εισαι προθυμος να την μοιραστεις συμφωνα με την αρχη της κοινοκτημοσυνης;
αρκει να εφαρμοζουμε την "αρχη της κοινοκτημοσυνης" ο καθενας με την σειρα του.
εισαι προθυμος να την μοιραστεις συμφωνα με την αρχη της κοινοκτημοσυνης;
εγο μιραζομε ολι τι μιδενικι περουσουσια μουαρκει να εφαρμοζουμε την "αρχη της κοινοκτημοσυνης" ο καθενας με την σειρα του.
εγο μιραζομε ολι τι μιδενικι περουσουσια μου
πιγενε πιγενε,παντοσ το κομουνι ιεν καλο πραμα το θεμα ινε οτι πουθενα δε εφαρμοστικε ιταν ολοα κατονομα κομουνιστικα,ενο φασιστικα ιδαμε πολα κε πιγαν καταδιολουβοθρε παω σε αλλα θρεντ να τα χωσω στα κομμουνια παπαζολ και πορνοπαπο
"Καποιοι κατηγορουν τους Γλίξμπουργκ αλλα οι Παπανδρεου μας κυβερνουν πανω απο 60 χρόνια.."
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου! ¨Η χώρα βρίσκεται σε αυτο το χάλι εξαιτίας της Βασιλικής Οικογένειας και της χούντας. Αυτοί φταίνε και νομίζω ότι πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο να καταδικαστούν!!! Ξανά και Ξανα
Μία χούντα είναι αποτέλεσμα μίας κακής λειτοργίας της δημοκρατικής κυβερνησης. Παντα καταλήγουμε σε χούντα όταν δεν λειτουργεί εύρυθμα και αποτελεσματικά . αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να έχουνε δικτατορίες."Καποιοι κατηγορουν τους Γλίξμπουργκ αλλα οι Παπανδρεου μας κυβερνουν πανω απο 60 χρόνια.."
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου! ¨Η χώρα βρίσκεται σε αυτο το χάλι εξαιτίας της Βασιλικής Οικογένειας και της χούντας. Αυτοί φταίνε και νομίζω ότι πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο να καταδικαστούν!!! Ξανά και Ξανα
θα αρχισουμε και δω τις διαγραφες τυπε.αρχισαν οι διαγραφες τυποι μου
γουσταρω λεμεεεεεεεεεεεεεεεε![]()
![]()
![]()