Νέα

Οικονομική άνεση+sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kapsonis19891989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Κατά πόσο επηρεάζουνε τα οικονομικά σας στην διάθεση σας για το σεξ ?

Φήμες λένε ότι μετά την κρίση η απόδοση των ελλήνων στο σεξ έχει πέσει δραματικά...

Το έχω παρατηρήσει πάντως και με εμένα όταν κάποια μέρα πάει καλα στην δουλειά έχω όρεξη φουλ για γαμήσια και όταν πάει σκατά δεν μου σηκώνεται καν...

Με ενδιαφέρει πολύ η άποψη σας...

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96

Φήμες λένε ότι μετά την κρίση η απόδοση των ελλήνων στο σεξ έχει πέσει δραματικά...

Το έχω παρατηρήσει πάντως και με εμένα όταν κάποια μέρα πάει καλα στην δουλειά έχω όρεξη φουλ για γαμήσια και όταν πάει σκατά δεν μου σηκώνεται καν...

η δουλεια ειναι το παν απο κει εξαρτωνται ολα αμα εισαι στο ουφ και ουφ και δε πεφτει ο παρας γαμησετα , που να σηκωθει το σκουλικι μετα?

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296

από μία ηλικία και μετά, το sex είναι κυρίως εγκεφαλικό ζήτημα, υπό την έννοια ότι η διάθεση επηρεάζει. Αν εμφορείσαι από αισθήματα αυτολύπησης, επειδή τα οικονομικά σου είναι ισχνά, κυρίως εάν αυτό δεν ίσχυε στο παρελθόν, άστο ....

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ποια κρίση? Εμείς είμαστε κροίσοι… κι όταν λέτε σεξ μιλάμε για σεξ με άλλοn άνθρωπο? :think: :tickedoff: :dancing: :rockon:

taxidiaris

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
306
Πόντοι
5.785
φιλε.. μεγαλη αληθεια. εγω τουλαχιστον προ κρισης ειχα πιο πολλες καβλες..το οικονομικο σιγουρα παιζει ενα θεμα γτ σε επηρεαζει σε πολλούς τομείς. επειδή όμως είναι κυρίως εγκεφαλικό το ζήτημα αμα σου κάνει κλικ μια γκομενα τα ξεχνας ολα.....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.213
Πόντοι
6.515
o Aσκητης ελεγε σ' ένα καναλι ότι αυτος που εκανε ας πουμε 10 φορες SEX τωρα κανει 4. Μας πηγε 60% κατω η κριση  :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
o Aσκητης ελεγε σ' ένα καναλι ότι αυτος που εκανε ας πουμε 10 φορες SEX τωρα κανει 4. Μας πηγε 60% κατω η κριση  :headbang:
Απλα αλλαξε η αναλογια.....Τεσσεριs φορεs σεξ με αλλην και εξι φορεs σεξ με τον εαυτο μαs  :grin:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
δεν θυμαμαι ακριβως πως το ειπε. Συγκρατησα τη ποσοστιαια μεταβολη  :S
οκ μαν παντως τη μερα αποκλειεται να ελεγε για βδομαδα και μηνα μου ακουγεται ποιο λογικο

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
903
Πόντοι
96

Αν οι καβλες ειχαν σχεση με την οικονομικη ανεση δεν θα μου σηκωνόταν τα τελευταια 20 χρόνια .

τα οικονονομικα επηρεαζουν τον "αερα σου" (αλλιως νιωθεις με 200€ στην τσεπη και αλλιως με 20€) αλλα και το πως σε βλέπουν οι γκόμενες .

Προταση για κοινωνικό πείραμα : Να βαλει καποιος  ενα εμφανισιμο παλικαρι με μια καμερα α) να περιμενει λεοφορειο β) να οδηγει ενα χιλιαρι αμαξι γ) να οδηγει ενα καμπριο να δουνε ποσα γυναικεια βλέμματα θα τραβήξει .

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
10 φορες τη μερα ? το μηνα ? η το χρονο?

τυπε ειναι πολυ δραστηριοι σεξουαλικα οι ελληνες αντρες
μερικοι κανουν και τριο

a7UW9T0.png

anaconda20

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Τα οικονομικά παίζουν μεγάλο ρόλο σε μένα.
Αν δεν μου πηγαίνουν καλά, το σεξ μπαίνει σε δεύετερη μοίρα,με ενδιαφέρει μόνο να λύσω το οικονομικό.
Όταν πηγαίνουν καλά, το σεξ είναι προτεραιότητα πάλι.

OP
OP
K

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
Τα οικονομικά παίζουν μεγάλο ρόλο σε μένα.
Αν δεν μου πηγαίνουν καλά, το σεξ μπαίνει σε δεύετερη μοίρα,με ενδιαφέρει μόνο να λύσω το οικονομικό.
Όταν πηγαίνουν καλά, το σεξ είναι προτεραιότητα πάλι.

:thumbsup:  μία από τα ίδια τρελέ και εγώ

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
εμενα δεν με επηρεάζει το χρημα... και χρηματα να μην ειχα πολλά το ιδιο θα ελεγα...  :fuck1:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Τα οικονομικά μου, αν και μόνο τελευταία στρώθηκαν και είμαι βιώσιμος με λίγη χαλαρότητα, ΠΟΤΕ δεν επηρέασαν τις ορέξεις μου. Άλλωστε, αν έχεις τρόπο, κουτσά στραβά τα βολεύεις και πορεύεις, ακόμα κι όταν δεν έχεις κρέας στο τραπέζι (με κάθε έννοια).

Ούτε ικανοποιείσαι μόνο χώνοντας μια πούτσα σε ένα μουνί. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι να παίξεις και να περάσεις όμορφα με κορίτσια διάφορα. Μέ ή χωρίς καλά οικονομικά.

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Άσε μύστη ούτε να βγω έξω να μιλήσω σε κανα μουνάκι έχω όρεξη.. .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom