Νέα

Οι σερίφισες που κάθονται

• Μέλος που άνοιξε το νήμα HONDACRV
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 98
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτή παλιά δούλευε στο Φραντζή 4 και πηδιότανε κανονικότατα....Ομως,στο μαγαζί αυτό,όπως και στα άλλα της αλυσίδας,υπάρχει απαγορευτικό απο το αφεντικό για τις σερίφισες....
Γνώμη μου,μην ξαναπάς.....την ώρα σου θα χάσεις....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αυτή παλιά δούλευε στο Φραντζή 4 και πηδιότανε κανονικότατα....Ομως,στο μαγαζί αυτό,όπως και στα άλλα της αλυσίδας,υπάρχει απαγορευτικό απο το αφεντικό για τις σερίφισες....

Δεν σκεφτομαι να ξαναπάω...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Το ''Δίμετρη'' που είπα για τη Γκαλίνα (Μονής Προδρόμου 6) είναι ''σχήμα λόγου''.
Η κοπέλα πρέπει να είναι 1.85, αλλά έχει ψηλά πόδια, είναι αδύνατη
και το ντύσιμο της την κάνει να φαίνεται ακόμα ψηλότερη.

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Έτσι είναι αλλά στο δωμάτιο ελαφρώς έως αρκετά κρύα. Ακόμα από το Γ. Σεπτεμβρίου 25 αν θυμάμαι καλά ήταν έτσι. Οπότε τι να το κάνεις το κορμί.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
Το ''Δίμετρη'' που είπα για τη Γκαλίνα (Μονής Προδρόμου 6) είναι ''σχήμα λόγου''.
Η κοπέλα πρέπει να είναι 1.85, αλλά έχει ψηλά πόδια, είναι αδύνατη
και το ντύσιμο της την κάνει να φαίνεται ακόμα ψηλότερη.
ετσι 1.85 ειναι φορωντας τα τακουνια.....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
Τι εγινε??
Δεν σου φτανουν 50 μασατζιδικα,ψαχνεσαι και για σεριφισες τωρα?? :2funny:
Ασε και καμια ξεκουραστη :cheesy:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν υπαρχει καποια σεριφισα που να μου αρεσει...δεν ψαχνομαι,που εισαι εσυ εξαφανιστηκες

dimis81

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2008
Like
1
Πόντοι
0
γεια.με ευη η δημητρα απο παλαιολογου εχει κανει κανεις τιποτα?καλα εργαλεια και τα δυο..

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αννα..............

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η σερίφισα του Συγγρού 147 περνάει στα δωμάτια;

ειναι η νανσυ , αλβανιδα που συστηνοταν ως κομωτρια που το εριξε στο μασαζ λογω αναδουλιας. ηταν πολυ καλη στο μασαζ και στο πηδημα τα εκανε ολα(και κολο).πολυ παθιαρα. την ειχα παρει 3 φορες στο φρατζη 4 και μια σε ενα στο κεντρο (δεν θυμαμε σε ποιο μαλλον μαρνης που ειχε παει εκτακτα για πολυ λιγο οταν την διωξαν απ το φ4). εδω δεν εχω παει αλλα εχω διαβασει οτι το παιζει ιστορια.πιστευω οτι η κριση θα την ριξει στο κρεβατι σιγουρα. παντως αν την καταφερεις θα περασεις καλα

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
ειναι η νανσυ , αλβανιδα που συστηνοταν ως κομωτρια που το εριξε στο μασαζ λογω αναδουλιας. ηταν πολυ καλη στο μασαζ και στο πηδημα τα εκανε ολα(και κολο).πολυ παθιαρα. την ειχα παρει 3 φορες στο φρατζη 4 και μια σε ενα στο κεντρο (δεν θυμαμε σε ποιο μαλλον μαρνης που ειχε παει εκτακτα για πολυ λιγο οταν την διωξαν απ το φ4). εδω δεν εχω παει αλλα εχω διαβασει οτι το παιζει ιστορια.πιστευω οτι η κριση θα την ριξει στο κρεβατι σιγουρα. παντως αν την καταφερεις θα περασεις καλα

Εχω κάνει ένα πέρασμα μόνο από εκεί (πριν 6 μήνες περίπου) και απογοητεύτηκα τελείως από την εμφάνιση των θεραπευτριών (μόνο η σερίφισα αξίζε, αλλά δεν... όπως λέτε). Δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές μου να ξαναπεράσω από εκεί.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.558
Πόντοι
46.232
ειναι πολλες οι φακίδες επαρχιώτη  :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)