σε πόσες μετανοημένες καβλίτσες θες να γίνεις νονός ?Εγω λεω παντως, αφου οι γυναικες ειναι αυτες που "χαλιουνται" απο την παλιννόρθωση των Ταλιμπαν, να δεχθούμε αφγανές γυναικες ως προσφυγες.
ΜΟΝΟ γυναικες ομως.
Με προϋπόθεση ομως να βαφτιστούν χριστιανές και να μην φορανε μαντηλες και μπουργκες.
Γι αυτο εξαλλου δεν τους χαλαει η χωρα τους?
Λογω Ισλαμ και μπουργκας.
Ας τα αρνηθούν λοιπον αμφότερα και καλώς να ορισουν, καποιες απο αυτές ειναι και ωραια γκομενακια, τις θελουμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Ταλιμπάν ξαναμπήκαν στην Καμπούλ !!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andrew256
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 911
- Εμφανίσεις 42K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
δεν υπαρχει περίπτωση να παρουν ουτε εναν , και αν παρουν για τα ματια του κοσμου μολις περασουν Ατλαντικο θα τους ριξουν θαλασσα
Αυτο με την θαλασσα να το εχουμε στα υποψιν.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Θα απλωσω και λαδι παντου τύπεσε πόσες μετανοημένες καβλίτσες θες να γίνεις νονός ?
να τις σκουπίζω μετά ? να μοιράσουμε δουλίτσες ?Θα απλωσω και λαδι παντου τύπε
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Δεν χρειάζεται να το γράψουν καν. Είναι αυτονόητο ότι σε ολες αυτές τις περιπτώσεις πέφτει ο βιασμός της αρκούδας.αφου το ειπε η dailymail ειναι αληθεια... Σαν να λεμε Χιος
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.582
- Πόντοι
- 2.306
Εγώ ως μονη βιώσιμη λύση , θεωρώ οτι πρέπει να δημιουργηθούν υπο το ΝΑΤΟ και τον ΟΗΕ φυλασσόμενες ¨πράσινες ζώνες" με καμπ φιλοξενιας (πχ σε Αφγανισταν/Ιρακ ,Συρια, Αφρική κλπ) και οποιος αισθανεται οτι απειλειται απο πολεμους, καθεστωτα κλπ να καταφευγει εκει. Και να κοπει μαχαίρι η παρανοια του "ειμαι προσφυγας αλλα διασχιζω 40 ασφαλη και ομοδοξα Κράτη για να ζητησω ασυλο εκει που δινουν επιδοματα.
ARAVOTOURKOS(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2020
- Like
- 1.336
- Πόντοι
- 206
Έχεις πάει σε κομματικές συγκεντρώσεις να χορτάσεις κραυγές που ο μεσαίωνας θα έμοιαζε ως όαση διαφωτισμού, γιαλελέλι μου?γαλαζιο γιαχαμπιμπι
στη πλατεία κοτζιά τι γκαρίζατε δημοσίως ? μονο οι χατζάρες λείπανε...
το τζαμί βοτανικού δε σας βόλευε να μαζευτείτε ?
τι άναρθρες κραυγές ήταν αυτές στο δημαρχείο ρε καταληψίες ?
μπορούσε κοπέλλα,άνθρωπος, οικογένεια να διασχίσει την Αθηνάς ?
γκαμο το μητσουτακη σας κ το γιουσουφα μπακουγιανη σας ταλιμπάνια
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Ολες οι θρησκείες είναι απάτες. ΟΛΕΣ.η μοναδικη θρησκεια που ειναι προβλημα και πρεπει να εξαλειφθει ειναι το ισλαμ. καμια αλλη θρησκεια
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τυπε σε κοβω στο Ελβενιζελ να καλησπεριζεις Αβγανουλες αμπουργκες αβερτα...Εγω λεω παντως, αφου οι γυναικες ειναι αυτες που "χαλιουνται" απο την παλιννόρθωση των Ταλιμπαν, να δεχθούμε αφγανές γυναικες ως προσφυγες.
ΜΟΝΟ γυναικες ομως.
Με προϋπόθεση ομως να βαφτιστούν χριστιανές και να μην φορανε μαντηλες και μπουργκες.
Γι αυτο εξαλλου δεν τους χαλαει η χωρα τους?
Λογω Ισλαμ και μπουργκας.
Ας τα αρνηθούν λοιπον αμφότερα και καλώς να ορισουν, καποιες απο αυτές ειναι και ωραια γκομενακια, τις θελουμε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Σωστα, εσεις οι φασιστες σιχαινεστε τις δημοκρατικες διαδικασιες, συγκεντρωσεις κλπΈχεις πάει σε κομματικές συγκεντρώσεις να χορτάσεις κραυγές που ο μεσαίωνας θα έμοιαζε ως όαση διαφωτισμού, γιαλελέλι μου?
Τα θεωρειτε μεσαιωνα
Την προοδο του Χιτλερ και του Μουσολινι ονειρευεστε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Η δική σου, δηλαδη η χριστιανικη, σε καταπιεζει σε κατι?Ολες οι θρησκείες είναι απάτες. ΟΛΕΣ.
Προφανως οχι.
Αρα δεν ειμαστε ολοι το ιδιο. Να μην τρελαθουμε κιολας.
Το επιχειρημα οτι στον μεσαιωνα ο χριστιανισμος καταπιεζε, θα απορριφθει εκ των προτερων.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
REFUGEES WELCOME, I AM ALEXANDROSΤυπε σε κοβω στο Ελβενιζελ να καλησπεριζεις Αβγανουλες αμπουργκες αβερτα...
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 3.506
Φίλε μου όχι, επειδή έχω ''ασχοληθεί' και με άλλη θρησκεία περαν του χριστιανισμού σε πληροφορώ οτι ισχύει το αντίθετο !!Ολες οι θρησκείες είναι απάτες. ΟΛΕΣ.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.104
- Πόντοι
- 22.266
Ιskedar για να καταλαβαίνουν κ οι σπονσορετες μας εξ αφγανιστανΗ δική σου, δηλαδη η χριστιανικη, σε καταπιεζει σε κατι?
Προφανως οχι.
Το επιχειρημα οτι στον μεσαιωνα ο χριστιανισμος καταπιεζε, θα απορριφθει εκ των προτερων.
REFUGEES WELCOME, I AM ALEXANDROS
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Δεν ανήκω σε καμιά θρησκεία. Το έχω ξεπεράσει προ πολλου.Η δική σου, δηλαδη η χριστιανικη, σε καταπιεζει σε κατι?
Προφανως οχι.
REFUGEES WELCOME, I AM ALEXANDROS
Έχεις μυαλό να βγάλεις πανεπιστήμιο και αδυνατείς να καταλάβεις την νοητική ζημιά που προκαλεί στον κόσμο η κατήχηση σε οποιαδήποτε θρησκεία;
Andrew256
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3.438
- Πόντοι
- 1.446
Εγώ έχω ασχοληθεί με όλες τις ευρέως γνωστές και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι φτιαχτές από μουνόπανα ανθρώπους.Φίλε μου όχι, επειδή έχω ''ασχοληθεί' και με άλλη θρησκεία περαν του χριστιανισμού σε πληροφορώ οτι ισχύει το αντίθετο !!
γενικά ναι έτσι είναι όπως τα λεςΈχεις πάει σε κομματικές συγκεντρώσεις να χορτάσεις κραυγές που ο μεσαίωνας θα έμοιαζε ως όαση διαφωτισμού, γιαλελέλι μου?
τουλάχιστον όμως βλέπεις κ θηλυκά..
σε σας δεν υπάρχει κάτι το ενδιαφέρον...
μαντραχαλοι, σανδάλια, γελοια μουσια ,κελεμπίες, τουρμπάνια,αμορφωσιά, βλαχιά
και τρελός φανατισμός...
γιατί δεν πήγατε τζαμί ? επίδειξη δύναμης κάνατε στη κεντρική πλατεία ?
μπακογιάννη βλαμμένε σώσε μας
θα τον διαγράψει το κόμμα.... έχουνε κ οι νεαροί αφγανοί ψυχούλα...Τυπε σε κοβω στο Ελβενιζελ να καλησπεριζεις Αβγανουλες αμπουργκες αβερτα...
η χριστιανική στη θεωρία της δεν είναι επιθετική.Δεν ανήκω σε καμιά θρησκεία. Το έχω ξεπεράσει προ πολλου.
Έχεις μυαλό να βγάλεις πανεπιστήμιο και αδυνατείς να καταλάβεις την νοητική ζημιά που προκαλεί στον κόσμο η κατήχηση σε οποιαδήποτε θρησκεία;
τα υπόλοιπα όπως τα λες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 222K
- Απαντήσεις
- 11