Επισκέπτης
το αφρικανικο
ααααααααα....με τον 3ο κόσμο δεν ασχολούμαι...συγγνώμη...
το αφρικανικο
ασχολειται ο θρουλις ομως που μας αγαπα πολιααααααααα....με τον 3ο κόσμο δεν ασχολούμαι...συγγνώμη...
Παγκοσμιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ποιό κύπελλο,το ευρωπαϊκό ή το ελληνικό ?
με ποια ομαδα?Παγκοσμιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ασχολειται ο θρουλις ομως που μας αγαπα πολι
to μαγαζι το ανιξα μακΤότε μην παραθέτεις στα δικά μου...ν'ασχολείσαι με τον θρούλη που αγαπάει τους $*&@#@!....
θα παραθετω οπου νομιζω , αν δε σ αρεσει ανοιξε δικο σου και οταν ερθω να παραθεσω, τσιμπα μου το αριστερο αρχιδι να το θυμηθω...Τότε μην παραθέτεις στα δικά μου...ν'ασχολείσαι με τον θρούλη που αγαπάει τους $*&@#@!....
βοθρε σοβαρος και μετρημενος σαν το φιλαρακο σου ,to μαγαζι το ανιξα μακ
η ροσι ινε καλα πεδια σε μασ πουλανε ζουβρια ,και στουσ τουκουσ ελικοφτερα
τα ζουβρια δε δουλεβουνε και τα ελικοφτερα τον τουκον το ιδιο,εσι τι θα μασ πουλισισ?βοθρε σοβαρος και μετρημενος σαν το φιλαρακο σου ,
παρε παραδειγμα
αντιπολεμικα παιχνιδια ;)τα ζουβρια δε δουλεβουνε και τα ελικοφτερα τον τουκον το ιδιο,εσι τι θα μασ πουλισισ?
τα ζουβρια δε δουλεβουνε και τα ελικοφτερα τον τουκον το ιδιο,εσι τι θα μασ πουλισισ?
Όταν και Εάν αγοράσουν και πολύ περισσότερο ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ μαχητικά ελικόπτερα οι τούρκοι από τους Ρώσσους
πές το μας να σου στείλουμε μερικά κοτόπουλα μαζί με μπύρες να κάνεις ανάσταση ...χοχοχο
Μέχρι τότε πάρε μια φωτογραφία από τα Zubr που δεν δουλεύουνε όπως λές ...χοχοχο
κι ομοσ δε δουλεβουν, τσακαλε απο τα 4 το ενα και αφτο με κανιβαλισμοΌταν και Εάν αγοράσουν και πολύ περισσότερο ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ μαχητικά ελικόπτερα οι τούρκοι από τους Ρώσσους
πές το μας να σου στείλουμε μερικά κοτόπουλα μαζί με μπύρες να κάνεις ανάσταση ...χοχοχο
Μέχρι τότε πάρε μια φωτογραφία από τα Zubr που δεν δουλεύουνε όπως λές ...χοχοχο
Δουλέβουνε δε δουλέβουνε, μας δουλέβουνε δε μας δουλέβουνε, παραλίες βλέπω και δεν καταλαβαίνω σε τι μας χρειάζονται αυτα!!!
Οι περισσότερες ακτές μας είναι βραχώδεις (βλ Ιμια κλπ)
Εκτός και άν θέλουν να κάνουν απόβαση στη Βάρκιζα και να βγάλουν Ρωσίδες, αν είναι γι αυτό τότε εγώ λέω να πάρουν κα άλλα σαν και αυτό!
αμα δουλεβι νε μονο που δε δουλεβουν,τσακαλεΜας χρειάζονται για γρήγορη μεταφορά στρατευμάτων και αρμάτων σε νησιά που χρειάζονται ενίσχυση,
το ειδικό χαρακτηριστικό τους είναι οτι δεν μπορούν να τα χτυπήσουν τορπίλες γιατί 'πετάνε' λίγο
πάνω από τη θάλασσα, μια και είναι HoverCrafts και το άλλο είναι οτι δημιουργούν ένα στρώμα υδρατμών
γύρω τους κατά την πλεύση που εμποδίζει να 'κλειδωθούν' από πυραύλους.
κι ομοσ δε δουλεβουν, τσακαλε απο τα 4 το ενα και αφτο με κανιβαλισμο
και τουκι εχουν μεταφορικα ροσικα στο κουρδοδταν,και να διαβαζισ ολεσ τισ σελιδεσ απο το σαιτακι που χισ για εβαγκελιο
Ενημερωμένο σε βρίσκω κι εκπλήσσομαι!Όντως ΔΕΝ δουλεύουν,τα τρία παρουσίασαν "κρακ" από τις δονήσεις των στροβίλων και σκισίματα στη "φούστα " και το τέταρτο είναι για κανιβαλισμό και ανταλλακτικά για τα άλλα.Και πάντως τελείως ασύμφορη η προμήθεια τους καθώς η κατασκευάστρια εταιρεία -παρακλάδι της ουκρανικής μαφίας-προβάλλει συνεχώς εμπόδια και απαιτήσεις για επιπλέον χρήματα φυσικά...αμα δουλεβι νε μονο που δε δουλεβουν,τσακαλε
κι ομοσ δε δουλεβουν, τσακαλε απο τα 4 το ενα και αφτο με κανιβαλισμο
και τουκι εχουν μεταφορικα ροσικα στο κουρδοδταν,και να διαβαζισ ολεσ τισ σελιδεσ απο το σαιτακι που χισ για εβαγκελιο
Μας χρειάζονται για γρήγορη μεταφορά στρατευμάτων και αρμάτων σε νησιά που χρειάζονται ενίσχυση,
το ειδικό χαρακτηριστικό τους είναι οτι δεν μπορούν να τα χτυπήσουν τορπίλες γιατί 'πετάνε' λίγο
πάνω από τη θάλασσα, μια και είναι HoverCrafts και το άλλο είναι οτι δημιουργούν ένα στρώμα υδρατμών
γύρω τους κατά την πλεύση που εμποδίζει να 'κλειδωθούν' από πυραύλους.
Ετσι που τα λέει ο φίλος HotScorpios και με αυτά που παραθέτει εγώ συμφωνώ απόλυτα τότε!! Εσύ βρε βόθρε φίλε , που ξερεις ότι δε δουλέυουν, τι διάλο αδειάζεις τους βόθρους και σε αυτά???αμα δουλεβι νε μονο που δε δουλεβουν,τσακαλε