Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Σε λιγο θα μας πειτε οτι πιστευετε και στον Αη Βασιλη!!!
Έλα κόψε τις μαλακίες...πες μου πως είναι ψέματα και αυτό να τρελαθώ :o
Σε λιγο θα μας πειτε οτι πιστευετε και στον Αη Βασιλη!!!
kinect και ξερο ψωμι τυπεΡε παρτε καμια κονσολα να παιζετε videogames που καθεστε και βλεπετε τις μαλακιες.
kinect και ξερο ψωμι τυπε
παρα πολυ καλο,ειδικα κατι παιχνιδακια γυμναστικης που εχω κατεβασει,ειναι τρομερα.αξίζει το kinect;
παρα πολυ καλο,ειδικα κατι παιχνιδακια γυμναστικης που εχω κατεβασει,ειναι τρομερα.
απιστευτη τεχνολογια.
τα πρωτα δειγματα ειναι πολυ καλα,εχω ενα ποδοσφαιρακι στο kinect sports,αλλα ειναι πολυ παιδικο,πασουλες και σουτακια,αλλα βλεπει την κινηση σου,που κανεις την πασα,ποση δυναμη βαζεις στο σουτ.ραλακι καθεσαι σε μια καρεκλα και κανεις σαν να οδηγεις.το θεμα ειναι οτι μετα απο καθε παιχνιδι,εισαι μουσκεμα στον ιδρωτα.πολυ ανωτερο απο το wii και το move.έχω περιέργεια να δω πως θα είναι το ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ραλάκια.
Ειχα δει 2 επεισοδια παντως οπου το σεναριο ειχε συμβει σε δυο γνωστες μου οικοενειες :S
δηλαδη δηλαδη???
μη τρελαινεσαι...Χθες στις οικογενειακές ιστορίες έπαιζε ένας φοβερός μούναρος , αυτή που έκανε την ''Ελένη Σταθάκη'' και παραλίγο να πέσει θύμα τράφικινγκ και καλά .Πιστεύω το επόμενο βήμα θα είναι σε τσόντα της Σιρίνα ,αλλιώς θα χαραμιστεί η κοπέλα
Μου άρεσε ένα με μια που ήθελε να δουλέψει σε μπουρδέλο στο χωριό της και πίστευε πως δεν θα την αναγνωρίσει κανενας. Είχα ρίξει πολύ γέλιο!!!
,ναι ,που μετά νομιζω τα βρηκε με τη μάνα της
Eχεις link το επεισόδιο?Μου άρεσε ένα με μια που ήθελε να δουλέψει σε μπουρδέλο στο χωριό της και πίστευε πως δεν θα την αναγνωρίσει κανενας. Είχα ρίξει πολύ γέλιο!!!
Δεν πρέπει να υπάρχει τέτοιο επεισόδιο άρχοντα, νομίζω ότι "φωτογραφίζει" τη νηματοθέτισσα ;-)Eχεις link το επεισόδιο?