Νέα

Οι πουτάνες σας έχουν κάνει πιο έμπειρους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 269
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

οι πουτανες σας εχουν κανει πιο εμπειρους?

• καθολου

Ψήφοι: 3 6,4%
  • λιγο

Ψήφοι: 5 10,6%
  • αρκετα

Ψήφοι: 15 31,9%
  • μα βεβαια!

Ψήφοι: 19 40,4%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 3 6,4%
  • εχουν επιδρασει αρνητικα στη σεξουαλικοτητα μου

Ψήφοι: 2 4,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    47

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
Μαλλον προς το "δεν μεταδιδω αλλο "παω
Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Μηπως εχεις πιει και εσυ μπυρες? χιχι

Αυτό που μεταδίδεις, ανιχνεύεται στον αέρα. (Εγώ δεν έχω πιεί κάτι ακόμη, οπότε είμαι νηφάλιος). :cheesy: :cheesy: :cheesy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μαλλον προς το "δεν μεταδιδω αλλο "παω
Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Μηπως εχεις πιει και εσυ μπυρες? χιχι

όχι .. πρωί είναι ακόμη και έχω καθαρίσει με τα χθεσινοβραδυνά ξύδια...  ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.745
Πόντοι
34.267
Αυτό που μεταδίδεις, ανιχνεύεται στον αέρα. (Εγώ δεν έχω πιεί κάτι ακόμη, οπότε είμαι νηφάλιος). :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Καλά εσύ...είσαι Άγιος άνθρωπος...δε πίνεις, δε καπνίζεις...κάπου κάπου τον ψιλοχώνεις...απλά πράματα..

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ναι ειναι ενα σχολειο και αυτο .. αρκει αν μην μενεις μετεξεταστεος για παντα  :2funny:

τωρα το τι δουλεια εχουν 30ρηδες ( σαν εμενα ) 40 ρηδες , 50 ρηδες και 80 ρηδες
στα σχολεια , αυτο ειναι αλλο ζητημα  :cheesy:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.550
Πόντοι
19.485
Οχι, για μένα προσωπικά δεν είναι σχολείο! Προσπαθώ σε κάθετι που συναντώ στη ζωή μου να το βάζω στη θέση που του αρμόζει. Οι πουτάνες λοιπόν μου έχουν δώσει εύκολη (και πολύ βολική) πρόσβαση στο sex, μεγάλη ποικιλία (εξίσου σημαντικό) και αυτό είναι όλο! Τις σέβομαι για να με σέβονται, αλλά στο φινάλε λεφτά παίρνουν! Δεν τις "αφήνω" να μπαίνουν τόσο "μέσα μου" για να ναι "σχολείο".

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ναι ειναι ενα σχολειο και αυτο .. αρκει αν μην μενεις μετεξεταστεος για παντα  :2funny:

τωρα το τι δουλεια εχουν 30ρηδες ( σαν εμενα ) 40 ρηδες , 50 ρηδες και 80 ρηδες
στα σχολεια , αυτο ειναι αλλο ζητημα  :cheesy:

Δεν εχεις ακουσει ,
για την
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ?

Ααααααααααααααααααααααααααααχαχαχα !

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Οχι!!! μας έχουν κάνει πιο φτωχούς  :grin:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Είναι όντως σχολείο γιατί λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: σκοπός του είναι να σε εφοδιάσει με άπειρες γνώσεις. Το θέμα είναι αν εσύ θα καταφέρεις να τις δεχτείς και να τις αφομοιώσεις και σε ποιό βαθμό! Άλλοι βγαίνουν αριστούχοι(και πηγαίνουν για μεταπτυχιακά στα FKK :2funny:), άλλοι παίρνουν απλώς το χαρτί, άλλοι περνάνε ίσα-ίσα τις τάξεις, άλλοι παραμένουν το ίδιο κούτσουρα (κρετίνοι σε συμπεριφορά απέναντι στις κοπέλες) όσο ήταν κι όταν μπήκαν και τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που είχαν την ατυχία για διάφορους λόγους, να μην πατήσουν ποτέ το πόδι τους εκεί (κάποιοι μπορεί να τους πουν τυχερούς, εγώ τους αποκαλώ "αποκλεισμένους απ' το νόημα της ζωής").

Επίσης να πω, ότι κι εδώ όπως και στο σχολείο οι μαθητές έχουν τα αγαπημένα τους μαθήματα. Σε άλλους αρέσουν τα φιλολογικά (θέλω σε αυτό το σημείο να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά [size=16pt]στην λατρεμένη ομάδα των "αγαπούληδων"[/size]), σε άλλους τα μαθηματικά, σε άλλους η γυμναστική, σε άλλους η γεωγραφία, σε άλλους η βιολογία κ.ο.κ (τις υπόλοιπες αντιστοιχίες τις κάνετε μόνοι σας :2funny: ).

Τελικό συμπέρασμα: [size=26pt]Ναι, οι "λατρεμένες" είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ!!![/size]

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έιναι μέγαλο πανεπιστήμιο τα μπουρδέλα μάγκες,το βασικό απο όλα είναι,οτι πηγαίνοντας σε μπούρδελα και έχοντας πηδήξει μουνιά κ μουνιά,απομυθοπιείς τις έξω γκόμενες,και έτσι την μπαίνεις πιο εύκολα,διότι είσαι πιό χαλαρός και ξέρεις πως να τις αντιμετωπίσεις την ώρα του μαρκαλέματος....

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Είναι όντως σχολείο γιατί λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: σκοπός του είναι να σε εφοδιάσει με άπειρες γνώσεις. Το θέμα είναι αν εσύ θα καταφέρεις να τις δεχτείς και να τις αφομοιώσεις και σε ποιό βαθμό! Άλλοι βγαίνουν αριστούχοι(και πηγαίνουν για μεταπτυχιακά στα FKK :2funny:), άλλοι παίρνουν απλώς το χαρτί, άλλοι περνάνε ίσα-ίσα τις τάξεις, άλλοι παραμένουν το ίδιο κούτσουρα (κρετίνοι σε συμπεριφορά απέναντι στις κοπέλες) όσο ήταν κι όταν μπήκαν και τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που είχαν την ατυχία για διάφορους λόγους, να μην πατήσουν ποτέ το πόδι τους εκεί (κάποιοι μπορεί να τους πουν τυχερούς, εγώ τους αποκαλώ "αποκλεισμένους απ' το νόημα της ζωής").

Επίσης να πω, ότι κι εδώ όπως και στο σχολείο οι μαθητές έχουν τα αγαπημένα τους μαθήματα. Σε άλλους αρέσουν τα φιλολογικά (θέλω σε αυτό το σημείο να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά [size=16pt]στην λατρεμένη ομάδα των "αγαπούληδων"[/size]), σε άλλους τα μαθηματικά, σε άλλους η γυμναστική, σε άλλους η γεωγραφία, σε άλλους η βιολογία κ.ο.κ (τις υπόλοιπες αντιστοιχίες τις κάνετε μόνοι σας :2funny: ).

Τελικό συμπέρασμα: [size=26pt]Ναι, οι "λατρεμένες" είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ!!![/size]

μονο τα μαθηματικα με μπερδεψαν λιγο  :2funny:

δηλαδη πως το εννοεις;

Ημουν κι απο το σχολειο σκραπας στα μαθηματικα, αλλα με τα φροντιστηρια  το εσωσα. Μαλλον πρεπει να αρχισω τιποτα "ιδιαιτερα" μου φαινεται.

Μην αφηνω "κενα". Δε πρεπει  :2funny:

Kingdom of Thanos

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
μονο τα μαθηματικα με μπερδεψαν λιγο  :2funny:

δηλαδη πως το εννοεις;

Ημουν κι απο το σχολειο σκραπας στα μαθηματικα, αλλα με τα φροντιστηρια  το εσωσα. Μαλλον πρεπει να αρχισω τιποτα "ιδιαιτερα" μου φαινεται.

Μην αφηνω "κενα". Δε πρεπει  :2funny:

Δυστυχώς τα πάντα είναι μαθηματικά... Ακόμη και στην Μεγάλη του Γένους Σχολή...

Π.χ. με πόσες έχεις πάει, επί πόσες φορές, να πρέπει να υπολογίσεις το vfm μιας κοπέλας, το vfm της κοπέλας ή της γυναίκας του (για όποιον έχει), πόσα έχει ο πορνοποϋπολογισμός, μειον τόσα, συν τόσα, τρεις το λάδι τρεις το ξύδι κλπ

Zas1237

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δυστυχώς τα πάντα είναι μαθηματικά... Ακόμη και στην Μεγάλη του Γένους Σχολή...

Π.χ. με πόσες έχεις πάει, επί πόσες φορές, να πρέπει να υπολογίσεις το vfm μιας κοπέλας, το vfm της κοπέλας ή της γυναίκας του (για όποιον έχει), πόσα έχει ο πορνοποϋπολογισμός, μειον τόσα, συν τόσα, τρεις το λάδι τρεις το ξύδι κλπ

γαμησε τα δε θελω ουτε να σκεφτομαι ποσα εχω χαλασει.

Ευτυχως δεν εχω πολλα εξοδα και υποχρεωσεις. Παντως το μεγαλυτερο μερος των εσοδων μου το δαπανω για την εκπαιδευση μου 
Ημουν μαθηταρας απο μικρος και παντα διψουσα για μαθηση  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom