gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι να πεις;επαθε ψυχωση .....νομιζει οτι ειναι ο τζιελ.....
τι να πεις;επαθε ψυχωση .....νομιζει οτι ειναι ο τζιελ.....
μου το ζητησε για χριστουγεννιατικο δωρο
οχι ρε θα ειχα φουνταρει τοτε απο το παραθυροτι να πεις;επαθε ψυχωση .....νομιζει οτι ειναι ο τζιελ.....
αρνουμαι.ειμαι πιστη εγω!!!φωναξε και τον λαιφ να το επιβεβαιαωσει΄.μου το ζητησε για χριστουγεννιατικο δωρο
δικε μου σωστος εισαι για ακομα μια φορα,αλλα προσεχα το πιπινιτυπε και η αυτη που επαιζε την μανα στο σημερινο επεισοδιο καλη καβλιαρα ητανε.
το μελαχρινο ελπιζω!!!το ξανθο ειχε ομως ποδαρες...αλλα χαλια λεκανη.δικε μου σωστος εισαι για ακομα μια φορα,αλλα προσεχα το πιπινι
τυπε τα πιπινια και τα 2 ητανε αβυζα.δικε μου σωστος εισαι για ακομα μια φορα,αλλα προσεχα το πιπινι
οχι το ξανθο μου την εσπαγε τυπετυπε τα πιπινια και τα 2 ητανε αβυζα.
δεν πιστεω να σου αρεσε η μπετυ.
τυπε κατα καιρους βαζει και κατι καλα πουρά αυτη η σειρατυπε τα πιπινια και τα 2 ητανε αβυζα.
δεν πιστεω να σου αρεσε η μπετυ.
ρε συ ο λαγνομπιφτεκης στο κοσμο τι φρουτο ειναι αυτο?αρνουμαι.ειμαι πιστη εγω!!!φωναξε και τον λαιφ να το επιβεβαιαωσει΄.
γτ τι σου κανε?ρε συ ο λαγνομπιφτεκης στο κοσμο τι φρουτο ειναι αυτο?
ειναι οντως αντρας?
και ολοι το πετυχαινουν τυχαια η το βλεπουν μονο γ γκομενες!οπως και το μπιγκ μπραδερ το χ φακτορ το νεξτ μοντελ το μαστερ σεφ κ.α...βλεπω η μαλακια του αλφα εχει φανατικους οπαδους στο μπουρδελακομ
Ρε καθυστερημενε ηθοποιοι ειναι
ο τυπος σημερα μεγας παπαρας 32 χρονων μαμακιας παρθενος. του την επεφτε στην ψυχρα βουλγαρα οικιακη βοηθος και αυτη αντι να την ξεσκισει καθοταν και επεζε το πουλακι του
Πρώτη φορά τους είδα στην T.V.! Που αλλού έχουν παίξει τα άτομα? :S
και την βουλγαρα πηδηξε ρε...ε ναι. Τελικα πηδηξε την αλλη τυπε την χαμηλοβλεπουσα συναδελφο του
η στριπτιτζου που φωναξανε στο σημερινο επισοδειο ειχε παιξει και στο ΛΟΒ ΜΠΑΙΤΣ περυσι τυπε
και την βουλγαρα πηδηξε ρε...
και σε ενα επ ροχτες επαιξε το κοριτσακι απο το ακρως οικογενειακον.
και εχω δει κ πολλους αλλους που καναν απλα κομπαρσοπερασματα σε σειρες.