Νέα

Οι πιτσιρικαδες πλεον τις παιρνουν παρτουζα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι πιτσιρικάδες δεν γαμανε καθόλου γιατί είναι απενταροι και δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις τρελές απαιτήσεις των συνομιλικων τους πορνιδιων. Οι άντρες από από μέχρι 45 οι αποκατεστημένοι γαμανε τις 8 στις 10 γυναίκες εκεί έξω

Τί λες ρε φίλε;Έχεις δει με τί μουνιά κυκλοφορούν πολλοί πιτσιρικάδες;Οι γκόμενες 25- δεν κοιτάνε το χρήμα,τα φτιάχνουν με όποιον τους αρέσει.Όταν ο πιτσιρικάς έχει το στυλ που θέλουν και είναι παρέα,του κάθονται.Και ας ζει με χαρτζιλίκι.

Και οι 45ρηδες σιγά μη γαμάνε 8/10 γυναίκες.Παντρεμένοι παντοφλάκηδες ή χωρισμένοι που πληρώνουν διατροφές είναι οι πιο πολλοί.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Τί λες ρε φίλε;Έχεις δει με τί μουνιά κυκλοφορούν πολλοί πιτσιρικάδες;Οι γκόμενες 25- δεν κοιτάνε το χρήμα,τα φτιάχνουν με όποιον τους αρέσει.Όταν ο πιτσιρικάς έχει το στυλ που θέλουν και είναι παρέα,του κάθονται.Και ας ζει με χαρτζιλίκι.

Και οι 45ρηδες σιγά μη γαμάνε 8/10 γυναίκες.Παντρεμένοι παντοφλάκηδες ή χωρισμένοι που πληρώνουν διατροφές είναι οι πιο πολλοί.

πάρε χάρακα, μέτρα το παπάρι σου και γράψε μας εδώ πόσο τον έχεις
μετά θα το κάνουμε Χ 850 που είναι τα ποστ σου για να βγάλουμε το γινόμενο της μαλακίας σου

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
πάρε χάρακα, μέτρα το παπάρι σου και γράψε μας εδώ πόσο τον έχεις
μετά θα το κάνουμε Χ 850 που είναι τα ποστ σου για να βγάλουμε το γινόμενο της μαλακίας σου
Μην του μιλάς έτσι του παιδιού. Θα μεγαλώσει και θα καταλάβει. Τώρα είναι βλακακος ακόμα.

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
Τύπε νηματοθετη.Αν είσαι 30 και καλοστεκεσαι,δλδ φαίνεσαι όσο είσαι η και νεότερος,περιποιήσε και προσεχείς το εαυτό σου τότε μπορείς να γαμησεις και 20χρονα ξεκωλακια!
Εγώ ας πούμε έφαγα κόλλημα με ένα 23χρονο που γαμιοταν σαν να μην υπάρχει αύριο με κωλαρα και πρόσωπο απίστευτο.Γενικα ξαναζώ την φοιτητική μου εποχή!
Αν πάλι είσαι 30 και φαίνεσαι σαν 40φεύγα τότε είσαι άξιος της μοίρας σου τύπε μου.Ξεκινα να συζητάς για παρτουζες με τελειωμένες γκόμενες που θα τις έχουν ρίξει άλλοι για πάρτυ σου!!!
το θεμα εινα πως γνωριζεις 20χρονο οταν εισαι μια 10ετια μεγαλυτερος?

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6

ισχυει

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Απο τη ηλικια Τωρα να ξεκινουν το μπες-βγες οι μικρές??

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.957
Πόντοι
5.506
απο τοτε που ξεκινουσαν παντα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
οι 2-3 τσαπερδωνες της ταξης, οι άλλες 10 μετα τα 17-18.
και υπαρχουν ακομη και καποιες που φτανουν γεροντοκόρες μεχρι τα 21, 31, 41 λοξες, λιγες, αλλα υπαρχουν,
εγω εχω ξεπαρθενιασει δυο 21 χρονων και άλλη μια 34!!!! και ξερω και άλλες 3 τουλάχιστον που 40ρισαν, και δεν είναι δικαιολογια η εμφανιση τους ευκολα θα μπορουσαν να εχουν σεξ δεν ηταν χαλια είναι θεμα εγκεφαλου τους

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.324
Πόντοι
486
οι 2-3 τσαπερδωνες της ταξης, οι άλλες 10 μετα τα 17-18.
και υπαρχουν ακομη και καποιες που φτανουν γεροντοκόρες μεχρι τα 21, 31, 41 λοξες, λιγες, αλλα υπαρχουν,
εγω εχω ξεπαρθενιασει δυο 21 χρονων και άλλη μια 34!!!! και ξερω και άλλες 3 τουλάχιστον που 40ρισαν, και δεν είναι δικαιολογια η εμφανιση τους ευκολα θα μπορουσαν να εχουν σεξ δεν ηταν χαλια είναι θεμα εγκεφαλου τους

34χρ παρθενα φανταζομαι τι μαπα γαμησι εκανε...εγω αμα ακουω πως ειναι παρθενα πανω απ τα 27 στριβω γιατι εχει θεμα το μοντελο...

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
34χρ παρθενα φανταζομαι τι μαπα γαμησι εκανε...εγω αμα ακουω πως ειναι παρθενα πανω απ τα 27 στριβω γιατι εχει θεμα το μοντελο...
τι 27 μετά τα 20 την εποχή που ζούμε αν είναι παρθένα έχει θέμα.

no mercy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
3.618
Πόντοι
456
δυστυχως στην εποχη μας τα νεα παιδια κανουν διαφορα χωρις να ξερουν το λογο που τα κανουν...γι αυτο κι εχουν ξεφτιλιστει ολα. οσο κι αν μας αρεσει να λεμε οτι εινια φανταστικο που γαμιουνται απο μικρα,στην ουσια ειναι κατεστραμενα ατομα........λυπηρο

dxounia

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Οκτ 2007
Κριτικές
38
Like
2.623
Πόντοι
8.345
δυστυχως στην εποχη μας τα νεα παιδια κανουν διαφορα χωρις να ξερουν το λογο που τα κανουν...γι αυτο κι εχουν ξεφτιλιστει ολα. οσο κι αν μας αρεσει να λεμε οτι εινια φανταστικο που γαμιουνται απο μικρα,στην ουσια ειναι κατεστραμενα ατομα........λυπηρο
θα συμφωνήσω μαζί σου!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
θα διαφωνήσω μαζι σας.
ο ανθρωπος ως ειδος είναι φτιαγμένος να αναπαράγεται και επομένως αν σεξουαλιζεται από την στιγμη που μπαινει στην εφηβεια.
ο χριστιανικος πουριτανισμος εκανε αμαρτια τον ερωτα σαν πραξη και για χιλιαπεντακοσια χρονια ο χριστιανικος κοσμος καταπιεζοταν σεξουαλικα από την θρησκεια.
τον τελευταιο αιωνα οι χριστιανοι αρχισαν να ξυπνάνε και είχαμε γυμνισμο, κινημα χίπις, κομμα του ερωτα με την τσιτσιολινα κλπ.
τα κομπλεξ λοιπον από την μια να αναβειθς στην αφηβεια και μετα να σου λεει κοινωνικα είναι απαγορευμενο δεν πρεπει κλπ κλπ είναι παραβιαση της φυσης. τελος.

...και η φυση τιμωρει δεν είναι σαν τον θεο που συγχωρει.

φατε γεροντοκόρες και κομπλεξικες ελεω θεου που πηγαν κοντρα στην φυση τους λογω πλυσης εγκεφαλου.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Φατε κονδυλωματα και ερπη μεχρι να βγαλουν μουστακια το αυγα!!!!!

Εχει γεμισει ο τοπος αρρωστιες απο το βρωμερο σεξ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απο τη ηλικια Τωρα να ξεκινουν το μπες-βγες οι μικρές??

Στην επαρχία οι πιο πολλές δεν πηδιούνται μέχρι να τελειώσουν το λύκειο.Όπως λέει κι ο nick πιο πάνω,στις 10 πηδιούνται οι 3.Και άμα βρει κάποιος παρθένα 18+,σίγουρα αυτή θα έχει μεγαλώσει επαρχία

Σε Αθήνα,Θεσσαλονίκη πηδιούνται σχεδόν όλες μέχρι τα 18.Βασικά παίζει να έχουν κάνει 2-3 σχέσεις μέχρι τότε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Φατε κονδυλωματα και ερπη μεχρι να βγαλουν μουστακια το αυγα!!!!!

Εχει γεμισει ο τοπος αρρωστιες απο το βρωμερο σεξ.
φατε πανουκλα με εκατομυρια νεκρους γιατι ο χριστινισμος σας ηθελε να συνωστιζεστε μεσα στις εκκλησιες.

...και απλυτοι βεβαιως βεβαιως γιατι ηταν αμαρτια να δεις γυμνο το σωμα σε ολο τον χριστιανικο δυτικο και ανατολικο μεσαιωνα.

χιλιες φορες καθαρη αρχαια ελλαδα και αρχαια ρωμη με ΛΙΓΑ σμν.

παρα τα εκατομυρια νεκροι του χριστινισμου απο μεταδοτικες ασθενειες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom