on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
κοιτα που υπαρχει κατι που θα συμφωνουσα μαζι σου!!!!!!!!!!
εσι ισε ο κουντοροσ του σαιτ η ακομα καλιτερα ο κολατοσ στα τιτανοτεραστια εργα του,στο σεναριο αυτο το προβλημα με το φαι ειναι ποσο μεγαλη ειναι η μεριδα που θα εδινε σε ενα συσσιτιο η εκκλησια.
ο ΛΑ.Ο.Σ ειναι ανοιχτος σε καθε εθνικο-μπολσεβικο.
ο ΛΑ.Ο.Σ ειναι ανοιχτος σε καθε εθνικο-μπολσεβικο.
εισαι και ανοιχτη;ego ime komouni
εγο ιμε οπιοσ δινι φαιουτε εθνικοφρων ειμαι
ουτε μπολσεβικος
αν ξερεις απο παλια βιβλια ειμαι υπερ του
"μηδε ο Χριστος μηδε ο Μαρξ"
εσι ισε ο κουντοροσ του σαιτ η ακομα καλιτερα ο κολατοσ στα τιτανοτεραστια εργα του,
να δισ κε το μπλε του κικλοφουσκα να δεσι η εμπνεφσι,
θελο να γινσι δασκαλοσ μου δεχεσε????
Δεν ζητας πολλα...αλλα σε ενα θεμα που εχει σχεση με την οικογενειοκρατεια....τι σχεση εχει οι "μπιζνεσμαν" παπαδες?
Καταλαβαινω οτι πρεπει να κανουμε προπαγανδα..αλλα...
Και αφου μου εδωσες το δικαιωμα...
Κανεις πολιτικο δεν ειναι πανω απο το λαο αλλα εκπροσωπει το λαο...συνεπως δεν μπορει να εισαι Κ.Κ.Ε να "εκπροσωπεις" τους εργατες...να παιρνεις 8 εκ ευρω απο το αστικο κρατος...και να κανεις επιχειρησεις!!!!
Εκτος βεβαια εαμ καποιο ποσο απο τα 8 εκ παει σε φιλανθρωπιες.
Σιμος Κεδικογλου-ΝΔ
Σιμος Κεδικογλου-ΠΑΣΟΚ
ξαδερφια και ο πρωτος ειναι γιος τον πρωην υπουργου επι ΠΑΣΟΚ
Αυτα δεν γινονται πουθενα
αφτοσ εχι ενδοκσι ικογενια ακζισι να τροι με χρισα κουταλιαΘα τα λεμε μεσω π.μ για το προγραμμα μαθηματων...Παντως για φαντασου να ταισει τον παγκαλο....θα μεινει ολη η ενορια χωρις φαγητο!
Φαντασου να εμφανιστει και κανας τριτοξαδελφος Καραμανλης..........
αφου ιεν εγκονοσ του ενδοξου πιλεα τισ ιλιαδασ πρεπι ανα αναγνοσριστιηταν να κατεβει υποψηφιος βουλευτης στις σερρες ο Κωστας Καραμανλης.....ο γιος του αχχιλεα εννοειται.
εισαι και ανοιχτη;
αμα ιεν σε τραπεζι θα ερθο κε γο ,θελο να μαθο,επι ταβλασ μονο εχο αφεσι στι μαθισιΠαντως αμτζικ ειμαι προθυμος (οπως και ολοι οι αλλοι μαλλον) να με μαθεις τις "αρχες του κομμουνισμου" στο κρεβατι..διοτι τα θρανια δεν με βολευουν.
το θεμα ειναι οτι δεν θελει κουταλια...τρωει απο το καζανι αυτος απευθειας...αφτοσ εχι ενδοκσι ικογενια ακζισι να τροι με χρισα κουταλια
εισαι προθυμος να την μοιραστεις συμφωνα με την αρχη της κοινοκτημοσυνης;Παντως αμτζικ ειμαι προθυμος (οπως και ολοι οι αλλοι μαλλον) να με μαθεις τις "αρχες του κομμουνισμου" στο κρεβατι..διοτι τα θρανια δεν με βολευουν.
ιεν θεμα μεγεθουσ,κε γο τροο απο τι καντουνα απεφτιασ τι να κανουμε πιναοτο θεμα ειναι οτι δεν θελει κουταλια...τρωει απο το καζανι αυτος απευθειας...
ιμε λογοκομενοσ,γιατι ιεμ κακο πεδι βριζο κε πιραζο κοσμο,ιμε κε σπαμερΠου ήσουνα τόσον καιρό ρε ψυχή?
Μώνω οι Αιφτά?