loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
και σε μενα μεχρι χτες.αλλα σημερα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι φιλε.Aκομα κι αν υπαρχουν.....με τον τροπο που παρουσιαζονται μονο γελιο προκαλουν
και σε μενα μεχρι χτες.αλλα σημερα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι φιλε.Aκομα κι αν υπαρχουν.....με τον τροπο που παρουσιαζονται μονο γελιο προκαλουν
αν ητανε μανα μου θα την ειχα παλκωσει δε παιζει...
και θα ειχα φυγει προπολου...
μια μανα που επρεπε να βρισκετε σε ψυχιατρειο.και ενας πιτσιρικας που επρεπε να την κλεισει σε ψυχιατρειο.Ποιο ηταν το σημερινο θεμα Λουκ???
Αμα ειναι να τσατιζομαστε τοσο ευκολα..........και σε μενα μεχρι χτες.αλλα σημερα μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι φιλε.
κανονικα επρεπε νμα μεινει και ο πιτσιρικας κανενα μηνα με την μανα του στο ψυχιατρειο,να στρωσει και αυτος λιγο.μια μανα που επρεπε να βρισκετε σε ψυχιατρειο.και ενας πιτσιρικας που επρεπε να την κλεισει σε ψυχιατρειο.
εχεις προβλημα?Σε λιγο θα μας πειτε οτι πιστευετε και στον Αη Βασιλη!!!
εσενα σε εχω ικανη να τον περιμενεις,μαζι με το ιπποτη με το ασπρο αλογο.εχεις προβλημα?
εννοειται κ ειμαι περηφανη.εσενα σε εχω ικανη να τον περιμενεις
ελα ρε γειτονα τι γινετε?Ρε παρτε καμια κονσολα να παιζετε videogames που καθεστε και βλεπετε τις μαλακιες.
σε παιζω μια παρτιδα προΡε παρτε καμια κονσολα να παιζετε videogames που καθεστε και βλεπετε τις μαλακιες.
παρε nintendo Wii εχει τρομερη φαση,ιδιως να παιζεις με παρεα.εννοειται κ ειμαι περηφανη.
]σε παιζω μια παρτιδα προ
Φοραs και φουστανελα??????εννοειται κ ειμαι περηφανη.
ελα ρε γειτονα τι γινετε?
καιρο εχω να σε πετυχω,ολα καλα?
πως πηγε η παραγωγη?ενταξει ολα?
γειτονα εισαι μια χαρα εσυ,δεν χρειαζεσε λεφτα.Ολα καλα ;). Αμα ειχαμε και λεφτα θα ειμαστε καλυτερα, αλλα και χωρις αυτα δεν περναμε κι ασχημα.
Εσυ μαλλον το εχεις το προβλημα που καθεσε και βλεπεις σκουπιδια και παραπονιεσαι κιολας !!εχεις προβλημα?