Νέα

Οικογενειακό δίκαιο: Πλήρης διατροφή στη σύζυγο αν ο άνδρας δεν θέλει να τεκνοποιήσει.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gravatakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Γυναικοκεντρικές κοινωνίες. Από τη μία ίσες αλλά απο την άλλη δικαιούνται και διατροφή γιατί έτσι. Μάλλον οι δικαστές που έκριναν θεωρούν τις γυναίκες υποδεέστερες και παντελώς ανίκανες να ζήσουν μόνες.

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
514
Πόντοι
21
Αφού κι εδώ δεν τραβάει το πράγμα ..... ακούμε για ισότητα αλλά είναι υπο προυποθέσεις....
Οπως στο ποδόσφαιρο φέρνουν απο έξω Αρχιδιαιτητή , έτσι και εδώ ας φέρουν Αρχιδικαστή καθώς οι δικαστικές αποφάσεις είναι αλλοπρόσαλλες πολλες φορές !!!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Τουλάχιστον να έβγαζαν απόφαση για διατροφή αν αυτή έμενε μόνη και για όσο θα έμενε μόνη θα είχε μια λογική παραπάνω πιστεύω.

Αλλά και αυτός αφου δεν ήθελε παιδιά τι τον ήθελε τον γάμο ; :think:

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Τουλάχιστον να έβγαζαν απόφαση για διατροφή αν αυτή έμενε μόνη και για όσο θα έμενε μόνη θα είχε μια λογική παραπάνω πιστεύω.

Αλλά και αυτός αφου δεν ήθελε παιδιά τι τον ήθελε τον γάμο ; :think:
Πράγματι ως λόγος απαλλαγής από διατροφή είναι να ξαναπαντρευτεί η δικαιούχος, ουσιαστικά μέχρι να βρει το επόμενο κορόϊδο. Και παιδιά να θέλει πάντως κάποιος πλέον έχει επιλογές και να μην παντρευτεί.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
980
Πόντοι
206
χαιρομαι πολυ που μετα απο 50-60 χρονια δεν θα ζω σιγουρα και ετσι δεν θα ζησω κι εγω σαν ανδρας σε μια κοινωνία που οι ανδρες ειναι υπηρετες-δουλοι και οι γυναικες βασιλισσες.Βεβαια το εχω πει πολλες φορες καλα κανουν οι γυναικες γιατι αυτα τα δικαιωματα τους τα δωσανε καποια ανθρωπάκια(που δεν ειναι ανδρες 100% βεβαια)! Το κακό ειναι οτι την εχουμε πληρωσει ηδη εμεις οι ελαχιστοι που απομειναμε ΑΝΔΡΕΣ και οπως παει το πραγμα χαιρομαι ειλικρινα που δεν θα ζησω αυτες τις εξευτελιστικές εποχές για τους ανδρες στο μελλον.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
Πως ακριβώς μπορεί να αποδειχθεί ότι ο χύστης δεν επιθυμεί να τεκνοποιήσει?

@alex71

:coffee:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.483
Πόντοι
3.506
Και αν η άλλη εχει γινει σαν μπετονιέρα,(οπότε του άνδρα του κόβεται καθε όρεξη για σεξ μαζι της), να υποχρεούται να του πληρώνει τα γαμησιάτικα κάθε μήνα...(γκομενάκια, μπουρδέλα στούντιο κλπ..)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Αν αντιστραφεί η κατάσταση, και το η βίζιτα δεν θέλει να μείνει έγκυος, εκεί τι θα ισχύει, ψηφοφόροι του Κουλη, Αλαικση και Τάιλερ;

Που όλες οι σημερινές βίζιτες υποστηρίζουν ότι "είναι το δικό μου σώμα, κάνω ότι θέλω;"
Ρε αντε και μαμηθειτε ξεφτιλισμενοι.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Mε τετοια αποφαση την γραφεις στα παπακια σου, τα πουλας ολα και πας καραιβικη. Και ας την αλλη στην ελλαδα τα ψαχνεται για διατροφες και διαστροφες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Mε τετοια αποφαση την γραφεις στα παπακια σου, τα πουλας ολα και πας καραιβικη. Και ας την αλλη στην ελλαδα τα ψαχνεται για διατροφες και διαστροφες.
Πραγματικά, αν δεν έχεις κάτι πίσω, τα διαολο στέλνεις ΟΛΑ και φεύγεις εξωτερικό, έχεις δίκιο.

Ρε δεν πάνε να μαμηθουν οι νόμοι και οι πολιτικοί της ξεφτίλας που έχουμε, άκου εκεί, διατροφή εφορου ζωής χωρίς παιδιά!!!

Να βρει άλλον γαμια η κιουρια να της κάνει παιδιά!

• Like
Αντιδράσεις: dCorso

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
χαιρομαι πολυ που μετα απο 50-60 χρονια δεν θα ζω σιγουρα και ετσι δεν θα ζησω κι εγω σαν ανδρας σε μια κοινωνία που οι ανδρες ειναι υπηρετες-δουλοι και οι γυναικες βασιλισσες.Βεβαια το εχω πει πολλες φορες καλα κανουν οι γυναικες γιατι αυτα τα δικαιωματα τους τα δωσανε καποια ανθρωπάκια(που δεν ειναι ανδρες 100% βεβαια)! Το κακό ειναι οτι την εχουμε πληρωσει ηδη εμεις οι ελαχιστοι που απομειναμε ΑΝΔΡΕΣ και οπως παει το πραγμα χαιρομαι ειλικρινα που δεν θα ζησω αυτες τις εξευτελιστικές εποχές για τους ανδρες στο μελλον.
Πολύ φοβαμαι ότι δεν μιλάμε πλέον για 50-60 χρόνια από τωρα αλλά για 5-10 δυστυχώς.

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Πως ακριβώς μπορεί να αποδειχθεί ότι ο χύστης δεν επιθυμεί να τεκνοποιήσει?

@alex71

:coffee:
Δεν νομίζω ότι αποδεικνύεται και τίποτα στις πιο πολλες περιπτώσεις διαζυγίων. Επικαλούνται δυο τρεις μπούρδες για να θεμελείωσουν εύλογη αιτία. Στο άρθρο λέει έτσι αλλά μετά λέει και ότι δήθεν τη ζήλευε ο σύζυγος και της έκανε και σκηνή ποθ ήθελε να βγει:jerking:.
Αν αντιστραφεί η κατάσταση, και το η βίζιτα δεν θέλει να μείνει έγκυος, εκεί τι θα ισχύει, ψηφοφόροι του Κουλη, Αλαικση και Τάιλερ;

Που όλες οι σημερινές βίζιτες υποστηρίζουν ότι "είναι το δικό μου σώμα, κάνω ότι θέλω;"
Ρε αντε και μαμηθειτε ξεφτιλισμενοι.
Όλα για τις γυναίκες. Και να το θέλει και να μη το θέλει εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος, σκάσε μόνο και πλήρωνε γιατί είναι και ποινικό αδίκημα και θα σε τρέχουν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.545
Πόντοι
9.931
Αν της ειχε τάξει παιδιά και μετα το γαμο αρνιόταν να κανει καλα εκανε και του πηρέ διατροφή, ως γνωστόν η μαλακιες πληρώνονται.

Υ.Γ Διαβάζω οτι την ενημέρωσε οτι δεν θελει παιδιά μετα το γαμο! Μιλάμε ο τυπος ειναι η ντροπη του ανδρικού φυλου.

Τελευταία τροποποίηση:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
980
Πόντοι
206
Πολύ φοβαμαι ότι δεν μιλάμε πλέον για 50-60 χρόνια από τωρα αλλά για 5-10 δυστυχώς.
υπαρχει πόλεμος φιλε ...
Αδερφές,παντοφλάκηδες ,χορηγοι γυναικων,μουνοδουλοι και γενικα ολοι οι πισογλέντηδες μαζι με τις γυναικες ολοι αυτοι εναντιον των γνήσιων αρσενικων
Ειναι πολλοι περισσοτερα αυτα τα γαμηδια απο εμας ειναι η αληθεια αν σκεφτεις κατ αρχην οτι στον κοσμο ο πιο πολυς κοσμος ειναι γυναικες και ακομα κι απο αυτους που ειναι θεωρητικα ανδρες κατι λιγοτερο απο 50% του συνολικου πληθυσμου.Απο αυτο το 47% ας πουμε των ανδρων οι περισσοτεροι εχουν θηλυπρεπεις και φεμινιστικές τασεις.Κατα την γνωμη μου απο τον συνολικο πληθυσμο του πλανητη ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΔΡΕΣ-ΜΑΓΚΕΣ ειναι ενα ποσοστό μολις 3% χωρις καθολου υπερβολη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
Ρε μαλάκες .... από όσα έχω ακούσει από δικηγόρους... ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ... δεν παίζει ........
Με δεδομένο ότι η κυρά δεν είναι γρέτζα>67 , άπορη , με 40 χρόνια γάμου.

Μη πιστεύετε μαλακίες.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.708
Πόντοι
6.946
Αν της ειχε τάξει παιδιά και μετα το γαμο αρνιόταν να κανει καλα εκανε και του πηρέ διατροφή, ως γνωστόν η μαλακιες πληρώνονται.

Υ.Γ Διαβάζω οτι την ενημέρωσε οτι δεν θελει παιδιά μετα το γαμο! Μιλάμε ο τυπος ειναι η ντροπη του ανδρικού φυλου.
Αφού τα διαβάζεις καθημερινά και εδώ, πόσα ναυάγια δεν επιθυμούν παιδιά ούτε στο γάμο, γιατί σε εκπλήσσει;

Julyman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2023
Κριτικές
3
Like
443
Πόντοι
301
Ρε μαλάκες .... από όσα έχω ακούσει από δικηγόρους... ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ... δεν παίζει ........
Με δεδομένο ότι η κυρά δεν είναι γρέτζα>67 , άπορη , με 40 χρόνια γάμου.

Μη πιστεύετε μαλακίες.
Και όμως δεν είναι απίστευτο. Αν αυτή εμφάνιζεται άπορη και ο άλλος έχει φανερά εισοδήματα καλά μια χαρά μπορεί να υποχρεωθεί σε διατροφή. Πολύ απλά υποτίθεται ότι η κυρία είχε εξασφαλίσει ένα α επίπεδο διαβίωσης καλό, έστω και με τα λεφτά του άλλου και δεν γίνεται να το χάσει επειδή χώρισε, ειδικά αν είναι και με υπαιτιότητα του άλλου το διαζύγιο. Μπορεί αργότερα να μεταρρυθμιστεί η αρχική απόφαση αν αλλάξουν οι συνθήκες αλλά μέχρι τότε θα της τα σκάει το κορόϊδο. Μάλιστα επειδή ο νόμος απαιτεί η εργασία που μπορεί να βρεί η άλλη πρέπει να είναι οικονομικά συμφέρουσα καταλαβαίνετε πόσο εύκολο είναι απλά να κάθεται και να λέει δεν βρίσκει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
Και όμως δεν είναι απίστευτο. Αν αυτή εμφάνιζεται άπορη και ο άλλος έχει φανερά εισοδήματα καλά μια χαρά μπορεί να υποχρεωθεί σε διατροφή.
Ναι , για μέχρι 3 χρόνια ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Όχι για πάντα.

Αν ζήσατε παντρεμένοι , όσοι αυτή ήταν 30 ως 35 και βγήκε διαζύγιο όταν αυτή ήταν 37 , της δίνεις διατροφή μέχρι τα 40 της. ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Έτσι μου έχουν πει φίλοι δικηγόροι . Ας γράψουν κι εδώ.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom