apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Τύπε έχω πιο μακρύ/πυκνό μαλλί,από ποτέ....
Τύπε έχω πιο μακρύ/πυκνό μαλλί,από ποτέ....
μονος σοβαρος που καταθετει αποψη ο σλαβυανκα
αναμενω και κωστα λαδακη να μας πεις πως κρατανε σιλουετα οι ρωσιδες παρα την πουτσα που τρων
μεχρι και ο στηβ γιατζογλου γαμαγε μουναρα τοτε ;) ηταν της μοδας οι ελληνοαμερικανοιεπισης σε γυμναστηριο προ δεκαετιας ο μονος που γαμαγε μουνια ηταν ενας ελληνοαμερικανος γυμναστης
to θρεντ παει κανονι επειδη συμμετεχω εγω
Τυπε οι χοντρες κανουν τα καλα γαμησια να ξερεις διοτι ξερουν οτι η εξωτερικη τους εμφανιση δεν αποτελει το ατου τους οποτε τα δινουν ολα στο κρεβατι χωρις κανενα ταμπουΟι πολλες πουτσες κανουν καλο κ προφανως ομορφαινουν!
Τα αγαμητα κωλομπαζα ειναι και χοντρα! Ή μηπως τα χοντρα ειναι αγαμητα?
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Οι πολλες πουτσες κανουν καλο κ προφανως ομορφαινουν!
Τα αγαμητα κωλομπαζα ειναι και χοντρα! Ή μηπως τα χοντρα ειναι αγαμητα?
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Τυπε οι χοντρες κανουν τα καλα γαμησια να ξερεις διοτι ξερουν οτι η εξωτερικη τους εμφανιση δεν αποτελει το ατου τους οποτε τα δινουν ολα στο κρεβατι χωρις κανενα ταμπου
τυπε ειμαι ολιγον γκιλφακιαςΤυπε κατι τετοια λενε οι αρρωστοι νοητικα μπαζογαμιαδες χοντρολαγνοι. Μη πεφτεις σ´αυτη τη λουμπα
τυπε ειμαι ολιγον γκιλφακιας
Γκιλφακιας να εισαι. Χοντρολαγνος να μην εισαι
νομιζουν οτι η πουτσα ειναι κανενα λουκανικο τρικαλων και το καταπινουν με την ιδια βουλιμιαΤυπε οι χοντρες κανουν τα καλα γαμησια να ξερεις διοτι ξερουν οτι η εξωτερικη τους εμφανιση δεν αποτελει το ατου τους οποτε τα δινουν ολα στο κρεβατι χωρις κανενα ταμπου
BILLY γαμαει το θρεντακι αναμενουμε σλαβυανκα να μπει να το εκτοξευσει στα υψη παλι[move] [/move]