Νέα

Οικονομική κρίση = Ελληνίδες ιερόδουλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 162
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Θα καταθέσω και εγώ την άποψη μου περί οικονομικής κρίσης και πορνείας.

Είναι πολύ πιθανόν λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές Ελληνίδες  να στραφούν στην πορνεία για τα προς το ζην. Στατιστικά όμως οι υπηρεσίες που θα παρέχουν θα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου λόγω του ότι γίνανε ιερόδουλες από ανάγκη και όχι γιατί το γουστάρανε. Και μη μου πει κανένας ότι δεν υπάρχουν τέτοιες.
Επίσης από τη μεριά των ανδρών τα χρήματα που θα διαθέτει κάποιος θα είναι πολύ περιορισμένα οπότε μικρή ζήτηση για ιερόδουλες  - μεγάλη προσφορά = χαμηλότατες υπηρεσίες.
Χώρια που υπάρχει και ο κίνδυνος, οι καλές και ενίοτε καλοπληρωμένες ιερόδουλες να την κάνουν για άλλες πολιτείες.

Επισκέπτης
γενικα, νομιζω , αυτο που θελουν/εχουν αναγκη περισσοτερο οι γυναικες ειναι να νοιωθουν ποθητες, γιατι ειναι πολυ φιλάρεσκες και ματαιοδοξες.

Ετσι ειναι, οι γυναικες πιο πολυ ΔΙΝΟΝΤΑΙ σε αυτον που τους δινει αξια παρα γαμιουνται για το ιδιο το γαμησι.

Για τη μεση γυναικα το σεξ ειναι πολυ λιγοτερο σημαντικο απο ο,τι για το μεσο αντρα.

Δεν ειναι γνωμη μου αυτο, ειναι η αληθεια. Διαβαστε και καμια επιστημονικη ερευνα και μην ακουτε τι σας λεει η καθε χαζογκομενα που θελει να το παιξει αντρακι!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παζουζου εσυ δικιε μου αφου
γλιτωσες το ΚΑΤ μην το λες ουτε του
παππα  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πικερ μην ασχολεισαι  ;)

εφοσον κανεις το κομματι σου
μην σε ενδιαφερει τυπε μου :rockon:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Θα καταθέσω και εγώ την άποψη μου περί οικονομικής κρίσης και πορνείας.

Είναι πολύ πιθανόν λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές Ελληνίδες  να στραφούν στην πορνεία για τα προς το ζην. Στατιστικά όμως οι υπηρεσίες που θα παρέχουν θα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου λόγω του ότι γίνανε ιερόδουλες από ανάγκη και όχι γιατί το γουστάρανε. Και μη μου πει κανένας ότι δεν υπάρχουν τέτοιες.

Υπάρχουν τέτοιες φυσικά, αλλά δεν είναι κατ' ανάγκην το κάθε βλαχαδερό Ρουμανάκι π.χ. και σούπερ καύλα. Κάποιες έχουν ξεκινήσει τη "δουλειά" παρθένες!!
Σοβαρολογώ και ξέρω κάποια τέτοια.

Από την άλλη οι Ελληνίδες δεν έχουν καμία γενετική μειονεξία ανοργασμικότητας. Απλά κακομαθημένες ήταν όσο ο μπαμπάς ή ο γκόμενος τους παρείχε όλα τα λούσα που ήθελαν.
Αν, λόγω κρίσης, δεν μπορεί θα σκεφτούν να δώσουν επί χρήμασι αυτό που έδιναν τσάμπα μέχρι πριν λίγο.

Τί το συζητάμε σε θεωρητικό επίπεδο, έχει "βρωμίσει" ο τόπος με Ελληνίδες βίζιτες. Και αρκετές είναι και πολύ καλές.
Αλλού είναι το θέμα. Πως επειδή είναι στην πατρίδα τους, καμία δεν επιθυμεί ιδαίτερη διασημότητα και άρα η πληροφόρηση του "αγοραστικού κοινού" είναι μοιραία ελλειπής και μόνο για όσους γνωρίζουν.  
Δεν είναι σαν τα σιτιτουρς π.χ. που έχουν φωτογραφίες ποσταρισμένες στο ίντερνετ σε κάθε δυνατή πόζα και με την φάτσα τους χαμογελαστή...

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: εχεις πλακα τελικα
Εισαι ο κλασικος τυπος τριμαλακα που οτι δεν μπορει να κανει το κραζει
οσο για το αν ειναι μουφα η οχι η δωσε λινκ η τραβα γαμισου

Ασε ρε λαμογιο παπατζη... Τις λαμογιες εκει που σε παιρνει. Γκεγκε?  ;)

Επισκέπτης
Ετσι ειναι, οι γυναικες πιο πολυ ΔΙΝΟΝΤΑΙ σε αυτον που τους δινει αξια παρα γαμιουνται για το ιδιο το γαμησι.

Για τη μεση γυναικα το σεξ ειναι πολυ λιγοτερο σημαντικο απο ο,τι για το μεσο αντρα.

Δεν ειναι γνωμη μου αυτο, ειναι η αληθεια. Διαβαστε και καμια επιστημονικη ερευνα και μην ακουτε τι σας λεει η καθε χαζογκομενα που θελει να το παιξει αντρακι!
ξερεις ποσες παντρεμενες πλουσιες γαμιουνται με τον κηπουρο???
Τι εχουν να κερδισουν :idiot:

Επισκέπτης
Βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι η ηδονη και η απολαυση ειναι μονο για τους αντρες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι η ηδονη και η απολαυση ειναι μονο για τους αντρες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

τυπε εδω που τα λεμε δεν εχει
και τοσο αδικο ο πικερ
απλα το χανει οταν καθεται
και το αναλυει

Επισκέπτης
τυπε εδω που τα λεμε δεν εχει
και τοσο αδικο ο πικερ
δεν υπαρχουν γενικευσεις ρε συ
Υπαρχουν ολες οι κατιγοριες γυναικων το θεμα ειναι σε ποιες απευθινεσαι και τι ψαχνεις.
Τωρα να λεμε οτι ολες κανουν σεξ για να κερδισουν η ολες ειναι πουτανες και παπαριες ειναι απλο το σεξ ειναι αναγκη, ειναι απολαυση, ειναι μεσο, ειναι συναισθημα ειναι επιθυμια , ειναι δουλια εξαρταται την κατασταση και τα πρωσοπα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν υπαρχουν γενικευσεις ρε συ
Υπαρχουν ολες οι κατιγοριες γυναικων το θεμα ειναι σε ποιες απευθινεσαι και τι ψαχνεις.

ναι τυπε αλλα καποιες ειναι περισσοτερες
στο οτι κανουν για να κερδισουν κατι παραπανω
και αυτο δεν το λεει μονο αυτος
ολοι το λενε... δεν μπορει ολοι να ειναι βλακες
επομενως μενουν οι λιγες - εξαιρεσεις
και βαριεται ο αλλος να ψαχνει
αυτο σου λεει.

Επισκέπτης
ναι τυπε αλλα καποιες ειναι περισσοτερες
στο οτι κανουν για να κερδισουν κατι παραπανω
επομενως μενουν οι λιγες - εξαιρεσεις
και βαριεται ο αλλος να ψαχνει
αυτο σου λεει.
δεν συμφωνω.
Εξαρταται απο διαφορους παραγοντες αν ο τυπος ειναι χαλιας και θελει να γαμαει μοντελα, τα μοντελα δεν θα πανε για την καβλα τους

Επισκέπτης

Και βεβαια στο γαμησι ειναι μεγαλυτερη η ηδονη για τους αντρες. Οι μισες γυναικες ειναι ανοργασμικες, που ζεις? Διαβασε καμια ερευνα.

Και οι περισσοτερες γυναικες αρκουνται με την τριβη της κλειτοριδας, δεν εχουν αναγκη τη διεισδυση. Το μουνι τους για σενα το δινουν. Εξαλλου μονο μεσω της κλειτοριδας εχουν οργασμο, εχει καταρριφθει προ πολλου η αποψη του "κολπικου οργασμου". Οσο και να τις γαμας, αμα δεν τριφτει η κλειτοριδα δεν τελειωνουν με τιποτα!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δεν συμφωνω.
Εξαρταται απο διαφορους παραγοντες αν ο τυπος ειναι χαλιας και θελει να γαμαει μοντελα, τα μοντελα δεν θα πανε για την καβλα τους

δεν ειναι σωστη αυτη η κριση
δεν ειναι μονο η εξωτερικη εμφανιση σημαντικη
και ακριβως επειδη δεν εχουν σωστη κριση
οι ελλεινιδες δεν αξιζει να ασχοληθεις.
Ο αλλος μπορει να μην ειναι ωραιος
αλλα να ειναι καλος γαμικος και να μην εχει
τις φλωρο ευαισθησιες ενος ωραιου 

εσυ θα πηγαινες να αγορασεις απο ενα μαγαζι
που δεν εχει σωστη κριση και αντιληψη των πραγματων τυπε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Και βεβαια στο γαμησι ειναι μεγαλυτερη η ηδονη για τους αντρες. Οι μισες γυναικες ειναι ανοργασμικες, που ζεις? Διαβασε καμια ερευνα.

μας έπρηξες με τις έρευνες, προσωπική γνώμη έχεις;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366

καταλαβα μπολντ κοιτιεσαι στον καθρεφτη και σπαει τυπε ετσι; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

γιατι το λες αυτο ρε τυπε θα εκανες καμακι σε γκομενα που δεν τη γουσταρεις?
Το ιδιο και οι γκομενες την εξωτερικη εμφανιση βλεπει πρωτα αν δεν σε ξερει. αν τωρα γνωρισει εναν ασχημουλη και τεριαζουνε τοτε εχει και αλλα κριτιρια τι να κανει δλδ να της την παισει ο τυπος και να τον ρωτησει αν ειναι καλο παιδι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom