Νέα

Οικογενειοκρατια-''κληρονομοι''

• Μέλος που άνοιξε το νήμα fffanatic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
βοθρε παω σε αλλα θρεντ να τα χωσω στα κομμουνια παπαζολ και πορνοπαπο
πιγενε πιγενε,παντοσ το κομουνι ιεν καλο πραμα το θεμα ινε οτι πουθενα δε εφαρμοστικε ιταν ολοα κατονομα κομουνιστικα,ενο φασιστικα ιδαμε πολα κε πιγαν καταδιολου

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Tι εγινε τα ξεχασαμε αυτα?

OP
OP
fffanatic

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Τα μεγάλα τζάκια -Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπανδρέου- εναλλάσσονται στην εξουσία για δεκαετίες με τους αυλικούς τους να επωφελούνται από ένα σύστημα οι επιπτώσεις του οποίου πλήττουν μεγάλο τμήμα του πληθυσμού.

Φυσικα με τη βοηθεια των μασονων!

ILLUMINTATI!

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Καποιοι κατηγορουν τους Γλίξμπουργκ αλλα οι Παπανδρεου μας κυβερνουν πανω απο 60 χρόνια..

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
"Καποιοι κατηγορουν τους Γλίξμπουργκ αλλα οι Παπανδρεου μας κυβερνουν πανω απο 60 χρόνια.."

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου! ¨Η χώρα βρίσκεται σε αυτο το χάλι εξαιτίας της Βασιλικής Οικογένειας και της χούντας. Αυτοί φταίνε και νομίζω ότι πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο να καταδικαστούν!!! Ξανά και Ξανα

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Όπως φαίνεται το όνομα ειναι σημαντικό διαβατήριο
ΠΑΣΟΚ
Γιωργάκης
ΝΔ
Κώστακης και ο Σαμαράς απο οικογένεια πολιτικών
ΣΥΡΙΖΑ
Αλαβάνος από τζάκι
Με μοναδικό προσόν το ονομα καποιοι κυβερνουν και ασελγουν εις βάρος μας

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
"Καποιοι κατηγορουν τους Γλίξμπουργκ αλλα οι Παπανδρεου μας κυβερνουν πανω απο 60 χρόνια.."

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου! ¨Η χώρα βρίσκεται σε αυτο το χάλι εξαιτίας της Βασιλικής Οικογένειας και της χούντας. Αυτοί φταίνε και νομίζω ότι πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο να καταδικαστούν!!! Ξανά και Ξανα

KAI αυτοι φταινε..Οχι ΜΟΝΟ αυτοι.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16

Μία χούντα είναι αποτέλεσμα μίας κακής λειτοργίας της δημοκρατικής κυβερνησης. Παντα καταλήγουμε σε χούντα όταν δεν λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά . αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να έχουνε δικτατορίες.

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτή η οικογενοκρατία στην Ελλάδα και την ψεύτικη Δημοκρατία που ζούμε δεν πρόκειται να αλλάξει.

μήπως έδωσαν τζάμπα στην αντιπαροχή την μισή Κύπρο οι ¨εθνάρχες¨?...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό της ΝΔ, μετά και την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τα νέα μέτρα από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμράς αποφάσισε να διαγράψει από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος την Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την απόφαση της να στηρίξει το νομοσχέδιο για τα νέα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης.

Η κυρία Μπακογιάννη, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γνωστοποιήσει από την Τετάρτη (5/5) την απόφαση της να ψηφίσει "ναι" στα νέα μέτρα, λέγοντας πως ήταν προσωπική της απόφαση.

Η βουλευτής της ΝΔ έστειλε πριν από λίγο τρισέλιδη δήλωση στους δημοσιογράφους, η οποία κατά πληροφορίες λέει περιληπτικά πως "οι καιροί μάς επιτάσσουν να πράττουμε κατά συνείδηση, προκειμένου να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι για να επιβιώσει αυτή η χώρα".

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πέταξε τρεις εκτός ΠΑΣΟΚ με συνοπτικές διαδικασίες
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010, 19:00

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου διέγραψε πριν από λίγο από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος τους Γιάννη Δημαρά, Σοφία Σακοράφα και Βασίλη Οικονόμου.

Οι τρεις βουλευτές, κατά την ψήφιση του νόμου για τα οικονομικά μέτρα είχαν δηλώσει «παρών», σε αντίθεση με την κομματική γραμμή.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αρχισαν οι διαγραφες τυποι μου
γουσταρω λεμεεεεεεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!