Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
α ετσι γεννηθηκεσ ε?
μαλλον ειναι βιολογικοχημικη δθσλειτοθργια !
τι να σοθ πω βρε παιδί μοθ !
περαστικα και να μην στεναχωριέσαι σθμβαινοθν αθτα!
αμα χρειαστεισ καμμια βοηθεια εδω ειμαστε !!
μια παρεα ειμαστε ολοι να βοηθαμε το σθνανθρωπο μασ

Φίλε το "θ" και το "υ" για σένα είναι το ίδιο γράμμα? :zombie:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα κολητέ απο τις δηλώσεις σου, τις τσάρκες σου είσαι για μένα το απόλυτο ρισπεκτ. Απαιτώ τσάρκα μαζί σου!
Φιλε μου οι τσαρκες ειναι για τους νεους στην ηλικια...ενας μεγαλος κανει τσαρκες.... αλλα οχι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...αλλα με πυξιδα την εμπειρια της προσωπικης του ζωης...και η δικη μου ζωη ειναι τσαρκα σε ταβερνες και ποταδικα...και στις γυναικες... γνωμονας παντα η τολμη στο αγνωστο...και ρητο μου..ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
καθοτι ο αγοραιος ερωτας εχει αποτελεσει για μενα μεγαλο σχολειο... :zfuck:

και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου... :helpplea:

θα θελα να θεσω αυτο το ερωτημα για να ακουστουν κι αλλες αποψεις... :dancing:

πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ? :knockinb:

πιστευετε οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σας ως αρσενικα? :fuck1:

αποτελει και για σας ο αγοραιος ερωτας ενα μεγαλο σχολειο? :zfuck:

Μόλις τώρα το είδα το θέμα.

ΝΑΙ, μου το λένε ακόμα και οι πουτάνες!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

δλδ ρε μλκ, για να αυξηθει η αυτοπεποιθηση σου πρεπει να δωσεις [glow=red,2,300]50ρικο[/glow] ή στην χειροτερη - για να καταλαβεις και τι λεω - πρεπει να πληρωσεις για να νιωσεις οτι κατι κανεις στον κοσμο, πρεπει να πληρωσεις για να νιωσεις οτι υπαρχεις σαν προσωπικοτητα;;;;

πες μου, ποσο ημιμαθης, ανθρωπος των σπηλαιων, αγραμματος εισαι;;;

Υ.Γ. ειναι ρητορικη ερωτηση μην απαντησεις! :grin: :grin: :grin:
μα δε λεω μονο για στουντιο :uglystupid:

γενικα οι πουτανες :uglystupid:

kavlilas

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
1
αυτό σε πείραξε ρε τούβλο;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δλδ, δεν σε πειράζει να πληρώνεις για να νιώθεις ότι σε προσέχει το αντίθετο φύλο;;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ενώ ρε wolfaki μεγάλε γαμιά μόλις βγαίνεις έξω όλες οι γκόμενες ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο και σε τσιμπουκώνουν

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
είχες δεν είχες είπες πάλι την μαλακία σου

έλα αγόρι μου να σε ταΐσω λίγο, γιατί από την πολύ μαλακία έλιωσες..

ενώ ρε wolfaki μεγάλε γαμιά μόλις βγαίνεις έξω όλες οι γκόμενες ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο και σε τσιμπουκώνουν

όχι ρε καραγκιόζη..δεν πάω όμως στα μπουρδέλα σαν κι εσένα για να λέω ότι μου έκατσε ένα μουνάκι ζάχαρη... ηλίθιε..άλλο λέω..ξύπνα!

Επισκέπτης
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

αχ να σαι καλα!ξαλαφρωσα!κανω αρχοντικο χεσιμο στο στομα σου!σ ευχαριστω γουλφακι!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.373
Πόντοι
5.097
για πιο εμπειρους δεν ξερω αλλα πιο φτωχους σιγουρα :2funny: :2funny: :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

αχ να σαι καλα!ξαλαφρωσα!κανω αρχοντικο χεσιμο στο στομα σου!σ ευχαριστω γουλφακι!

ρε μλκ σου χω πει...όχι άλλο κάρβουνο...άντε μπαλάκι τις μυξούλες τώρα...άντε κουκλί μου... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom