memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο θεος νωντας ο αγαπουλοθεραπευτης ..... θαυματουργος τυπε....μεγαλη η χαρη Του τυπε
ο θεος νωντας ο αγαπουλοθεραπευτης ..... θαυματουργος τυπε....μεγαλη η χαρη Του τυπε
Βασιλιαδες και ηγετες χωρων προσκυνανε την Μεγαλοσυνη του...ο θεος νωντας ο αγαπουλοθεραπευτης ..... θαυματουργος τυπε....
μας τα πρηξες.. θα φωναξω τον πιεξουλη να σε κανονισειο θεος νωντας ο αγαπουλοθεραπευτης ..... θαυματουργος τυπε....
Δε μπορει τωρα. Την βρονατει με το DVD της Μαριαννας... ο μοναχοφαης...μας τα πρηξες.. θα φωναξω τον πιεξουλη να σε κανονισει
τυπε περιφερουν την εικονα του Αγιου Νωντα τα στραταΒασιλιαδες και ηγετες χωρων προσκυνανε την Μεγαλοσυνη του...
τυπε περιφερουν την εικονα του Αγιου Νωντα τα στρατα
http://[URL unfurl="true"]www.philenews.com/data/2012/08/15/2012_08_15_02_38_07__d5792e9dc54e4c66a183fa5cf690d7f3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ετσι αρμοζει στον Μεγαλοδυναμο Νωντα.
Παω να προσευχηθω στο καντηλακι του Νωντα και μετα υπνο.
Σας ασπαζομαι εν Νωντα αδερφια.
ειθε ο Νωντας να ειναι μαζι σου τυπεΕτσι αρμοζει στον Μεγαλοδυναμο Νωντα.
Παω να προσευχηθω στο καντηλακι του Νωντα και μετα υπνο.
Σας ασπαζομαι εν Νωντα αδερφια.
ελα ρε τυπε παλι εμπλεξες?κουραση, φασινα, καθαριοτητα, μετακομιση, μαλακας γερος σπιτονοικοκυρης, λεφτα δεν εχω να ξεπληρωσω δεη και νερο και μου πρηζει τον πουτσο ενω ειναι στο ονομα μου οι λογαριασμοι!!!αντε να δουμε.ευτυχως που υπαρχει το μπου και φυσικα ο απολυτος και ξεχνιεμαι λιγο.υπομονη ομως...απολυτε πως πανε οι δουλειες?
ναι τυπε, ενω θελω να πανε ομαλα και εχω κανει τα πλανα μου κατι στραβωνει πριν το τελος και μου χαλαει το πλανο.ειδικα αν πρεπει να συναναστραφεις με τενεκεδες μαλακες γερους.ελα ρε τυπε παλι εμπλεξες?
τιποτε τυπε,νέκρα
πεθαμενα πραγματα
θα γαμουσε ολους τους πελατες τυπε :Sναι τυπε, ενω θελω να πανε ομαλα και εχω κανει τα πλανα μου κατι στραβωνει πριν το τελος και μου χαλαει το πλανο.ειδικα αν πρεπει να συναναστραφεις με τενεκεδες μαλακες γερους.
νεκρα τυπε ετσι?
το σκεφτεσαι να εχεις υπαλληλο τον οργμασμο νερο?
παει τυπε θα το εκλεινες το μαγαζι.θα ερχοταν και η σημανση α λα csi l.a. να παρει δειγματα απο τα χυσια του οργκασμο.θα γαμουσε ολους τους πελατες τυπε :S
θα μας εκαναν μυνησεις οι συγγενεις οταν θα εβλεπαν το πτωμα λεκιασμενο :S
ουτε του μπιλυ ο λεκες θα εκανε τοσο ντορο τυπε :-παει τυπε θα το εκλεινες το μαγαζι.θα ερχοταν και η σημανση α λα csi l.a. να παρει δειγματα απο τα χυσια του οργκασμο.
ξαναπαρτα απο την αρχη κ διαβασε να κατανοησεις το νοημα αμα δε καταλαβες.Τι σχεση εχουν ολα αυτα τα υπολοιπα που λετε?
Get a life....
μας τα πρηξες.. θα φωναξω τον πιεξουλη να σε κανονισει
ελα ρε τυπε παλι εμπλεξες?
τιποτε τυπε,νέκρα
πεθαμενα πραγματα
ο κωστας ται ειναι ωραιος τυπος