Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ακου καλο μου παιδι η εννοια της πουτανιας εχει να κανει με το οτι σου προσφερω κατι εναντι ανταλλαγματος.Να φοβασαι τις πουτανες που κανουν τις αγιες και σου δινουν ερωτες και παραμυθια και απο πισω καταλαβαινεις οτι ολα γινονται για καποιο σκοπο.Αν μαλιστα κανεις ενα γκαλοπ θα δεις οτι παληκαρια που εχουν μια οικονομικη ανεση εχουν σοβαρη σχεση σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απο παληκαρια που ειναι ανεργα και χωρις οικονομικη δυνατοτητα.Τυχαιο?Δεν νομιζω!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ακου καλο μου παιδι η εννοια της πουτανιας εχει να κανει με το οτι σου προσφερω κατι εναντι ανταλλαγματος.Να φοβασαι τις πουτανες που κανουν τις αγιες και σου δινουν ερωτες και παραμυθια και απο πισω καταλαβαινεις οτι ολα γινονται για καποιο σκοπο.Αν μαλιστα κανεις ενα γκαλοπ θα δεις οτι παληκαρια που εχουν μια οικονομικη ανεση εχουν σοβαρη σχεση σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο απο παληκαρια που ειναι ανεργα και χωρις οικονομικη δυνατοτητα.Τυχαιο?Δεν νομιζω!
εχω παντα ειχα σχεση σοβαρη...ειτε μικρος που ημουν ανεργος ειτε τωρα που δουλευω...

αν ο αλλος ειναι γλυκοτσουτσουνος παιδι μου..... :cheesy:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Αχ μανάρι μου,τι ωραία που τα λες πάντα. :smitten:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πιο σωστός τίτλος θα ήταν αν είναι η "πουτανιά" σχολείο.

Λοιπόν ασφαλώς και κάθε πράξη μας και βίωμα μας είναι σχολείο και κάτι μας μαθαίνει. Με αυτήν την έννοια και η φυλακή είναι σχολείο. Θέλουν πολλοί να πάνε στη φυλακή για να αποκτήσουν εμπειρίες;
Αντίστοιχα δεν νομίζω πως κάποια γυναίκα γίνεται πουτάνα για να αποκτήσει εμπειρίες. Το να το κάνει 2-3 φορές με πληρωμή, ίσως, αλλά αν το κάνει και 2-3 φορές τη μέρα ή και τη βδομάδα, προφανώς για τα χρήματα το κάνει. Το πως το δικαιολογεί καθεμία στο μυαλό της, ενδεχομένως πείθοντας τον ευατό της πως κι αυτή είναι μια δουλειά σαν τις άλλες και πως "προσφέρει" (φυσικά για να αμοίβεται κάτι προσφέρει), είναι άλλο θέμα.

Το τελικό κριτήριο πάντα τα λεφτά είναι! Πόσα βγάζει κάποια και πόσα "της χρειάζονται". Το πρώτο είναι, ειδικά τώρα με την κρίση, είναι πεπερασμένο. Στο πόσα της χρειάζονται δεν υπάρχει όριο...

Έτσι είναι γιατρέ μου. :thumbsup:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
μελια,μελια....κολλησαμε....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
οχι ρε ...πλακιτσα κανουμε...εγω παιρνω απο τετοια! ;)
Ναι βρε απλά μη δημιουργούμε εντυπώσεις για τις κυριές εδώ,κατά τ άλλα κι εγώ σηκώνω πλάκα και πολύ μάλιστα.

dominatrix_domna

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Για να σε έχει ερωτευθεί μάλλον μιλάει η μπύρα
Νομιζω οτι στη Βορειο Ελλαδα πινουν πιο βαρια πραγματα και οχι μπυρα.Αλλα ναι καθοτι μονο μεθυσμενος μπορει να με ερωτευτει εμενα!!δαγκωνω!! :s&m_1:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Νομιζω οτι στη Βορειο Ελλαδα πινουν πιο βαρια πραγματα και οχι μπυρα.Αλλα ναι καθοτι μονο μεθυσμενος μπορει να με ερωτευτει εμενα!!δαγκωνω!! :s&m_1:
άστους να λένε μωρό μου,αυτοί χάνουν.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

ή σκληρόπετσος... σαν και μένα..  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom