sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εχεις καταλαβει οτι μιλας για την αδελφη σου,για διαφορα συγγενικα σου προσωπα....αλλα που να βρεις το μυαλο τωρα να τα σκεφτεις αυτα ε.
για τη δική σου αδελφή ίσως
εχεις καταλαβει οτι μιλας για την αδελφη σου,για διαφορα συγγενικα σου προσωπα....αλλα που να βρεις το μυαλο τωρα να τα σκεφτεις αυτα ε.
ειδες που στο ειπα οτι μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου...ασε τυπε συνεχισε να ζεις στην ουτοπια σου,εισαι ευτιχισμενος..για τη δική σου αδελφή ίσως
ειδες που στο ειπα οτι μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου...ασε τυπε συνεχισε να ζεις στην ουτοπια σου,εισαι ευτιχισμενος..
χαρα ε?που θα γεμισουμε πουτανες παραγωγης μας...και τσαμπα....χου σωτο πολλα απωθημενα διακρινω στο υποβαθρο...εγώ ζω την δική μου ουτοπία και εσύ την ουτοπία ότι το ΑΕΚάκι θα πάρει πρωτάθλημα μέσα στα επόμενα 50 χρόνια!
για σενα που εισαι σαπιοκοιλιας και εχεις την ομορφια του τσακωνα,λογικο ειναι...
οχι ρε αγαμητε,δεν αντεχω τετοιο πικαρισμα...δεν θα γαμησω κανα μηνα τωρα...Γαυροφάγε...πήγαινε στην κλήρωση σήμερα...παίζετε με την ASPIS BANK στον επόμενο γύρο...
ΥΓ Να σου στείλω κανα τηλεφωνάκι να πας να γαμήσεις καμιά μουνάρα Ρωσίδα...κι έλα μετά να μου μιλήσεις για τις ψόφιες...
οχι ρε αγαμητε,δεν αντεχω τετοιο πικαρισμα...δεν θα γαμησω κανα μηνα τωρα
Για ιερόδουλες δεν ξέρω,πρόσφατα πάντως η εσπρέσσο είχε άρθρο:''ραγδαία αύξηση υποψηφιοτήτων για ερασιτεχνικό πορνό λόγω κρίσης''.
...ΚΟΜΟΔΙΝΑ και ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΣΣΕΣ οι περισσότερες...ΚΑΛΥΤΕΡΑ οι ΞΕΝΕΣ...
Καταλαβετε κατι ! Οταν θα σφιξει και αλλο η οικονομικη κατασταση οι Ελλεηνιδες θα γαμιουνται για τα γκαφρα για να κανουν τα λουσα τους και να κρατανε την τσαντα των 1000 Ευρω και να το παιζουν κυριες , και ολα αυτα με εναν αποτερο στοχο να βρουν κανα μαλακα φραγκατο για να παντρευτουν να γλιτωσουν απο την μιζερια τους !!!
ε μα ξερω κι εγω.το ιδιο κανουν και τωρα το ιδιο καναν και πριν απλα τωρα υπαρχει καλυτερη ενημερωση-παραπληροφορηση.α επισης δεν ξερω αν οι φραγκατοι ειναι οι μαλακες η οι υπολοιποιγιατί τώρα τι κάνουν δηλαδή
οχι κριση.....κροισοι....Κρίσσσσση ????????? why ????????
Καταλαβετε κατι ! Οταν θα σφιξει και αλλο η οικονομικη κατασταση οι Ελλεηνιδες θα γαμιουνται για τα γκαφρα για να κανουν τα λουσα τους και να κρατανε την τσαντα των 1000 Ευρω και να το παιζουν κυριες , και ολα αυτα με εναν αποτερο στοχο να βρουν κανα μαλακα φραγκατο για να παντρευτουν να γλιτωσουν απο την μιζερια τους !!!
Σε λίγο καιρό μόνο Ελληνίδες ιερόδουλες θα βλέπεις.
Οι ξένες θα φύγουνε θα πάνε αλλού...