Πουτσαρας_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Αμα θα βρουμε στενη τανα σε εσενα θα το πουμε..![]()
![]()
![]()
Αφου θελει στενη τωρα λεμε , εσυ τι πεταγεσε δηλ ????

Αμα θα βρουμε στενη τανα σε εσενα θα το πουμε..![]()
![]()
![]()
μια μαυρομαλλα σγουρο μακρυ μαλλι,ωραιο κορμακι πολυ μικρο βυζι που ζηταει να τη γαμας πλαγιασταΗ Σακίρα στο 59 ειναι οντως πολυ στενομουνα, δεν ξερω αν λες αυτην...
Για στενοκώλα, η Εύα του φυλης104 μου ερχεται τωρα.
τυπε οταν βλεπω τετοια πιασαρικα θεματα δεν μπορω να μην γραψω![]()
Ναι στο βανεσσόσπιτο...μια μαυρομαλλα σγουρο μακρυ μαλλι,ωραιο κορμακι πολυ μικρο βυζι που ζηταει να τη γαμας πλαγιαστα
το 59 εχει πανω κατω?ειναι αυτο που δουλευε η βανεσσα?
πως κι ετσι?πηρε αντισυλληπτικα?εχω να την παρω καιρο δε θυμαμαιΝαι στο βανεσσόσπιτο...
Ναι κι εμενα μου ειχε ζητησει πλαγιαστό. Έχεις να την παρεις πανω απο 1 χρονο? Το βυζί εχει μεγαλώσει αρκετά(φυσικό νομίζω)!
βαριοταν παιχτη & ηθελε να παρει κανα υπνακο..μου ειχε ζητησει πλαγιαστό
φιλε ψαξε να βρεις τον λιλα και τη γιωτα.Επειδη βαρεθηκαμε να πηδαμε αερα κοπανιστο ανοιγω αυτο το θεμα και ακουω προτασεις για τα πιο στενα κοριτσακια που παιζουν
Ε μικρη κοπελα ειναι, ειτε αναπτυχθηκε κι άλλο, είτε πηρε κανα βοτανο που την τουμπάνισεπως κι ετσι?πηρε αντισυλληπτικα?εχω να την παρω καιρο δε θυμαμαι
το μουνι μεγαλωσε κι αυτο μηπως?μη στειλουμε αδικα το φιλο μας
![]()
Για 1 φορα ειναι must για καθε μπουρδελιαρη, που θελει να λεγεται μπουρδελιαρης!βαριοταν παιχτη & ηθελε να παρει κανα υπνακο..
μην δινεις σημασια..
Δηλαδή με λίγα λόγια έχετε βαλθεί και τα λίγα στενομούνικα που κυκλοφορούν στην αγορά να τα ξεχειλώσετε και αυτά!![]()
Με την δημοσίευση πληροφορίας για στενή τάνα στο forum του bourdela η πληροφορία αυτή θα πάψει
να είθισται με την πάροδο 3 των πολύ ημερών και πολύ λέω!!
Στο χωριό μου λένε οτι το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει!!Οπότε θεωρητικάξεχειλώνει το μουνι?![]()
Στο χωριό μου λένε οτι το μουνί και το χταπόδι όσο το χτυπάς απλώνει!!Οπότε θεωρητικά
ο πρώτος πελάτης της βάρδιας ενός μπουρδέλου είναι πιο τυχερός απο τον ας πούμε τελευταίο απο άποψη στενότητος αιδίου.Δεν έχει τύχει φίλε μου να δείς ξεχειλωμένα αιδία και κωλοτρυπίδες που χωράνε μπουκάλια μέσα;Aσφαλώς και ''ξεχειλώνει'' οπότε το νόημα της ερωτήσεως σου δεν κατάλαβα ομολογώ.
Σε προσφατη εμπειρια , εκει που ειχα ψιλοκολυμπησει παλιοτερα .. τι ακουσα οταν πηγα να μπω ?
Περιμενε ,... λιγο σιγα στην αρχη να ανοιξει , ειναι λεει κλειστο
ηταν πραγματι ....
Η έκφραση ξεχειλωμένο είθισται να χρησιμοποιείται και έχει μεταφορική σημασία για την συγκεκριμένη χρήση της που συζητάμε.Όπότε δεν θεωρώ οτι έχω υποπέσει σε κάποιο λεκτικό ατόπημα.ναι ρε παιδι μου συμφωνούμε κλειστο ανοικτο... στο ξεχειλωμένο δεν τα βρίσκουμε...
Η έκφραση ξεχειλωμένο είθισται να χρησιμοποιείται και έχει μεταφορική σημασία για την συγκεκριμένη χρήση της που συζητάμε.Όπότε δεν θεωρώ οτι έχω υποπέσει σε κάποιο λεκτικό ατόπημα.
μην εισαι και σιγουρος γιαυτα τυπε![]()
Πες το όπως θες κλειστό, ανοιχτό, στενό,ξεχειλωμένο,ξεσκισμένο.Και με το ξεχειλωμένο νόημα πάντως βγένει για το αιδοίο που είναι ανοιχτό.ναι... κλειστό ή ανοικτό δεν είναι? κλειστό οταν είναι κανονικά και ανοικτό οταν είναι ερεθισμένη...
Πες το όπως θες κλειστό, ανοιχτό, στενό,ξεχειλωμένο,ξεσκισμένο.Και με το ξεχειλωμένο νόημα πάντως βγένει για το αιδοίο που είναι ανοιχτό.