HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Αυτή η στήλη μου θυμίζει εκείνες τις ροδιοφωνικές εκπομπές που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, όπου βγαίνει ο κάθε πικραμένος και αναλύει την επενδυτική πολιτική του Κόκκαλη, του Βαρδινογιάννη, του Πατέρα και των άλλων κεφαλαιούχων των ΠΑΕ, με τέτοιο ύφος και επάρκεια (στο μυαλό του) λες και μετράει τα εκατομμύρια κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί. Έτσι κι εδώ παρουσιάζονται τα οπλικά συστήματα, με τόσα στοιχεία και λεπτομέρειες λες και αντί για φόρουμ του "μπουρδέλα" πρόκειται για σύνοδο στρατιωτικών αρχηγών του ΝΑΤΟ. Δε λέω κι εγώ έπαιξα στρατιωτάκια μικρός, κι εγώ διαβάζω που και που κανένα μιλιταριστικό περιοδικό, αλλά ως εκεί. ΣΤΟΠ στα παπαγαλάκια των εμπόρων όπλων! Κανένα όπλο δεν διασφαλίζει την ειρήνη, την ανεξαρτησία και την ασφάλεια. Μόνο η δημοκρατία και η αναπτυγμένη κοινωνία μπορούν να το κάνουν αυτό! Μήπως δεν ξέρουμε, όσοι πήγαμε στρατό, τι σαθρό οικοδόμημα είναι και τι πίθος των Δαναϊδων, ως προς τους πόρους που καταναλώνει; Αποκλιμάκωση των στρατιωτικών δαπάνων τώρα! Μη σπονσοράρετε τους εμπόρους των όπλων!
ΒΡΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ Να πάς να πείς τις μαλακίες σου στους τούρκους, κι άμα γυρίσεις ζωντανός
έλα να μας πεις τα συμπεράσματα ΖΩΟ έ ΖΩΟ !!!