Νέα

Οι σερίφισες που κάθονται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HONDACRV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Αδέρφια, συναγωνιστές, προκλήθηκα από αυτό που έγραψε φίλος και είπα να "ανοίξει" κάτι, για εμπλουτισμό γνώσεων.
Προσωπική εμπειρία, προ καιρού, τέλος καλοκαιριού, μεσημεράκι. Μεσογείων 208, εκεί που είναι ένα σύνολο παλαβών κυριών. Όταν μου άνοιξε την πόρτα η σερίφισσα, χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό, μου έκανε κλικ. Ο τρόπος που με κυττούσε; Ο τρόπος που της μίλησα; Δε μπορώ να το εξηγήσω. Με πέρασε σε δωμάτιο και αφού μου πέρασε όλες της παλαβές που εργαζόντουσαν εκείνη την ώρα (άδειο γαρ), ήρθε στο τέλος και αυτή και με ρώτησε ποια θα επιλέξω. Της είπα "εσένα"! Πράγματι, μετά τη δέουσα προετοιμασία, κατέφθασε το Milf. Ωραία βυζιά και ξεκίνησε το ματσάκι! Δυνατή στα προκαταρκτικά! Στα όρθια στην αρχή και μετά πάνω στη μασαζοκρέβατο! Δύναμη! Η πίπα της για σεμινάριο, οπότε και κατέθεσα! Και αφού κατέθεσα, επειδή δεν είχε περάσει η ώρα, συνέχισε! Και στο δεύτερο γύρο πάλι κατέθεσα! Χρόνος περίπου 45 λεπτά, πλήρη!!! 80 € το πακέτο. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Καιτ ελικά, γιατί να μην κάθονται ΚΑΙ αυτές; Οι άλλες, πολλές φορές, είναι χειρότερες! 

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

Μιλφάρα Θεοδώρα από Φραντζή 4 και Ηρώων Πολυτεχνείου 8-Πειραιά :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Αδέρφια, συναγωνιστές, προκλήθηκα από αυτό που έγραψε φίλος και είπα να "ανοίξει" κάτι, για εμπλουτισμό γνώσεων.
Αυτες που δεν καθονται ειναι πολυ λιγοτερες.

Καποιες λενε οχι γιατι ειναι ωρα αιχμης και δεν μπορουν/θελουν να αφησουν αλλη να διαχειριστει την πελατεια που συρρέει καθως οι εργαζομενες τους να μην ξερουν καλα καλα ουτε ελληνικα... αλλα αμα πας οταν χτυπανε μυγες ...  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Και αφού κατέθεσα, επειδή δεν είχε περάσει η ώρα, συνέχισε! Και στο δεύτερο γύρο πάλι κατέθεσα! Χρόνος περίπου 45 λεπτά, πλήρη!!! 80 € το πακέτο. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Καιτ ελικά, γιατί να μην κάθονται ΚΑΙ αυτές; Οι άλλες, πολλές φορές, είναι χειρότερες!  
Σε μένα πάντως συναγωνιστές, ποτέ δεν μου έχει τύχει να μείνει για δεύτερο, αλλα τελειώνουν το πρόγραμμά τους από την πρώτη "κατάθεση", άσχετως αν υπάρχει χρόνος για να ολοκληρωθεί το 45λεπτο.

Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.. Η Λία που είναι σερίφισσα στην Κουντουριώντου 144 στον Πειραιά, κάθεται ή όχι;; Ξέρει κανείς;

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
Και για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα.. Η Λία που είναι σερίφισσα στην Κουντουριώντου 144 στον Πειραιά, κάθεται ή όχι;; Ξέρει κανείς;
:) προχθες ηταν μονο η λια και μια αλλη λαδοκορη (οι αλλες ηταν απασχολημενες) και η λια με ρωτησε: ποια θες εμενα η την αλλη?  :rockon: και φυσικα περασα με την λια..  :cum: στο μασαζ δεν το εχει , αλλα στο δια ταυτα  :fuck2: παιζει καλα και ειδικα απο πανω..ελπιζω να βοηθησα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
την αννα θελουμε ας εχει κανει και κοιλιτσα γαμω τη καλλιθεα :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
:) προχθες ηταν μονο η λια και μια αλλη λαδοκορη (οι αλλες ηταν απασχολημενες) και η λια με ρωτησε: ποια θες εμενα η την αλλη?  :rockon: και φυσικα περασα με την λια..  :cum: στο μασαζ δεν το εχει , αλλα στο δια ταυτα   :fuck2: παιζει καλα και ειδικα απο πανω..ελπιζω να βοηθησα

τί λέει η λία από εμφάνιση?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
τί λέει η λία από εμφάνιση?
Κοριτσι διπλανης πορτας, ξανθουλα, αδυνατη , με πολυ λεπτα χαρακτηριστικα προσωπου, ωραια ποδια και κολο, βυζακι 1,5. Επειδη το γουστο ειναι αυστηρα προσωπικο , προσωπικη εκτιμηση στον δρομο δεν θα γυρναγε κεφαλια....αυτα

kon.air

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Κριτικές
29
Like
87
Πόντοι
246
Κοριτσι διπλανης πορτας, ξανθουλα, αδυνατη , με πολυ λεπτα χαρακτηριστικα προσωπου, ωραια ποδια και κολο, βυζακι 1,5. Επειδη το γουστο ειναι αυστηρα προσωπικο , προσωπικη εκτιμηση στον δρομο δεν θα γυρναγε κεφαλια....αυτα

Εμένα καλή μου ακούγεται, έτσι όπως τη περιγράφεις, αλλά ο Πειραιάς μου πέφτει λίγο μακριά και δεν έχει και πού να παρκάρεις. Ίδωμεν.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.176
Πόντοι
456
Λουντα η παλια σεριφ της Κουμανουδη :2funny:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
:) προχθες ηταν μονο η λια και μια αλλη λαδοκορη (οι αλλες ηταν απασχολημενες) και η λια με ρωτησε: ποια θες εμενα η την αλλη?  :rockon: και φυσικα περασα με την λια..  :cum: στο μασαζ δεν το εχει , αλλα στο δια ταυτα   :fuck2: παιζει καλα και ειδικα απο πανω..ελπιζω να βοηθησα
Ναι φίλε, με βοήθησες να καταλάβω ότι με κοροϊδεύει, γιατί δυό φορές που πήγα και της ζήτησα να κάνω μαζί της, μου αρνήθηκε και έφυγα φυσικά.

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Η παλιά σερίφισσα του Μιχ.99 είχε κάτσει σε κανέναν ?

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Η Ελενη απο Ιλιαδα καθεται?

Διακαης ποθος from day one
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.475
Πόντοι
506
...Ο μεγάλος καημός είναι η κ. Βέτα  :tits2:  :tits: από Καλλιρόης 45... :headbang:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555
Ναι φίλε, με βοήθησες να καταλάβω ότι με κοροϊδεύει, γιατί δυό φορές που πήγα και της ζήτησα να κάνω μαζί της, μου αρνήθηκε και έφυγα φυσικά.
καλα εκανες..απλα εμενα με θυμαται απο καραΪσκου που ηταν και εκει σεριφισσα παλι, αλλα οταν μερικες φορες ηταν εκει η αφεντικινα (γιουλη) δουλευε κανονικα.μαλλον τωρα στο νεο της κουντ. θελει να το παιξει αφεντικο στους μη γνωριζοντες

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.996
Πόντοι
19.795
Προσωπική εμπειρία, προ καιρού, τέλος καλοκαιριού, μεσημεράκι. Μεσογείων 208, εκεί που είναι ένα σύνολο παλαβών κυριών. Όταν μου άνοιξε την πόρτα η σερίφισσα, χωρίς να είναι κάτι το εντυπωσιακό, μου έκανε κλικ. Ο τρόπος που με κυττούσε; Ο τρόπος που της μίλησα; Δε μπορώ να το εξηγήσω. Με πέρασε σε δωμάτιο και αφού μου πέρασε όλες της παλαβές που εργαζόντουσαν εκείνη την ώρα (άδειο γαρ), ήρθε στο τέλος και αυτή και με ρώτησε ποια θα επιλέξω. Της είπα "εσένα"! Πράγματι, μετά τη δέουσα προετοιμασία, κατέφθασε το Milf. Ωραία βυζιά και ξεκίνησε το ματσάκι! Δυνατή στα προκαταρκτικά! Στα όρθια στην αρχή και μετά πάνω στη μασαζοκρέβατο! Δύναμη! Η πίπα της για σεμινάριο, οπότε και κατέθεσα! Και αφού κατέθεσα, επειδή δεν είχε περάσει η ώρα, συνέχισε! Και στο δεύτερο γύρο πάλι κατέθεσα! Χρόνος περίπου 45 λεπτά, πλήρη!!! 80 € το πακέτο. Συνίσταται ανεπιφύλακτα. Καιτ ελικά, γιατί να μην κάθονται ΚΑΙ αυτές; Οι άλλες, πολλές φορές, είναι χειρότερες!  
Νομιζω οτι εγω ειχα προτεινει την δημιουργια αυτου του θρεντ αλλα λογω ηλικιας  :woldman: πολλες απο τις πορτιερισες (Θοδωρα,Νταλυ κλπ)  τις ειχα παρει παλιοτερα οταν ηταν σε προμιλφ ηλικιες. Βεβαια πολλες φορες το κρασι οταν παλιωνει..........

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Νάνσυ Συγγρού 147!!!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)