Νέα

Οι Ρώσοι στο Αιγαίο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 663
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μεγαλε εγω ουτε θα σε κραξω ουτε θα σε βρισω αλλα γιατι ατιμαζεις ετσι την Ελληνικη σημαια οκ απο οτι καταλαβαινω Ελληνας δεν εισαι αλλα οπως σε σεβομαι εγω να με σεβαστεις και εσυ βγαλε αυτο το πραγμα απο την σημαια!!Ελεος ποια ρε μορτηδες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε μεγαλε εγω ουτε θα σε κραξω ουτε θα σε βρισω αλλα γιατι ατιμαζεις ετσι την Ελληνικη σημαια οκ απο οτι καταλαβαινω Ελληνας δεν εισαι αλλα οπως σε σεβομαι εγω να με σεβαστεις και εσυ βγαλε αυτο το πραγμα απο την σημαια!!Ελεος ποια ρε μορτηδες

Πιο πράγμα μόρτη σε ενοχλεί περισσότερο;
Η σημαία του ΛΑΟΣ ή των Ναζί σε σχέση με την ελληνική για να το βγάλω;

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Με ενοχλει που εχεις ρε μορτη των ναζιστικο σημα στην σημαια μας ειπαμε ρε γιγαντα να ανταλαξουμε αποψεις αλλα οχι να μας μαγαρισεις την σημαια κιολας!!!Απο που εισαι btw??

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Με ενοχλει που εχεις ρε μορτη των ναζιστικο σημα στην σημαια μας ειπαμε ρε γιγαντα να ανταλαξουμε αποψεις αλλα οχι να μας μαγαρισεις την σημαια κιολας!!!

Οκ.. Θα το ξαναφτιάξω με σημαία ΛΑΟΣ - Ναζί μόνο.
Κι εμένα με ενοχλεί που το ΛΑΟΣ έχει αναφορές στην ελληνική σημαία ξέρεις..
Καταλαβαίνεις πως δεν ήταν σκοπός μου να μαγαρίσω καμιά σημαία κράτους αλλά να κάνω ένα σχόλιο στην μετεξέλιξη της ελ. κοινωνίας.
Εσύ ποια σημαία έχεις btw.. (Άσε το βρήκα  ;) )

Από ΄δω γύρω..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Παιδιά, το avatar του ΧοτΣκορπιού :

pananddaphnis.jpg

Pan teaching his eromenos,  :knockinb:  the shepherd Daphnis, to play the panpipes  :pipa1:  ;)
2nd century AD Roman copy of Greek original ca. 100 BC attributed to Heliodorus (found in Pompeii)

Μία άλλη εκδοχή ..

pandaphnisaltempsinv857.jpg

Και τέλος :

pannearos2.jpg

Κατσίκα - άνθρωπος, θεός (Έλληνας) ημι-ερεθισμένος σεξουαλικά δίπλα από νεαρό άτομο του ίδιου φύλου

Μιλάμε για άντρακλες !!
πουστριλικι σκετο

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
darkroom βλεπω εχεις ενα κολλημα στο να πεις την καταγωγη σου μην ντρεπεσαι μωρε πες το μια οικογενεια ειμαστε ολοι εδω!!!Μηπως εισαι γαλλος?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
ιμπλιδακο προσοχι ενεδρεβι ο πιστιλιτσις... :2funny: :2funny: :2funny:
θα σαι μπαναρι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :tickedoff: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
darkroom βλεπω εχεις ενα κολλημα στο να πεις την καταγωγη σου μην ντρεπεσαι μωρε πες το μια οικογενεια ειμαστε ολοι εδω!!!Μηπως εισαι γαλλος?

εγω ιμε γκει πιανετε;;;;;;;;;

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το Γαλλος δεν σημαινει gay αυτοι που ειναι απο δυτικοι μακεδονια ξερουν τη λεω

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Η ιστορία που επικαλείσαι (όπως σε συμφέρει) διδάσκει επίσης ότι καμιά αυτοκρατορία δεν κατέρρευσε εξαιτίας εξωτερικής απειλής. Η εσωτερική διάλυση ήταν η αιτία των καταρρεύσεων (Ρώμη, Βυζάντιο, Οθωμανοί, Αγία Γερμανορωμαϊκή, ΕΣΣΔ). Το ίδιο ισχύει και για πληθώρα κρατών.
Σταματήστε λοιπόν να παίζετε στρατέγκο και ναυμαχία!!!

Η βυζαντινή αυτοκρατορία άρχισε να καταρρέει όταν οι ελίτ της κωνσταντινούπολης το έριξαν στην ίντριγκα και άρχισαν να αδιαφορούν για τους καραβάνάδες, τα θέματα και τα σύνορα...Και έτσι, με αποδυναμωμένο το στρατό ήρθε το Μαντζικερτ, η αρχή του τέλους της αυτοκρατορίας...
Η Ρωμαϊκή κατέρρευσε διότι οι δικές της ελιτ, φοβούμενες να πολεμήσουν, επέτρψαν την ανεξέλεγκτη διεόσδυση των γότθων, υιοθετώντας "ειρηνιστικές" και "αντιπολεμικές" θεωρίες και βασιζόμενοι στις δωροδοκίες και στον κατευνασμό...Η συνέχεια είναι γνωστή...

Όλες οι αυτοκρατορίες κατέρρευσαν όταν αποδύναμώθηκε ο στρατός και το πατριωτικό φρόνημα εξαιτίας "ειρηνόφιλων" και ψευτοδιεθνιστικών επιλογών της ιθύνουσας τάξης...

Ωραία τώρα σε αναγνωρίζω: 10 υβριστικοί χαρακτηρισμοί σε 20 λέξεις! Καλό Σκορ!!
Όμως δεν σχολιάσες αυτά:
"Και ποιό πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας έλυσαν οι εξοπλισμοί; το Κυπριακό, της ελληνικής μειονότητας στην Ισταμπούλ, της τούρκικης μειονότητας στη Θράκη, της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, ή το πρόβλημα της ονομασίας της Δημοκρατίας της Μακεδονίας;
Ή το νταλκά σου το πρόβλημα των μεταναστών; Οι μόνοι που ωφελούνται είναι οι βιομηχανίες όπλων και οι έμποροί τους και οι διάφοροι μεσάζοντες!
Αν πήγες στρατό θα ξέρεις τι απάτη είναι το "στράτευμα"...."

Σου ξέφυγαν;

Η "ισταμπουλ" είναι η Κωνσταντινούπολη στα τούρκικα...Για τον ίδιο λόγο που όταν μιλάμ εελληνικά δεν λέμε το λονδίνο λόντον και το βερολίνο μπερλίν ή τη θεσσαλονίκη σαλούν, δεν λέμε και την κωνσταντινούπολη ισταμπούλ...Εκτός αν η τουρκική είναι η μητρική σου..
Δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα αλλά μουσουλμανική βάσει διεθνών συνθηκών- μόνο τα θεσμικά κείμενα της διεθνούς αμνηστίας αναγνωρίζεις εσύ; 'Ασε που οι περισσότεροι είναι πομάκοι ή αθίγγανοι εθνολογικά...
Στν ΟΗΕ δημοκρατία της μακεδονίας δεν υπάρχει... Ο ΔΣΕ κάποτε πήγε να αναγνωρίσει τέτοιο κρατίδιο δίνοντας απλόχερα ελληνικό έδαφος ως προίκα μονάχα..

Τρεις εσφαλμένοι χαρακτηρισμοί, γλωσσικά, ιστορικά και πολιτικά σε κείμενο 3-4 γραμμών...
Και απορείς με τις δέκα ύβρεις του ιπτάμενου..

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

boca21 το παλικαράκι μάλλον ακολουθεί στο θέμα καταγωγής του την ίδια τακτική με τις πουτάνες
που μας λένε οτι είναι Γαλλίδες, Ιταλίδες, Τσέχες και όλα τα άλλα ενώ είναι ΒΡΩΜΟ-ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ...χαχαχα

Οπότε καταλαβαίνετε τί είναι και ο δαρκρούμ ...χαχαχαχα

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

indigo

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
boca21 το παλικαράκι μάλλον ακολουθεί στο θέμα καταγωγής του την ίδια τακτική με τις πουτάνες
που μας λένε οτι είναι Γαλλίδες, Ιταλίδες, Τσέχες και όλα τα άλλα ενώ είναι ΒΡΩΜΟ-ΑΛΒΑΝΙΔΕΣ ...χαχαχα

Οπότε καταλαβαίνετε τί είναι και ο δαρκρούμ ...χαχαχαχα

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.
Hotscorpios τα σχόλια σου παρακαλώ για το παρακάτω video

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ο καθενας το βλεπει απο την δικια του σκοπια το θεμα με τους εξοπλισμους
εμενα το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι ο γιος μου που γεννηθηκε πριν 1,5 μηνα να μεγαλωσει σε μια κοινωνια η οποια θα του δωσει
τα καταλληλα εφοδια για την υπολοιπη ζωη του (μαζι με τα εφοδια που θα παρει απο μενα και την γυναικα μου) δυστηχως στην Ελλαδα αυτο δεν γινετε για διαφορους λογους
τα λεφτα για τους εξοπλισμους ειναι παρα πολλα αν τα συγκρινεις με την κατασταση τους Ε.Σ. σημερα ο οποιος ειναι απαραδεκτος
τα λεφτα που τρωνε ειναι παρα πολλα στις αγορες οπλων (συγγενης μου διατελεσε νομικος συμβουλος στο υπουργειο αμυνης επι εποχης Τσοχατζοπουλου)
αν τα λεφτα που τρωγανε τα δινανε για αλλους τομεις οπως υγεια-παιδια τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα στην χωρας μας
αλλα ο σαπιο καταστημενο(Βαζω τους παντες μεσα) και η σαπια δικαιοσυνη σιωπουν εχω να ψηφισω απο τις εκλογες του 2000 που ηταν οι πρωτες που ψηφισα και θα συνεχιζω για καιρο να μην ασκω τα εκλογικα μου δικαιωματα οσο επικρατει αυτη η κατασταση

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Πορνοπαπε η καυλα σου να τη λες ισταμπουλ ε ? Μεγαλη καυλα που τη πηρανε, γουσταρεις φτιαχνεσαι. τετοιος σκατοστρεβλοψυχος προδοτης εισαι. Μου το σβησανε το αλλο σχολιο που εκανα και σου κατεβαζα καντηλια. Ανθελληνα σκατοπροδοτη λοβοτομημενε, ζομπι.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Ο καθενας το βλεπει απο την δικια του σκοπια το θεμα με τους εξοπλισμους
εμενα το πρωτο πραγμα που με ενδιαφερει ειναι ο γιος μου που γεννηθηκε πριν 1,5 μηνα να μεγαλωσει σε μια κοινωνια η οποια θα του δωσει
τα καταλληλα εφοδια για την υπολοιπη ζωη του (μαζι με τα εφοδια που θα παρει απο μενα και την γυναικα μου) δυστηχως στην Ελλαδα αυτο δεν γινετε για διαφορους λογους
τα λεφτα για τους εξοπλισμους ειναι παρα πολλα αν τα συγκρινεις με την κατασταση τους Ε.Σ. σημερα ο οποιος ειναι απαραδεκτος
τα λεφτα που τρωνε ειναι παρα πολλα στις αγορες οπλων (συγγενης μου διατελεσε νομικος συμβουλος στο υπουργειο αμυνης επι εποχης Τσοχατζοπουλου)
αν τα λεφτα που τρωγανε τα δινανε για αλλους τομεις οπως υγεια-παιδια τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα στην χωρας μας
αλλα ο σαπιο καταστημενο(Βαζω τους παντες μεσα) και η σαπια δικαιοσυνη σιωπουν εχω να ψηφισω απο τις εκλογες του 2000 που ηταν οι πρωτες που ψηφισα και θα συνεχιζω για καιρο να μην ασκω τα εκλογικα μου δικαιωματα οσο επικρατει αυτη η κατασταση

Μεγάλε όσο δεν ψηφίζεις πώς περιμένεις να αλλάξει κάτι ? Ψήφισε ΛΑΟΣ ή ΚΚΕ που λέει ο λόγος αλλά ΨΗΦΙΣΕ.

Οι εξοπλιστικές δαπάνες για την Ελλάδα είναι ΑΝΕΛΑΣΤΙΚΕΣ γιατί δίπλα μας έχουμε τους βρωμότουρκους που
τους υποστηρίζουν λόγω συμφερόντων οι βρωμοαμερικάνοι και πολλοί άλλοι πουσταράδες, και οι τούρκοι είναι
αναθεωρητική δύναμη. Αν θέλεις λοιπόν το παιδί σου να ζήσει σε Ευρωπαϊκή Χώρα και όχι να φορέσει φέσι και
να γίνει γιουσουφάκι, πρέπει να έχουμε εξοπλιστικές δαπάνες.

Όσο για το κλέψιμο των υπουργών κ.λ.π. να προσέχεις τί ψηφίζεις έτσι ώστε σιγά σιγά να έρθει αλλαγή
νοοτροπίας όλων και κάθε κατεργάρης να πάει στον πάγκο του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom