδελφές/γυναίκες αυτών που τα εύχονται όλα αυτά?

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Για αυτό λένε πρόσεχε τί εύχεσαι..και αλήθεια αυτές οι ελληνίδες μήπως θα είναι μανάδες/αδελφές/γυναίκες αυτών που τα εύχονται όλα αυτά?
τοσο το καλυτερο! θα τις ανταλλαξουμε και θα κερδισουν ολες οι πλευρες!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οταν πρωτοπηγαινα μπουρδελα το 1990 οι περισσοτερες ηταν Ελεηνιδες.Απο επαρχια βεβαια μιλαγανε και με βλαχικη προφωρα ολες :2funny:!Λετε να ξαναγινει το ιδιο μετα απο 4-5 χρονια? :2funny:

Επισκέπτης
Οταν πρωτοπηγαινα μπουρδελα το 1990 οι περισσοτερες ηταν Ελεηνιδες.Απο επαρχια βεβαια μιλαγανε και με βλαχικη προφωρα ολες

Πριν το 1992, είχε και βίζιτες , με αγγελίες με σταθερά τηλέφωνα,
που ήταν ελληνίδες. Βέβαια ήταν όλες άνω των 30,αλλά δεν ήταν καθόλου άσχημες.
Αν και φρέσκος στο άθλημα τότε, ειχα προλάβει καμιά 30αριά.
Μια χαρά ήταν!

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Μπα.....

Θα παραμεινουν στην <<ελευθερη αγορα>> των σχεσεων,γαμων κλπ
Γιατι να περιοριστουν σε ενα μπουρδελο?

Οι μαλακες χορηγοι και μπουληδες που κανουν σχεσεις και γαμανε 10 γυναικες σε ολη τους τη ζωη ειναι αμετρητοι.
Είμαι ένας από τους μπούληδες που δεν κάνω σχέσεις και δεν έχω γαμήσει χωρίς λεφτά. Εντάξει δεν είμαι χορηγός αλλά αυτό επειδή ίσως δεν είχα την ευκαιρία να γίνω, ίσως αν μου κάτσει γυναίκα να γίνω.

Αλλά ρε συ, μιλάς με έναν τρόπο άσχημο για άτομα σαν και εμένα, λες και θέλουμε να είμαστε μπούληδες και αγάμητοι. Εντάξει, λίγο κατανόηση να πούμε.

Επισκέπτης
Είμαι ένας από τους μπούληδες που δεν κάνω σχέσεις και δεν έχω γαμήσει χωρίς λεφτά. Εντάξει δεν είμαι χορηγός αλλά αυτό επειδή ίσως δεν είχα την ευκαιρία να γίνω, ίσως αν μου κάτσει γυναίκα να γίνω.

Αλλά ρε συ, μιλάς με έναν τρόπο άσχημο για άτομα σαν και εμένα, λες και θέλουμε να είμαστε μπούληδες και αγάμητοι. Εντάξει, λίγο κατανόηση να πούμε.

Δε μιλαει για σενα, μιλαει για αυτους που ΚΑΝΟΥΝ σχεσεις. Εμεις οι μπουρδελιαρηδες εχουμε γαμησει αμετρητες γυναικες και δεν εξαρτωμαστε απο τις Ελλεηνιδες. Αν καποια εκδηλωσει απο μονη της ενδιαφερον βεβαια θα γινουμε και χορηγοι αλλα σιγουρα δεν θα τις παρακαλεσουμε ουτε θα εξαρτηθουμε απο αυτες.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Δε μιλαει για σενα, μιλαει για αυτους που ΚΑΝΟΥΝ σχεσεις. Εμεις οι μπουρδελιαρηδες εχουμε γαμησει αμετρητες γυναικες και δεν εξαρτωμαστε απο τις Ελλεηνιδες. Αν καποια εκδηλωσει απο μονη της ενδιαφερον βεβαια θα γινουμε και χορηγοι αλλα σιγουρα δεν θα τις παρακαλεσουμε ουτε θα εξαρτηθουμε απο αυτες.

Παίχτη και εγώ αμέτρητες έχω γαμήσει και χωρίς (μικρότερος) και επί πληρωμή, πιο πρόσφατα.
Αλλά η "χορηγεία" (σε κάτι καλό φυσικά) δεν είναι απαραίτητα ένδειξη "μπουλιάσεως". Αντίθετα ενδέχεται να είναι ένδειξη "αρχοντιάς" και οικονομικής άνεσης!  ;) ;)

Διότι (το έχω ξαναπεί) άλλο να πηγαίνεις στη Μύκονο ρε rooms to let (φτηνοπουτάνες), άλλο να πηγαίνεις σε πεντάστερα (ακριβές έσκορτς) και ΑΛΛΟ να έχεις ακριβή βίλα εκεί (μαιτρέσσα επιπέδου).

Το θέμα είναι πόσο αντέσχει η τσέπη σου...

Υ.Γ. Οι δε Ελληνίδες είναι συχνότατα Ελεϊνίδες, αλλά οι ανατολικές είναι συνήθως βλαχαδερά και υπάρχουν και κάτι Ελληνίδες που σου φεύγει το κλαπέτο, από κάθε άποψη.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχεις γαμησει αμετρητες που απο μεσα τους ομως ολες ενα σκεφτονταν.αντε να τελειωσει ο μαλακας να παρω τα λεφτα να φυγω.ενα με μια σχεση η γκομενα σε παρακαλαει να την γαμας και να κρατησει οσο πιο πολυ γινεται.ειναι τεραστια η διαφορα.διαφωνεις?

Επισκέπτης

Το εχω πει και παλιοτερα, αν ημουν κυβερνηση θα προωθουσα την 9-μηνη προαιρετικη θητεια σε οικους ανοχης για ολες τις Ελλεηνιδες στα 18 τους χρονια, κατι αντιστοιχο με τη στρατιωτικη θητεια που ισχυει για εμας τους αντρες. Θα εδινα ισχυρα κινητρα (μορια για προσληψη στο δημοσιο, εισαγωγη σε ΑΕΙ της αρεσκειας τους κτλ.) στις Ελλεηνιδες για να τις προτρεψω να δουλεψουν σε μπουρδελα για ενα 9-μηνο αμεσως μετα το λυκειο. Ειμαι σιγουρος οτι αυτη θα ηταν η λυση για ολα τα δεινα της Ελλαδας, το σεξ δεν θα ηταν πια ταμπου, η νεολαια θα ηταν ευτυχισμενη και οι κοπελες θα ψηνονταν στο μεγαλο σχολειο που λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Ολες πουτανες λοιπον!  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το εχω πει και παλιοτερα, αν ημουν κυβερνηση θα προωθουσα την 9-μηνη προαιρετικη θητεια σε οικους ανοχης για ολες τις Ελλεηνιδες στα 18 τους χρονια, κατι αντιστοιχο με τη στρατιωτικη θητεια που ισχυει για εμας τους αντρες. Θα εδινα ισχυρα κινητρα (μορια για προσληψη στο δημοσιο, εισαγωγη σε ΑΕΙ της αρεσκειας τους κτλ.) στις Ελλεηνιδες για να τις προτρεψω να δουλεψουν σε μπουρδελα για ενα 9-μηνο αμεσως μετα το λυκειο. Ειμαι σιγουρος οτι αυτη θα ηταν η λυση για ολα τα δεινα της Ελλαδας, το σεξ δεν θα ηταν πια ταμπου, η νεολαια θα ηταν ευτυχισμενη και οι κοπελες θα ψηνονταν στο μεγαλο σχολειο που λεγεται ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.

Ολες πουτανες λοιπον!  :rockon:
το σεξ στην ελλαδα ταμπου!!!!!τι αλλο θα ακουσω ρε εδω μεσα!!!!!ρε τυπε εχεις κανει να ακουγεται οτι το να πιασεις γκομενα στην ελλαδα ειναι πιο δυσκολο και απο το να πας στο φεγγαρι.ρε τοσο σας εχει φαει η αγαμια;

Επισκέπτης
εχεις γαμησει αμετρητες που απο μεσα τους ομως ολες ενα σκεφτονταν.αντε να τελειωσει ο μαλακας να παρω τα λεφτα να φυγω.ενα με μια σχεση η γκομενα σε παρακαλαει να την γαμας και να κρατησει οσο πιο πολυ γινεται.ειναι τεραστια η διαφορα.διαφωνεις?

Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ μαζι σου... Ο αντρας οταν γαμαει, γαμαει και δεν τον νοιαζει τι σκεφτεται η αλλη. Και ξερεις κατι? Καμια γκομενα δεν ερχεται μαζι σου χωρις να εχει το παραμικρο συμφερον απο σενα, γιατι για τη γυναικα το σεξ ειναι παντα μεσο ενω για τον αντρα σκοπος.

Το εχουμε ξαναπει απειρες φορες εδω οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι λιγο-πολυ πουτανες!  :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ μαζι σου... Ο αντρας οταν γαμαει, γαμαει και δεν τον νοιαζει τι σκεφτεται η αλλη. Και ξερεις κατι? Καμια γκομενα δεν ερχεται μαζι σου χωρις να εχει το παραμικρο συμφερον απο σενα, γιατι για τη γυναικα το σεξ ειναι παντα μεσο ενω για τον αντρα σκοπος.

Το εχουμε ξαναπει απειρες φορες εδω οτι ΟΛΕΣ οι γυναικες ειναι λιγο-πολυ πουτανες!  :rockon:
ε τοτε αν σκεφτεσαι ετσι ρε τυπε,προτιμοτερο ειναι να τραβας μια μαλακια.και τα λεφτα σου γλυτωνεις,και δεν σε νοιαζει πως σε βλεπει σαν αντρα η γκομενα.

Επισκέπτης
το σεξ στην ελλαδα ταμπου!!!!!τι αλλο θα ακουσω ρε εδω μεσα!!!!!ρε τυπε εχεις κανει να ακουγεται οτι το να πιασεις γκομενα στην ελλαδα ειναι πιο δυσκολο και απο το να πας στο φεγγαρι.ρε τοσο σας εχει φαει η αγαμια;

Καλα, αυτο ειναι πασιγνωστο! Δεν ειναι κατι καινουριο! Η Ελλεηνιδα ειναι η πιο αγαμητη γκομενα της Ευρωπης και δεν κανει σχεδον ποτε σεξ εκτος σχεσης, πρωτη φορα το ακους αυτο? Γιατι νομιζεις οτι στην Ελλαδα υπαρχουν τοσες πολλες πουτανες? Που ζεις? Τοσο καιρο αυτα λεμε εδω! Οσο για μενα, δεν ειμαι καθολου αγαμητος, γαμαω ενα καρο πουτανες και δε δινω δεκαρα για τις Ελλεηνιδες, ουτε καν που τους μιλαω.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom