ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Νάσο οι λαθρολαγνοι ξέχασαν να βάλουν πανί με "welcome"..Πλατεια Βικτωριας σημερα
Και ποιός σου είπε ότι το θέλουν αυτό;Μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα που κατάφεραν αυτοί οι πίθηκοι με μεσαιωνικές αντιλήψεις για την ζωή να ανακαταλάβουν μια πόλη και μια χώρα που τα ανεπτυγμένα έθνη έχυσαν αίμα για να ελευθερώσουν. Πραγματικά πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω τα βίντεο με τους λιθοβολισμούς γυναικών. Τώρα καταλαβαίνω πόσο ηρωική ήταν η παρέμβαση των Αμερικανών στην χώρα αυτή. Κρίμα που δεν κατάφεραν οι πολίτες της χώρας να αναπτύξουν αμυντηκούς μηχανισμούς εναντίων τον καθαρμάτων αυτών. Κάποια στιγμή μου ήρθε αυθόρμητα η σκέψη να μπορούσα να πάω και να πολεμήσω εναντίων τους... Αυτό θα ήταν ίσως η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα καθάρματα. Μια μαζική στρατιωτική επιχείρηση από όλα τα ανεπτυγμένα κράτη...
Το όνομα της εταιρίας που αναγράφεται στο αεροπλάνο ΚΑΜ AIR ...Ελ Βενιζελος πριν λιγο
το 80 τοις εκατο των μεταφραστων των Αμερικανων ηταν βρεφη και 5χρονα
Να διαβάσεις τις αποφάσεις (πρωτοδικείου, εφετείου). Δεν κατάλαβες στις λετομέρειες τι έγινε.Δημόσιο (επισπευδων εφορία) τράπεζα κ ΙΚΑ έβγαλαν σε πλειστηριασμό ένα ακίνητο
Πλειοδότησα καταχυρωθηκε!!
Ήρθε η διεύθυνση γεωργίας κ με θεώρησε μετέπειτα καταπατητή αφού ήδη πήρε τα λεφτά μου κ με απέβαλε διοικητικά
Δλδ από τη μια το πουλάει ξ από την άλλη σού λέει άλλη υπηρεσία ότι ήταν τελικά δικό της
Ασυνεννοησία Έλλην δημοσίου κ ασφαλώς νομικών του κράτους
Δεν επιρρεασε το βιοτικό μου επίπεδο αυτό ώστε να έχω μόνιμο μένος προς τους δημοσ υπαλλήλους αλλά το βλέπω σε πολλά μικροπραγματα στην καθημερινότητα
Το να διεστραυλωνεις όμως τα γεγονότα για να παρουσιάσεις κάτι κομματικό που σε συφερει είναι το χειρότερο
Να διαβάσεις τις αποφάσεις (πρωτοδικείου, εφετείου). Δεν κατάλαβες στις λετομέρειες τι έγινε.
Το δημόσιο είναι σε ανάλογο επίπεδο με την κοινωνία.
Αλλά επειδή πληρώνεται από τους φόρους όλων, όλοι έχουμε λόγο.
Δεν υπερασπίζoμαι την κυβέρνηση, αλλά αν δεν μας αρέσουν οι δικαστικές αποφάσεις, που μπορεί να είναι και λάθος, δεν είναι επειδή φοβούνται να καταλογίσουν αποζημίωση σε βάρος του δημοσίου.
αλεξουκο εχεις παει κεντρο αθηνας τελευταια?περασα μια βολτα προχθες βραδυ σε πιανει μελαγχολια και παραλληλα μια ανησυχια για το μελλον.Ναι αλλαξαμε και τα ταξι
kambul air, τα χύσια γραφόνται cum.Το όνομα της εταιρίας που αναγράφεται στο αεροπλάνο ΚΑΜ AIR ...
Πως μεταφράζεται ... Χυσια αέρος ..;
Απ ‘ οτι φαινεται παντως οι Αφγανοι θελουν στην εξουσια Ταλιμπαν, ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα που κατάφεραν αυτοί οι πίθηκοι με μεσαιωνικές αντιλήψεις για την ζωή να ανακαταλάβουν μια πόλη και μια χώρα που τα ανεπτυγμένα έθνη έχυσαν αίμα για να ελευθερώσουν. Πραγματικά πονάει η ψυχή μου όταν βλέπω τα βίντεο με τους λιθοβολισμούς γυναικών. Τώρα καταλαβαίνω πόσο ηρωική ήταν η παρέμβαση των Αμερικανών στην χώρα αυτή. Κρίμα που δεν κατάφεραν οι πολίτες της χώρας να αναπτύξουν αμυντηκούς μηχανισμούς εναντίων τον καθαρμάτων αυτών. Κάποια στιγμή μου ήρθε αυθόρμητα η σκέψη να μπορούσα να πάω και να πολεμήσω εναντίων τους... Αυτό θα ήταν ίσως η καλύτερη απάντηση σε αυτά τα καθάρματα. Μια μαζική στρατιωτική επιχείρηση από όλα τα ανεπτυγμένα κράτη...
Πάλι καλά που έχεις Κούλη δηλαδή. Θα θυμάσαι τι έγινε στον Έβρο, ε?αλεξουκο εχεις παει κεντρο αθηνας τελευταια?περασα μια βολτα προχθες βραδυ σε πιανει μελαγχολια και παραλληλα μια ανησυχια για το μελλον.
Ναι ρε φιλε, κακως ασχολουμαστε με τα αφγανια,Ε ρε φίλε όλο κορόνα, φωτιές, Τούνη και σκατά στη Μύκονο βαρεθήκαμε ... είπαμε να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό
Τι δουλεια κάνεις?Ναι ρε φιλε, κακως ασχολουμαστε με τα αφγανια,
Τωρα με νδ ειναι αλλιως, ,
Θα πανε στη βουλγαρια, αφου σφραγισαμε τα συνορα, οχι μονο δε μπαινει αλλα δε βγαινει και κανεις
Εχει διαδρομες εξυπνες και δε βλεπει πουθενα λαθρο και προβλημα,αλεξουκο εχεις παει κεντρο αθηνας τελευταια?περασα μια βολτα προχθες βραδυ σε πιανει μελαγχολια και παραλληλα μια ανησυχια για το μελλον.