gravatakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Like
- 814
- Πόντοι
- 96
Πράγματι ως λόγος απαλλαγής από διατροφή είναι να ξαναπαντρευτεί η δικαιούχος, ουσιαστικά μέχρι να βρει το επόμενο κορόϊδο. Και παιδιά να θέλει πάντως κάποιος πλέον έχει επιλογές και να μην παντρευτεί.Τουλάχιστον να έβγαζαν απόφαση για διατροφή αν αυτή έμενε μόνη και για όσο θα έμενε μόνη θα είχε μια λογική παραπάνω πιστεύω.
Αλλά και αυτός αφου δεν ήθελε παιδιά τι τον ήθελε τον γάμο ;
Mε τετοια αποφαση την γραφεις στα παπακια σου, τα πουλας ολα και πας καραιβικη. Και ας την αλλη στην ελλαδα τα ψαχνεται για διατροφες και διαστροφες.
Πραγματικά, αν δεν έχεις κάτι πίσω, τα διαολο στέλνεις ΟΛΑ και φεύγεις εξωτερικό, έχεις δίκιο.Mε τετοια αποφαση την γραφεις στα παπακια σου, τα πουλας ολα και πας καραιβικη. Και ας την αλλη στην ελλαδα τα ψαχνεται για διατροφες και διαστροφες.
Πολύ φοβαμαι ότι δεν μιλάμε πλέον για 50-60 χρόνια από τωρα αλλά για 5-10 δυστυχώς.χαιρομαι πολυ που μετα απο 50-60 χρονια δεν θα ζω σιγουρα και ετσι δεν θα ζησω κι εγω σαν ανδρας σε μια κοινωνία που οι ανδρες ειναι υπηρετες-δουλοι και οι γυναικες βασιλισσες.Βεβαια το εχω πει πολλες φορες καλα κανουν οι γυναικες γιατι αυτα τα δικαιωματα τους τα δωσανε καποια ανθρωπάκια(που δεν ειναι ανδρες 100% βεβαια)! Το κακό ειναι οτι την εχουμε πληρωσει ηδη εμεις οι ελαχιστοι που απομειναμε ΑΝΔΡΕΣ και οπως παει το πραγμα χαιρομαι ειλικρινα που δεν θα ζησω αυτες τις εξευτελιστικές εποχές για τους ανδρες στο μελλον.
Δεν νομίζω ότι αποδεικνύεται και τίποτα στις πιο πολλες περιπτώσεις διαζυγίων. Επικαλούνται δυο τρεις μπούρδες για να θεμελείωσουν εύλογη αιτία. Στο άρθρο λέει έτσι αλλά μετά λέει και ότι δήθεν τη ζήλευε ο σύζυγος και της έκανε και σκηνή ποθ ήθελε να βγει.
Όλα για τις γυναίκες. Και να το θέλει και να μη το θέλει εμάς δεν μας πέφτει κανένας λόγος, σκάσε μόνο και πλήρωνε γιατί είναι και ποινικό αδίκημα και θα σε τρέχουν.Αν αντιστραφεί η κατάσταση, και το η βίζιτα δεν θέλει να μείνει έγκυος, εκεί τι θα ισχύει, ψηφοφόροι του Κουλη, Αλαικση και Τάιλερ;
Που όλες οι σημερινές βίζιτες υποστηρίζουν ότι "είναι το δικό μου σώμα, κάνω ότι θέλω;"
Ρε αντε και μαμηθειτε ξεφτιλισμενοι.
υπαρχει πόλεμος φιλε ...Πολύ φοβαμαι ότι δεν μιλάμε πλέον για 50-60 χρόνια από τωρα αλλά για 5-10 δυστυχώς.
Αφού τα διαβάζεις καθημερινά και εδώ, πόσα ναυάγια δεν επιθυμούν παιδιά ούτε στο γάμο, γιατί σε εκπλήσσει;Αν της ειχε τάξει παιδιά και μετα το γαμο αρνιόταν να κανει καλα εκανε και του πηρέ διατροφή, ως γνωστόν η μαλακιες πληρώνονται.
Υ.Γ Διαβάζω οτι την ενημέρωσε οτι δεν θελει παιδιά μετα το γαμο! Μιλάμε ο τυπος ειναι η ντροπη του ανδρικού φυλου.
Και όμως δεν είναι απίστευτο. Αν αυτή εμφάνιζεται άπορη και ο άλλος έχει φανερά εισοδήματα καλά μια χαρά μπορεί να υποχρεωθεί σε διατροφή. Πολύ απλά υποτίθεται ότι η κυρία είχε εξασφαλίσει ένα α επίπεδο διαβίωσης καλό, έστω και με τα λεφτά του άλλου και δεν γίνεται να το χάσει επειδή χώρισε, ειδικά αν είναι και με υπαιτιότητα του άλλου το διαζύγιο. Μπορεί αργότερα να μεταρρυθμιστεί η αρχική απόφαση αν αλλάξουν οι συνθήκες αλλά μέχρι τότε θα της τα σκάει το κορόϊδο. Μάλιστα επειδή ο νόμος απαιτεί η εργασία που μπορεί να βρεί η άλλη πρέπει να είναι οικονομικά συμφέρουσα καταλαβαίνετε πόσο εύκολο είναι απλά να κάθεται και να λέει δεν βρίσκει.Ρε μαλάκες .... από όσα έχω ακούσει από δικηγόρους... ΔΙΑΤΡΟΦΗ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ , ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ... δεν παίζει ........
Με δεδομένο ότι η κυρά δεν είναι γρέτζα>67 , άπορη , με 40 χρόνια γάμου.
Μη πιστεύετε μαλακίες.
Ναι , για μέχρι 3 χρόνια ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Όχι για πάντα.Και όμως δεν είναι απίστευτο. Αν αυτή εμφάνιζεται άπορη και ο άλλος έχει φανερά εισοδήματα καλά μια χαρά μπορεί να υποχρεωθεί σε διατροφή.