dominatrix_domna
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
i rest my case
παραδίδεσαι?? τόσο εύκολα???i rest my case
Μαλλον προς το "δεν μεταδιδω αλλο "παωπαραδίδεσαι?? τόσο εύκολα???
ΥΠ ωραία ποδαράκια στο αβατάρ...
Μαλλον προς το "δεν μεταδιδω αλλο "παω
Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Μηπως εχεις πιει και εσυ μπυρες? χιχι
Μαλλον προς το "δεν μεταδιδω αλλο "παω
Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Μηπως εχεις πιει και εσυ μπυρες? χιχι
Αυτό που μεταδίδεις, ανιχνεύεται στον αέρα. (Εγώ δεν έχω πιεί κάτι ακόμη, οπότε είμαι νηφάλιος).
Καλά εσύ...είσαι Άγιος άνθρωπος...δε πίνεις, δε καπνίζεις...κάπου κάπου τον ψιλοχώνεις...απλά πράματα..
Ομιλείς για τις ώρες της ημέρας ε?
Ναι ειναι ενα σχολειο και αυτο .. αρκει αν μην μενεις μετεξεταστεος για παντα
τωρα το τι δουλεια εχουν 30ρηδες ( σαν εμενα ) 40 ρηδες , 50 ρηδες και 80 ρηδες
στα σχολεια , αυτο ειναι αλλο ζητημα
Και δεν εννοω του σεξ αλλα της ζωης γενικοτερα..
Είναι όντως σχολείο γιατί λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο: σκοπός του είναι να σε εφοδιάσει με άπειρες γνώσεις. Το θέμα είναι αν εσύ θα καταφέρεις να τις δεχτείς και να τις αφομοιώσεις και σε ποιό βαθμό! Άλλοι βγαίνουν αριστούχοι(και πηγαίνουν για μεταπτυχιακά στα FKK ), άλλοι παίρνουν απλώς το χαρτί, άλλοι περνάνε ίσα-ίσα τις τάξεις, άλλοι παραμένουν το ίδιο κούτσουρα (κρετίνοι σε συμπεριφορά απέναντι στις κοπέλες) όσο ήταν κι όταν μπήκαν και τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που είχαν την ατυχία για διάφορους λόγους, να μην πατήσουν ποτέ το πόδι τους εκεί (κάποιοι μπορεί να τους πουν τυχερούς, εγώ τους αποκαλώ "αποκλεισμένους απ' το νόημα της ζωής").
Επίσης να πω, ότι κι εδώ όπως και στο σχολείο οι μαθητές έχουν τα αγαπημένα τους μαθήματα. Σε άλλους αρέσουν τα φιλολογικά (θέλω σε αυτό το σημείο να κάνω μια ιδιαίτερη αναφορά [size=16pt]στην λατρεμένη ομάδα των "αγαπούληδων"[/size]), σε άλλους τα μαθηματικά, σε άλλους η γυμναστική, σε άλλους η γεωγραφία, σε άλλους η βιολογία κ.ο.κ (τις υπόλοιπες αντιστοιχίες τις κάνετε μόνοι σας ).
Τελικό συμπέρασμα: [size=26pt]Ναι, οι "λατρεμένες" είναι Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΧΟΛΗ!!![/size]
μονο τα μαθηματικα με μπερδεψαν λιγο
δηλαδη πως το εννοεις;
Ημουν κι απο το σχολειο σκραπας στα μαθηματικα, αλλα με τα φροντιστηρια το εσωσα. Μαλλον πρεπει να αρχισω τιποτα "ιδιαιτερα" μου φαινεται.
Μην αφηνω "κενα". Δε πρεπει
Δυστυχώς τα πάντα είναι μαθηματικά... Ακόμη και στην Μεγάλη του Γένους Σχολή...
Π.χ. με πόσες έχεις πάει, επί πόσες φορές, να πρέπει να υπολογίσεις το vfm μιας κοπέλας, το vfm της κοπέλας ή της γυναίκας του (για όποιον έχει), πόσα έχει ο πορνοποϋπολογισμός, μειον τόσα, συν τόσα, τρεις το λάδι τρεις το ξύδι κλπ