yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.053
- Πόντοι
- 3.346
Σε τι; καλυτερο εξοπλισμο για να φτιαχνουν ναρκωτικα2001-2021 τα πράγματα βελτιώνονταν..
Σε τι; καλυτερο εξοπλισμο για να φτιαχνουν ναρκωτικα2001-2021 τα πράγματα βελτιώνονταν..
Παίζει να το κάνω.Όχι ρε, τι πρόβλημα να έχω; Σιγά μη σου ζητήσω και το κλόπυραίτ.
Δημόσιο (επισπευδων εφορία) τράπεζα κ ΙΚΑ έβγαλαν σε πλειστηριασμό ένα ακίνητοέχει πει, νομίζω, ότι επισπεύδων ήταν η τράπεζα.
το Δημόσιο και ο ΕΦΚΑ αναγγέλθηκαν για να ικανοποιηθούν από το εκπλειστηρίασμα των καταπατηθέντων.
Καλή τύχη στο ΣτΕ.
εγώ λέω για το Αφγανιστάν,όχι για τους Ταλιμπάν.Σε τι; καλυτερο εξοπλισμο για να φτιαχνουν ναρκωτικα
Παντα ετσι ηταν αυτοι..απο τα μεγαλυτερα καρτελ παγκοσμιος.εγώ λέω για το Αφγανιστάν,όχι για τους Ταλιμπάν.
Οι Ταλιμπάν τώρα ίσως είναι κάτι σαν τα μεξικάνικα καρτέλ αλλά με ισλαμοφονταμενταλιστικό μανδύα,ε ;;
Τι διαφορά έχει ο μεσαίωνας απο την σήμερον ημέρα γιουνάνι μου?Πανω κατω τα ιδια και χωρις τους ταλιμπαν.. γενικα σε αυτες τις χωρες οι περισσοτεροι ζουνε στο μεσαιωνα ακομα,απλα καποιοι ειναι πιο ακραιοι.
Δεν εχουν ηθικο...χωρις αυτο τα οπλα ειναι απλως παλιοσιδερα.Τους βλεπεις σκοτωνονται για να ανεβουν σε ενα αεροπλανο.
Αυτοι δλδ δεν μπορουν να πολεμησουν τους ταλιμπαν; περιεργο μου φαινεται
Η Κινα δεν εχει € για να στελνουν πισω στις οικογενειες τους.Eντωμεταξυ οι αφγανοι γιατι δεν πανε διπλα στην κινα;
Τύπε το να μπούν οι αδερφοί ταλιμπάν στη Καμπούλ ήταν πιο δύσκολο απο το να μπούν στην ΑθήναΜπήκαν οι ταλιμπαν στην Καμπούλ;
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
Ας κλείσουμε αυτή τη φορά τελείως τα σύνορα,όπως έκαναν τόσες άλλες χώρες που η Ε.Ε. τους έκλασε τ'αρχιδια για τη μετανάστευση τους πολιτική
Εδώ έχει πάρει χαμπάρι τι πάει να γίνει ακόμη και η τουρκια και χτίζει τείχος 250χλμ για να τους αναχαιτίσει
γαλαζιο γιαχαμπιμπιΤι διαφορά έχει ο μεσαίωνας απο την σήμερον ημέρα γιουνάνι μου?
δεν ξέρω πόσο χρονών ήσουν το 2001 αλλά εγώ θυμάμαι μια χαρά όλους τους βολεμένους "επαναστάτες" με χορηγό το μπαμπά που έλεγαν "καλά τους κάνανε, ψόφος στα Αμερικανάκια" η Ελλάδα ήταν ίσως η μόνη ευρωπαϊκή χώρα που δεν υψώθηκε ούτε μία αμερικανική σημαία ως συμπαράσταση στους 3.000 νεκρούς. Και σήμερα πάλι από αντίδραση στους Αμερικάνους ,επειδή αυτοί οι κομπλεξικοί υπάρχουν μόνο για να διαφωνούν, κατηγορούν τους Αμερικάνους επειδή έφυγαν από το Αφγανιστάν.Κάποτε οι πρόεδροι των ΗΠΑ,γαμιώνταν στον εγκέφαλο και στήριζαν τους Μουτζαχεντίν (προκατόχους των Ταλιμπάν) με πρόσχημα "την αποχώρηση των Σοβιετικών" από το Αφγανιστάν..
Η αριστερά δε στηρίζει ούτε στήριζε τους Ταλιμπάν.Απλά δεν εμπιστευόταν τις ΗΠΑ διότι ίσως έβαζαν κάτι πιόνια που μπορεί να μην έφερναν τη δημοκρατία,αλλά να εξυπηρετούσαν ΜΟΝΟ αυτές.
καλά τα λες !!Μπήκαν οι ταλιμπαν στην Καμπούλ;
ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
Ας κλείσουμε αυτή τη φορά τελείως τα σύνορα,όπως έκαναν τόσες άλλες χώρες που η Ε.Ε. τους έκλασε τ'αρχιδια για τη μετανάστευση τους πολιτική
Εδώ έχει πάρει χαμπάρι τι πάει να γίνει ακόμη και η τουρκια και χτίζει τείχος 250χλμ για να τους αναχαιτίσει
Tυπε ούτε καν καταλαβες τι εγραψαΕσύ θα ήθελες ρε άνθρωπε να ζεις υπό το καθεστώς Ταλιμπάν ;
Εκεί δε θα μπορούσες να γαμήσεις,να ερωτευτείς χωρίς το φόβο των ισλαμοφασιστοπιθήκων αυτών..
Ούτε θα έγραφες σε σελίδα όπως αυτή που γράφουμε τώρα.
Ούτε θα έβλεπες γκομενάκια με μίνι,σορτς,γόβες κλπ
Ούτε θα παντρευόσουν αυτή που ήθελες
Ούτε θα μορφωνόσουν.
Και αναρωτιέσαι "γιατί έρχονται εδώ οι Αφγανοί",και εκτός από αυτό,αποκαλείς "λαθρολάγνους" τους ΣΥΡΙΖΑίους ;;
Τις Αφγανές να εκπαιδεύανε καλύτερα θα πολεμάγανε αφού θα ξέρανε την μοιρα τους.Σαν αυτιστικοί κάνουν. Ακόμα και έναν πίθηκο να βάλεις να του δείξεις μια κίνηση θα καταφέρει να την αντιγράψει.
Λεπτές είναι αυτές,τι ονειρεύεσαι τζάμπα...Εγω λεω παντως, αφου οι γυναικες ειναι αυτες που "χαλιουνται" απο την παλιννόρθωση των Ταλιμπαν, να δεχθούμε αφγανές γυναικες ως προσφυγες.
ΜΟΝΟ γυναικες ομως.
Με προϋπόθεση ομως να βαφτιστούν χριστιανές και να μην φορανε μαντηλες και μπουργκες.
Γι αυτο εξαλλου δεν τους χαλαει η χωρα τους?
Λογω Ισλαμ και μπουργκας.
Ας τα αρνηθούν λοιπον αμφότερα και καλώς να ορισουν, καποιες απο αυτές ειναι και ωραια γκομενακια, τις θελουμε
Αυτο διορθωνεται ευκολα...Λεπτές είναι αυτές,τι ονειρεύεσαι τζάμπα...