Νέα

Οικονομική κρίση = Ελληνίδες ιερόδουλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
εχεις καταλαβει οτι μιλας για την αδελφη σου,για διαφορα συγγενικα σου προσωπα....αλλα που να βρεις το μυαλο τωρα να τα σκεφτεις αυτα ε.

για τη δική σου αδελφή ίσως :birdman: :2funny:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ειδες που στο ειπα οτι μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου...ασε τυπε συνεχισε να ζεις στην ουτοπια σου,εισαι ευτιχισμενος..

εγώ ζω την δική μου ουτοπία και εσύ την ουτοπία ότι το ΑΕΚάκι θα πάρει πρωτάθλημα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια! :2funny: :2funny: :2funny:

blond

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβετε κατι ! Οταν θα σφιξει και αλλο η οικονομικη κατασταση οι Ελλεηνιδες θα γαμιουνται για τα γκαφρα για να κανουν τα λουσα τους και να κρατανε την τσαντα των 1000 Ευρω και να το παιζουν κυριες , και ολα αυτα με εναν αποτερο στοχο να βρουν κανα μαλακα φραγκατο για να παντρευτουν να γλιτωσουν απο την μιζερια τους !!!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.432
Πόντοι
2.606
εγώ ζω την δική μου ουτοπία και εσύ την ουτοπία ότι το ΑΕΚάκι θα πάρει πρωτάθλημα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια! :2funny: :2funny: :2funny:
χαρα ε?που θα γεμισουμε πουτανες παραγωγης μας...και τσαμπα....χου σωτο πολλα απωθημενα διακρινω στο υποβαθρο...

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.473
Πόντοι
506
για σενα που εισαι σαπιοκοιλιας και εχεις την ομορφια του τσακωνα,λογικο ειναι... :grin:

...Γαυροφάγε...πήγαινε στην κλήρωση σήμερα...παίζετε με την ASPIS BANK στον επόμενο γύρο...

ΥΓ Να σου στείλω κανα τηλεφωνάκι να πας να γαμήσεις καμιά μουνάρα Ρωσίδα...κι έλα μετά να μου μιλήσεις για τις ψόφιες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
...Γαυροφάγε...πήγαινε στην κλήρωση σήμερα...παίζετε με την ASPIS BANK στον επόμενο γύρο...

ΥΓ Να σου στείλω κανα τηλεφωνάκι να πας να γαμήσεις καμιά μουνάρα Ρωσίδα...κι έλα μετά να μου μιλήσεις για τις ψόφιες...
οχι ρε  αγαμητε,δεν αντεχω τετοιο πικαρισμα...δεν θα γαμησω κανα μηνα τωρα  :2funny: :2funny: :2funny:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.473
Πόντοι
506
οχι ρε  αγαμητε,δεν αντεχω τετοιο πικαρισμα...δεν θα γαμησω κανα μηνα τωρα  :2funny: :2funny: :2funny:

...Καλά, συνηθισμένος είσαι στην αγαμία...δε θα πάθεις και τίποτε...εγώ πάντως στο πρότεινα...για να μη λες...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Για ιερόδουλες δεν ξέρω,πρόσφατα πάντως η εσπρέσσο είχε άρθρο:''ραγδαία αύξηση υποψηφιοτήτων για ερασιτεχνικό πορνό λόγω κρίσης''.

Εισαι καλα ενημερωμενος βλεπω.
Μιλας με ντοκουμεντα και απτα στοιχεια.

Λογικη [size=20pt]0[/size]

iggy

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Οι Ελληνίδες είναι πουτάνες πολυτελείας. Θα ασχοληθούν με τα Ct. Αλλά έτσι ξενέρωτες που είναι και σε αυτό θα αποτύχουν.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Για την ωρα παντως τα "σκατε" χοντρα και λετε και ευχαριστω στις Ελληνιδες
Tzenni και Julliene.

Και στο κλαρι να "βγουν" ολες οι Ελληνιδες, παλι απο τη μυτη θα σας σερνουν, λαλακηδες.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Καταλαβετε κατι ! Οταν θα σφιξει και αλλο η οικονομικη κατασταση οι Ελλεηνιδες θα γαμιουνται για τα γκαφρα για να κανουν τα λουσα τους και να κρατανε την τσαντα των 1000 Ευρω και να το παιζουν κυριες , και ολα αυτα με εναν αποτερο στοχο να βρουν κανα μαλακα φραγκατο για να παντρευτουν να γλιτωσουν απο την μιζερια τους !!!

γιατί τώρα τι κάνουν δηλαδή  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
γιατί τώρα τι κάνουν δηλαδή  :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ε μα ξερω κι εγω.το ιδιο κανουν και τωρα το ιδιο καναν και πριν απλα τωρα υπαρχει  καλυτερη ενημερωση-παραπληροφορηση.α επισης δεν ξερω αν οι φραγκατοι ειναι οι μαλακες η οι υπολοιποι :idiot:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.029
Πόντοι
22.785
Κρίσσσσση ????????? why ????????

giorgos doul

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η οικονομική κρίση θα ενθαρρύνει Ελληνίδες στην ημιπουτανιά. Άλλωστε εκεί πάντα ήταν άπαιχτες. Πάλι ξένες θα γαμάμε στα μπουρδέλα ΄-)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
34
Πόντοι
16
Σε λίγο καιρό μόνο Ελληνίδες ιερόδουλες θα βλέπεις.
Οι ξένες θα φύγουνε θα πάνε αλλού... 

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300

Ενώ τώρα ή μάλλον τα τελευταία χρόνια,κάνουν κάτι διαφορετικό ε???

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Σε λίγο καιρό μόνο Ελληνίδες ιερόδουλες θα βλέπεις.
Οι ξένες θα φύγουνε θα πάνε αλλού... 

Εφιαλτικο ! Ρε μαγκα  εσυ θα  εκανες μεγαλο σουξε γραφοντας  σεναρια για ταινιες τρομου...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom