παιχτουρα κολητέ απο τις δηλώσεις σου, τις τσάρκες σου είσαι για μένα το απόλυτο ρισπεκτ. Απαιτώ τσάρκα μαζί σου!
ελα τωρα... αλλου το πας... χαχα
παιχτουρα κολητέ απο τις δηλώσεις σου, τις τσάρκες σου είσαι για μένα το απόλυτο ρισπεκτ. Απαιτώ τσάρκα μαζί σου!
α ετσι γεννηθηκεσ ε?
μαλλον ειναι βιολογικοχημικη δθσλειτοθργια !
τι να σοθ πω βρε παιδί μοθ !
περαστικα και να μην στεναχωριέσαι σθμβαινοθν αθτα!
αμα χρειαστεισ καμμια βοηθεια εδω ειμαστε !!
μια παρεα ειμαστε ολοι να βοηθαμε το σθνανθρωπο μασ
Φιλε μου οι τσαρκες ειναι για τους νεους στην ηλικια...ενας μεγαλος κανει τσαρκες.... αλλα οχι στο αγνωστο με βαρκα την ελπιδα...αλλα με πυξιδα την εμπειρια της προσωπικης του ζωης...και η δικη μου ζωη ειναι τσαρκα σε ταβερνες και ποταδικα...και στις γυναικες... γνωμονας παντα η τολμη στο αγνωστο...και ρητο μου..ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει!!!!παιχτουρα κολητέ απο τις δηλώσεις σου, τις τσάρκες σου είσαι για μένα το απόλυτο ρισπεκτ. Απαιτώ τσάρκα μαζί σου!
καθοτι ο αγοραιος ερωτας εχει αποτελεσει για μενα μεγαλο σχολειο...
και εχει συμβαλλει καθοριστικα στη διαμορφωση της σεξουαλικοτητας μου και της γενικοτερης προσωπικοτητας μου...
θα θελα να θεσω αυτο το ερωτημα για να ακουστουν κι αλλες αποψεις...
πιστευετε οτι οι σεξουαλικες σας επαφες με ιεροδουλες σας εχουν κανει πιο εμπειρους αντρες-γαμιαδες ?
πιστευετε οτι εχουν ενισχυσει την αυτοπεποιθηση σας ως αρσενικα?
αποτελει και για σας ο αγοραιος ερωτας ενα μεγαλο σχολειο?
Μόλις τώρα το είδα το θέμα.
ΝΑΙ, μου το λένε ακόμα και οι πουτάνες!
εσένα το λένε επειδή είσαι ο αγκαλίτσας τους... χαχα
τι να κάνω? έιναι του φυσικού μου ...
όμως δε κάνω πλάκα, αφού μου το λένε!
μα δε λεω μονο για στουντιο
δλδ ρε μλκ, για να αυξηθει η αυτοπεποιθηση σου πρεπει να δωσεις [glow=red,2,300]50ρικο[/glow] ή στην χειροτερη - για να καταλαβεις και τι λεω - πρεπει να πληρωσεις για να νιωσεις οτι κατι κανεις στον κοσμο, πρεπει να πληρωσεις για να νιωσεις οτι υπαρχεις σαν προσωπικοτητα;;;;
πες μου, ποσο ημιμαθης, ανθρωπος των σπηλαιων, αγραμματος εισαι;;;
Υ.Γ. ειναι ρητορικη ερωτηση μην απαντησεις!
τι σου λενε δλδη??Μόλις τώρα το είδα το θέμα.
ΝΑΙ, μου το λένε ακόμα και οι πουτάνες!
μα δε λεω μονο για στουντιο
γενικα οι πουτανες
ελα τωρα... αλλου το πας... χαχα
αυτό σε πείραξε ρε τούβλο;;
δλδ, δεν σε πειράζει να πληρώνεις για να νιώθεις ότι σε προσέχει το αντίθετο φύλο;;;
οτι οσο παει βελτιωνεται...τι σου λενε δλδη??
είχες δεν είχες είπες πάλι την μαλακία σου
ενώ ρε wolfaki μεγάλε γαμιά μόλις βγαίνεις έξω όλες οι γκόμενες ξαπλώνουν στο πεζοδρόμιο και σε τσιμπουκώνουν
οτι οσο παει βελτιωνεται...
αχ να σαι καλα!ξαλαφρωσα!κανω αρχοντικο χεσιμο στο στομα σου!σ ευχαριστω γουλφακι!