Ρε καθυστερημενε ηθοποιοι ειναι
Αυτο το εγραψα και εγω διαβασε τι εχω γραψει ρε πορνιοκο
Ρε καθυστερημενε ηθοποιοι ειναι
αν αυτοι ειναι ηθοποιοιΡε καθυστερημενε ηθοποιοι ειναι
το νησι αν και δε το βλεπω αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ειναι ποιοτητας ΑΑΑ!Ρε λουκια για πες μας ενα καλης ποιοτητας..στην ελλ. τι βι..
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIκαι να παει ξερει να μαγειρευει;
ιιιιι;IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
MΩΡΗ ΛΟΥΚΡΗΤΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΤΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ
αν αυτοι ειναι ηθοποιοι
εγω ειμαι ποδοσφαιριστης
γεμισαμε ποιοτητα φετο....το νησι αν και δε το βλεπω αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ειναι ποιοτητας ΑΑΑ!
ηθοποιοι ειναι...Τυχαια ατομακια ειναι ρε που τους δινουνε μεροκαματακι για να παριστανουνε την οικογενεια,καμια σχεση δεν εχουνε μεταξυ τους και με τιποτα δεν ειναι ηθοποιοι,το κανανε μαλλον επιτηδες για να φαινονται πιο πειστικοι
Μαλακιες μοδα ειναι....αστυνομος μπεκαμ....στον αλφα...το νησι αν και δε το βλεπω αλλα οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι ειναι ποιοτητας ΑΑΑ!
εγω που δεν ειχα και αποκτησα προσφατα τι να πω;γεμισαμε ποιοτητα φετο....
κισμετ,η ζωη μιας αλλης,βιγ βραδερ,το αλλο το τουρκικο....γιαυτο εγω πεταξα και την τηλεοραση και ησυχασα...
Μαλακιες μοδα ειναι....αστυνομος μπεκαμ....στον αλφα...
καθε βραδυ!!!!!!!!!!!ποτε δε βαριεμαι ιεροκλη!!!!!!!!!!!Μαλακιες μοδα ειναι....αστυνομος μπεκαμ....στον αλφα...
Δικε μουυυυυυυυυυ
ηθοποιοι ειναι...
Και εγω το μονο που βλεπω καθε βραδυ....καθε βραδυ!!!!!!!!!!!ποτε δε βαριεμαι ιεροκλη!!!!!!!!!!!
γεμισαμε ποιοτητα φετο....
κισμετ,η ζωη μιας αλλης,βιγ βραδερ,το αλλο το τουρκικο....γιαυτο εγω πεταξα και την τηλεοραση και ησυχασα...
Μπεκαμ τυπε μου...Μεγαλύτερη μαλακία απο το ΝΗΣΙ δεν εχω δει!!!!!!!!!!!!
προτιμω Μπεκα!!!!!!!!!!!
κακος συντονισμος...επρεπε να συνεννοηθουμε με πμ να στην στειλω....εγω που δεν ειχα και αποκτησα προσφατα τι να πω;