Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τώρα παίζει στο Εtv κλαρινογαμπρός πυρφόρος 23χρονών που θέλει να τα πληρώνει όλα.. Εε ρεε.. πυρφόροι θύματα..!! :S :S
Χαλάνε και την πιάτσα.. Επίσης λέει ότι η δουλειά του άντρα είναι να τα πληρώνει όλα.. :S
Εν κατακλείδι θέλω να πω ότι και εγώ πληρώνω στο κολοκρατος τους ένα περίπου 58% τον πραγματικων εσοδων μου σε άμεσους φόρους, φυσικά και είναι τρελό και απαράδεκτο και πρέπει να καταργηθεί ΧΘΕΣ αυτό δεν σημαίνει όμως ότι αντί να βελτιώσουν τα δικά μου θα ζητάω να σκοτώσουν την κατσίκα του γείτονα.... Ελεος...
σαν σύγχρονος σκλάβος, οπαδός του πυρφορισμού :Sθα δουλευει κακ μαλακας μια ζωη για ενα μουνι![]()
![]()
![]()
![]()
:S :S :S :S
Για να τον φτύνουμε όπου τον βρούμεΤώρα παίζει στο Εtv κλαρινογαμπρός πυρφόρος 23χρονών που θέλει να τα πληρώνει όλα.. Εε ρεε.. πυρφόροι θύματα..!! :S :S
Χαλάνε και την πιάτσα.. Επίσης λέει ότι η δουλειά του άντρα είναι να τα πληρώνει όλα.. :S
Για να τον φτύνουμε όπου τον βρούμε
Ο τυπος η εχει πληρωθει απο την εκπομπη ... η προσπαθει να γαμησει με ενα Freddo...
Αν ειχε χρημα δεν θα εβγεναι να ξευτιλιζεται ετσι για κανενα μουνι...
Μαλλον το πρωτο γιατι κατα καιρους εχει ακουστει οτι παιρνουν και κανα ψιλο για να πετανε αυτα τα τουβλα,
το θεμα ειναι οτι μεσω αυτων των χαζοεκπομπων χαλανε την πιατσα και οι γκομενες το θεωρουν δεδομενο οτι θα
τις πληρωσεις τον καφε η οτιδηποτε αλλο
ή είναι gay που τον εβγαλαν και καλά για άντρα για να πει στους πυρφόρους να πληρώνουν και να μη μιλάνεΟ τυπος η εχει πληρωθει απο την εκπομπη ... η προσπαθει να γαμησει με ενα Freddo...
αμα πιστευετε αυτα που λενε στην Τιβι ειστε αξιοι της μοιρας σας.ή είναι gay που τον εβγαλαν και καλά για άντρα για να πει στους πυρφόρους να πληρώνουν και να μη μιλάνε
Υπάρχουν ήδη τρία παρόμοια θέματα (με τον Πυρφόρο) στο σάιτ όπως:
Σωστός, τότε προτείνω να ενωθούν όλα κάτω από το "Οι ΠΙΡΦΟΡΟΙ κατεστρεψαν την Ελλαδα", που είναι και το πιο γενικό.