Νέα

Οικονομικές διακοπές σε ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mpourdeli@ris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 202
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Βρε παιδιά λόγω οικογένειας, μου τα χουν ελαφρώς πρήξει και θέλουν να κάνουν διακοπές για κανένα μήνα ή εικοσαήμερο κάπου (και γω θέλω κακά τα ψέματα!).Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι πόσο θα μου στοιχίσουν η διαμονή και όλα τα λοιπά έξοδα.Ότι τηλέφωνα και να χω κάνει σε δωμάτια ενοικιαζόμενα μου ζητάνε τα κέρατα τους, δεν έχουν καταλάβει την κρίση μου φαίνεται.Αυτό που σκέφτομαι είναι να νοικιάσω κανένα διαμερισματάκι με το μήνα, καθώς με την μέρα δεν με συμφέρει.Έχετε να προτείνετε κάτι ; :sunglasses:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για οργανωμενο καμπινγκ δεν το σκεφτεσαι? και οικονομικα θα σου ερθει και θα ειναι πολυ ομορφο αν υπαρχουν παιδια...

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ναι το χω σκεφτει για καμπινγκ, προτεινεις κανενα μερος που να ξερεις κατι παραπανω ;Γιατι, εχω να παω χρονια..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι το χω σκεφτει για καμπινγκ, προτεινεις κανενα μερος που να ξερεις κατι παραπανω ;Γιατι, εχω να παω χρονια..

αν θελεις πολυ οργανωση, πολλες δραστηριοτητες, χωρους για παιδια και παιχνιδια κτλ κτλ κτλ υπαρχει η Αγια Αννα...Δεν εχω παει ποτε γιατι μαζευει πολυ κοσμο και ειναι τεραστιο αλλα απο φιλους που εχουν παει μου εχουν πει καλα λογια...ωραιο καμπινγκ επισης εχει στην Ανδρο...Το καλυτερο που εχω παει ειναι της Σεριφου και μεσα ειχε και ενοικιαζομενα δωματια...Για ησυχες και ηρεμες διακοπες καλο καμπινγκ ειναι στη Φοινικουντα....Επισης ωραιο καμπινγκ που θα ξαναπηγαινα ειναι στο Βαλτο στην Παργα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
μέρη έχει χιλιάδες με οργανωμένα κάμπινγκ. Αλλά έχε υπόψη ότι θέλεις πολύ καλή οργάνωση αν θα πας με παιδιά. Και αν πηγαίνεις τώρα πρώτη φορά θα πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα για εξοπλισμό

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
αν θελεις πολυ οργανωση, πολλες δραστηριοτητες, χωρους για παιδια και παιχνιδια κτλ κτλ κτλ υπαρχει η Αγια Αννα...Δεν εχω παει ποτε γιατι μαζευει πολυ κοσμο και ειναι τεραστιο αλλα απο φιλους που εχουν παει μου εχουν πει καλα λογια...ωραιο καμπινγκ επισης εχει στην Ανδρο...Το καλυτερο που εχω παει ειναι της Σεριφου και μεσα ειχε και ενοικιαζομενα δωματια...Για ησυχες και ηρεμες διακοπες καλο καμπινγκ ειναι στη Φοινικουντα....Επισης ωραιο καμπινγκ που θα ξαναπηγαινα ειναι στο Βαλτο στην Παργα...

πηγαινε και σε κανενα καμπιγκ αμα ειναι... :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μέρη έχει χιλιάδες με οργανωμένα κάμπινγκ. Αλλά έχε υπόψη ότι θέλεις πολύ καλή οργάνωση αν θα πας με παιδιά. Και αν πηγαίνεις τώρα πρώτη φορά θα πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα για εξοπλισμό

εξαρταται...στα μεγαλα σου νοικιαζουν πολλες φορες τον εξοπλισμο...αλλα ναι για εικοσι μερες θελει αρκετα πραγματα

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βρε παιδιά λόγω οικογένειας, μου τα χουν ελαφρώς πρήξει και θέλουν να κάνουν διακοπές για κανένα μήνα ή εικοσαήμερο κάπου (και γω θέλω κακά τα ψέματα!).Αλλά αυτό που με απασχολεί είναι πόσο θα μου στοιχίσουν η διαμονή και όλα τα λοιπά έξοδα.Ότι τηλέφωνα και να χω κάνει σε δωμάτια ενοικιαζόμενα μου ζητάνε τα κέρατα τους, δεν έχουν καταλάβει την κρίση μου φαίνεται.Αυτό που σκέφτομαι είναι να νοικιάσω κανένα διαμερισματάκι με το μήνα, καθώς με την μέρα δεν με συμφέρει.Έχετε να προτείνετε κάτι ; :sunglasses:
Δεν υπάρχει κανάς συγγενής σε κανά νησί;;;

Το καλύτερο...εμείς έτσι κάνουμε...

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Ναι αυτο με προβληματιζει πιο πολυ, η οργανωση πιο πολυ, τον εξοπλισμο καπως τον βρισκουμε!Γι αυτο ενα διαμερισμα καπου θα ταν πιο βολικο..Και μεσα στο ψαξιμο με εχουν ζαλισει!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εξαρταται...στα μεγαλα σου νοικιαζουν πολλες φορες τον εξοπλισμο...αλλα ναι για εικοσι μερες θελει αρκετα πραγματα
θέλει πολύ πράμα. Και υπάρχουν πολλές λεπτομέρεις ακόμα που ανεβάζουν το μπάτζετ του εξοπλισμού. Πχ θα τρώει έξω ή θα μαγειρεύει εκεί?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναι αυτο με προβληματιζει πιο πολυ, η οργανωση πιο πολυ, τον εξοπλισμο καπως τον βρισκουμε!Γι αυτο ενα διαμερισμα καπου θα ταν πιο βολικο..Και μεσα στο ψαξιμο με εχουν ζαλισει!!
πόσο χρονών είναι τα παιδιά σου?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θέλει πολύ πράμα. Και υπάρχουν πολλές λεπτομέρεις ακόμα που ανεβάζουν το μπάτζετ του εξοπλισμού. Πχ θα τρώει έξω ή θα μαγειρεύει εκεί?

καλα αυτο ισχυει και για το διαμερισμα ή για οπουδηποτε αποφασισει να παει διακοπες...αμα ειναι να μαγειρευει δε χρειαζεται να παρει πετρογκαζ πολλα εχουν κουζινα που μαγειρευεις κανονικα...οπως και να χει οταν πας για καμπινγκ γεμιζεις το αμαξι τρεις φορες περισσοτερο απο το να πας οπουδηποτε αλλου :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Χέσε τα κάμπινγκ(φίδια,έντομα που τσιμπάνε,κοινά μπάνια) αίσχος. :S

Σε κανέναν συγγενή ή φίλο που έχει σπίτι σε νησί ή μέρος κοντά στην θάλλασα...τσόνταρε εκεί κ τίποτα κ είσαι τζετ.

Εναλλακτικά υπάρχουν κάτι rooms to let με μπάνιο....

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Δυστυχως ολοι οι συγγενεις ειναι δεν εχουν κατι, καποιοι εχουν σπιτι και εχουν ηδη φιλοξενησει.Τα παιδια ειναι 10 και 12

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δυστυχως ολοι οι συγγενεις ειναι δεν εχουν κατι, καποιοι εχουν σπιτι και εχουν ηδη φιλοξενησει.Τα παιδια ειναι 10 και 12
Eμάς σε αυτή την ηλικίας μας πηγαίνανε σε rooms to let Χαλκιδική,έχει μερικά πολύ φθηνά...κανά 30-40e/βραδιά.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κατά την ταπεινή μου άποψη δεν προλαβαίνεις φέτος κάμπινγκ (μπορεις βεβαια να νοικιάσεις τροχόσπιτο). Βολέψου κάπως φέτος και οργανώσου για του χρόνου. Είναι ότι πιο οικονομικό και ταυτόχρονα ότι καλύτερο για τα παιδιά

OP
OP
M

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Φιλε pz89 εχω ψαχτει για τα καλα στα ενοικιαζομενα δωματια, ειτε σε νησι ειτε αλλου και ζητανε αρκετα, τι να το κανεις να σου βγει μονο η διαμονη γυρω στο 700-1000..αστα να πανε..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Συνημμένα

• Εικόνα 088.jpg
    Εικόνα 088.jpg
    226,9 KB · Εμφανίσεις: 55

Επισκέπτης
Δεν υπάρχει κανάς συγγενής σε κανά νησί;;;

Το καλύτερο...εμείς έτσι κάνουμε...

Ε ναι ρε..
Ποιος δεν έχει συγγενή σε νησί??
Άσε που και να έχεις σιγά μην έχει την όρεξη να σε φορτωθεί κανα μήνα.
Η αδερφή μου έχει εξοχικό στην Άνδρο.
Ε λοιπόν Άνδρο δεν έχω πάει ποτέ..

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Φιλε pz89 εχω ψαχτει για τα καλα στα ενοικιαζομενα δωματια, ειτε σε νησι ειτε αλλου και ζητανε αρκετα, τι να το κανεις να σου βγει μονο η διαμονη γυρω στο 700-1000..αστα να πανε..
Τόσο πολύ πάει.... :o :new_shocked:

κωλοευρώ ρε πούστη,όλα ανεβήκανε. >:(

Εγώ θυμάμαι το 98-99 με κανά 10-20χιλιάδες την βραδιά πρέπει να μέναμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom