Επισκέπτης
Τι γελας εσυ μωρη χαμουρα Ελλεηνιδα? Επειδη σε γλυφει ο μουνοδουλος?
Τι γελας εσυ μωρη χαμουρα Ελλεηνιδα? Επειδη σε γλυφει ο μουνοδουλος?
γενικα, νομιζω , αυτο που θελουν/εχουν αναγκη περισσοτερο οι γυναικες ειναι να νοιωθουν ποθητες, γιατι ειναι πολυ φιλάρεσκες και ματαιοδοξες.
Θα καταθέσω και εγώ την άποψη μου περί οικονομικής κρίσης και πορνείας.
Είναι πολύ πιθανόν λόγω της οικονομικής κρίσης πολλές Ελληνίδες να στραφούν στην πορνεία για τα προς το ζην. Στατιστικά όμως οι υπηρεσίες που θα παρέχουν θα είναι πολύ χαμηλού επιπέδου λόγω του ότι γίνανε ιερόδουλες από ανάγκη και όχι γιατί το γουστάρανε. Και μη μου πει κανένας ότι δεν υπάρχουν τέτοιες.
εχεις πλακα τελικα
Εισαι ο κλασικος τυπος τριμαλακα που οτι δεν μπορει να κανει το κραζει
οσο για το αν ειναι μουφα η οχι η δωσε λινκ η τραβα γαμισου
ξερεις ποσες παντρεμενες πλουσιες γαμιουνται με τον κηπουρο???Ετσι ειναι, οι γυναικες πιο πολυ ΔΙΝΟΝΤΑΙ σε αυτον που τους δινει αξια παρα γαμιουνται για το ιδιο το γαμησι.
Για τη μεση γυναικα το σεξ ειναι πολυ λιγοτερο σημαντικο απο ο,τι για το μεσο αντρα.
Δεν ειναι γνωμη μου αυτο, ειναι η αληθεια. Διαβαστε και καμια επιστημονικη ερευνα και μην ακουτε τι σας λεει η καθε χαζογκομενα που θελει να το παιξει αντρακι!
ξερεις ποσες παντρεμενες πλουσιες γαμιουνται με τον κηπουρο???
Τι εχουν να κερδισουν
Βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι η ηδονη και η απολαυση ειναι μονο για τους αντρες
δεν υπαρχουν γενικευσεις ρε συτυπε εδω που τα λεμε δεν εχει
και τοσο αδικο ο πικερ
δεν υπαρχουν γενικευσεις ρε συ
Υπαρχουν ολες οι κατιγοριες γυναικων το θεμα ειναι σε ποιες απευθινεσαι και τι ψαχνεις.
δεν συμφωνω.ναι τυπε αλλα καποιες ειναι περισσοτερες
στο οτι κανουν για να κερδισουν κατι παραπανω
επομενως μενουν οι λιγες - εξαιρεσεις
και βαριεται ο αλλος να ψαχνει
αυτο σου λεει.
Βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι η ηδονη και η απολαυση ειναι μονο για τους αντρες
δεν συμφωνω.
Εξαρταται απο διαφορους παραγοντες αν ο τυπος ειναι χαλιας και θελει να γαμαει μοντελα, τα μοντελα δεν θα πανε για την καβλα τους
Και βεβαια στο γαμησι ειναι μεγαλυτερη η ηδονη για τους αντρες. Οι μισες γυναικες ειναι ανοργασμικες, που ζεις? Διαβασε καμια ερευνα.
καταλαβα μπολντ κοιτιεσαι στον καθρεφτη και σπαει τυπε ετσι;δεν ειναι σωστη αυτη η κριση
δεν ειναι μονο η εξωτερικη εμφανιση σημαντικη
και ακριβως επειδη δεν εχουν σωστη κριση
οι ελλεινιδες δεν αξιζει να ασχοληθεις.
Ο αλλος μπορει να μην ειναι ωραιος
αλλα να ειναι καλος γαμικος και να μην εχει
τις φλωρο ευαισθησιες ενος ωραιου
εσυ θα πηγαινες να αγορασεις απο ενα μαγαζι
που δεν εχει σωστη κριση και αντιληψη των πραγματων τυπε?
γιατι το λες αυτο ρε τυπε θα εκανες καμακι σε γκομενα που δεν τη γουσταρεις?δεν ειναι σωστη αυτη η κριση
δεν ειναι μονο η εξωτερικη εμφανιση σημαντικη
και ακριβως επειδη δεν εχουν σωστη κριση
οι ελλεινιδες δεν αξιζει να ασχοληθεις.
Ο αλλος μπορει να μην ειναι ωραιος
αλλα να ειναι καλος γαμικος και να μην εχει
τις φλωρο ευαισθησιες ενος ωραιου
εσυ θα πηγαινες να αγορασεις απο ενα μαγαζι
που δεν εχει σωστη κριση και αντιληψη των πραγματων τυπε?