anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 506
οι πιπες της λιγους ενδιαφερουν.... οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν βυζομαλακια, βυζομαλαξη, βυζοσκαμπιλα, κλπκλπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...ΒΥΖΟΧΥΣΙΜΟ...
![Tits :tits: :tits:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits.gif)
![Cum :cum: :cum:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/cum.gif)
οι πιπες της λιγους ενδιαφερουν.... οι περισσοτεροι θα προτιμουσαν βυζομαλακια, βυζομαλαξη, βυζοσκαμπιλα, κλπκλπ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
παλαια...τωρα πλεον οχι.....
και γω κουμπαροςΤον καιρό που δούλευε στην Γ΄Σεπτεμβρίου η Νάντια τον έδινε με λίγα έξτρα ευρώ. Είκοσι αν θυμάμαι καλά. Τώρα στο Γ΄Σεπτεμβρίου που είναι και σέριφ δεν τον δίνει. Έχει βάλει και τη ζωή της πλέον σε ένα ρέγουλο. Όποιος κατάλαβαίνει, καταλαβαίνει.
αναλογως με τις μερες της......μια ετσι,μια αλλιως.....καλησπερα παιδια! μια βοηθεια, ξερει κανεις αν η θεοδωρα απο φραντζη 4 περναει στο δωματιο?
δεν καθεται η αννουλα πλεον ......την αννα θελουμε εχουμε να τη παρουμε απο τοτε που ηταν κ48
...Κανα νέο από τη Βέτα έχουμε, ρε??
Επειδη πατησιων105 μαλλον εκλεισε ειναι δυσκολο να συναντησειςΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙς 2 ΣΕΡΙΦΗΣΕς ΤΟΥ Κ12
Επειδη πατησιων105 μαλλον εκλεισε ειναι δυσκολο να συναντησεις
την Μαρινα εκτος και εαν γυρισε κηφ12!
δηλαδή αφού η δίμετρη σου ρίχνει 2-3 πόντους εσύ είσαι 1,97?Ρε παιδιά εγώ πιο παλιά είχα πάθει πλάκα με τη Γκαλίνα, τη δίμετρη σερίφισσα του Μονής Προδρόμου 6. Παρόλο που κανονικά δεν είναι του γούστου μου με τίποτα (μου αρέσουν οι νταρντάνες – από το συγκεκριμένο μαγαζί θα έπρεπε να μπω με τη Βίκυ με βάση τα γούστα μου) όσες φορές πήγα και παρέλασαν οι κοπέλες δεν μου έκανε κλικ καμία παρά μόνο η Γκαλίνα. Είναι αδύνατη, αλλά έχει ποδάρες και μου ρίχνει 2-3 πόντους.
Η σερίφισα του Συγγρού 147 περνάει στα δωμάτια;
της το έχω προτείνει 2 φορές και δεν....αν μιλάμε βέβαια για την ίδια,κοντούλα,συμπαθητικούλα με φακίδες.....