master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
εσυ εισαι αμουστακος ακομα ρε,μην ανακατευεσαι σε αντρικες υποθεσεις λεμεεεεεχαχαχαχαχαχα
εισαι πολυ βλακας μικρε ;)
εσυ εισαι αμουστακος ακομα ρε,μην ανακατευεσαι σε αντρικες υποθεσεις λεμεεεεεχαχαχαχαχαχα
ξερεις ποσες πληρωνουν για να γαμιθουν?Μια βδομαδα? Καλα, ειστε βαθια νυχτωμενοι...
Μηνες ολοκληρους μπορει να μεινει ανετα μια γυναικα χωρις σεξ. Που ζειτε ρεεεε!
Μια βδομαδα? Καλα, ειστε βαθια νυχτωμενοι...
Μηνες ολοκληρους μπορει να μεινει ανετα μια γυναικα χωρις σεξ. Που ζειτε ρεεεε!
αδελφε σε λυπαμαι πραγματικα...δεν θα νοιωσεις ποτε την ευχαριστηση να λιωνει μια γκομενα απο τα χαδια σου και τα φιλια σου...
χαχαχαχαχαχα
τυπε της στραβης ψωλης οι τριχες της φταινεΧαχαχαχαχαχα! Τυπε εισαι κλασικος γκομενοφυλακας-καληνυχτακιας-κερασακιας.
ξερεις ποσες πληρωνουν για να γαμιθουν?
ξερεις ποσες πληρωνουν για να γαμιθουν?
ειλικρινης οπως παντα ο σπαρκλινγκ...Θέλω να πάω με Ελληνίδα σε μπορδέλο επειδή έχω απωθημένα ρε παιδιά.
Δε μου κάθονται. Αυτό. Δεν είμαι υπεράνω, ξέρω πως εγώ φταίω που δε βγάζω γκόμενα, αυτό δε σημαίνει πως δεν είμαι άνθρωπος και δεν έχω εκδικητικές τάσεις, ξέρω, δεν έχει κανένα νόημα, όμως τα αισθήματα δεν ελέγχονται από τη λογική.
φέρε μου φακό
Σε έχει κοιτάξει έστω και καταλάθος ποτέ γυναίκα;
τα ειπες ολα.ομως ετσι ειμαστε και εμεις πανω κατω,ολοι διαφερουμε ως προς το τι θελουμε.απλα το τσουβαλιασμα δειχνει αμυαλοσυνη.σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει ουτε ασπρο ουτε μαυρο
υπαρχουν γυναικες που θελουν σεξ καθε ημερα
υπαρχουν γυναικες που θελουν σεξ 1 φορα αντε 2 την εβδομαδα
υπαρχουν γυναικες που (οχι δεν θελουν), αλλα δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα να μεινουν αγαμητες μερικους μηνες...
Γυναικα με γυναικα εχει διαφορα
μην τα βαζουμε ολα σε ενα καλουπι
γενικα, νομιζω , αυτο που θελουν/εχουν αναγκη περισσοτερο οι γυναικες ειναι να νοιωθουν ποθητες, γιατι ειναι πολυ φιλάρεσκες και ματαιοδοξες.
εχεις πλακα τελικαΝαι, ΚΑΜΙΑ.
Ασε ρε μεγαλε εσυ, τραβα ανεβασε καμια μουφα φωτογραφια για να ψαρωνουν οι μαλακες.
σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει ουτε ασπρο ουτε μαυρο
υπαρχουν γυναικες που (οχι δεν θελουν), αλλα δεν εχουν ιδιαιτερο προβλημα να μεινουν αγαμητες μερικους μηνες...
γενικα, νομιζω , αυτο που θελουν/εχουν αναγκη περισσοτερο οι γυναικες ειναι να νοιωθουν ποθητες, γιατι ειναι πολυ φιλάρεσκες και ματαιοδοξες.
σε αυτα τα πραγματα δεν υπαρχει ουτε ασπρο ουτε μαυρο
εσυ σε ποια κατηγορια ανηκεις;
Δίκιο έχεις σε αυτά ΑΛΛΑ άνρες δεν ξέρεις που δεν τους ενδιαφέρει το σεξ;
Αν όλοι σου οι γνωστοί είναι από το παρόν σάιτ ίσως να μην ξέρεις, αλλά σε πληροφορώ πως υπάρχουν πολλοί...
εχει γαμπρους παντως αρκετους... μια βολτα στο κολωνακι και τον τσιμπησε τον τυπο με το σιαλιςΡε μέχρι κάτι 60άρες κάνουν σα λυσσασμένες για πούτσο και πληρώνουν αδρά!
Μην κοιτάτε που η ανδρική πορνεία είναι δύσκολη δουλειά διότι πρέπει να σου σηκώνεται στη θέα της θείτσας.
Δεν είναι σαν τις γυναίκες πουτάνες που, στη χειρότερη περίπτωση, κλείνουν τα μάτια και περιμένουν να τελειώσει ο "χάλιας".
λες να βοηθαει αυτο για να γαμησεις γρια;εχει γαμπρους παντως αρκετους... μια βολτα στο κολωνακι και τον τσιμπησε τον τυπο με το σιαλις
οχι εσυ και εγω ρε τυπε αλλα υπαρχουν επαγκελματιες γαμπροιλες να βοηθαει αυτο για να γαμησεις γρια;