Νέα

Οι πιο επιτυχημένοι μπουρδελιαρηδες για το 2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 250
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Οι πιο επιτυχημένοι μπουρδελιαρηδες για το 2011

• gl

Ψήφοι: 28 16,8%
  • kosnik26

Ψήφοι: 3 1,8%
  • stam90

Ψήφοι: 10 6,0%
  • lustforlife

Ψήφοι: 9 5,4%
  • memosun

• pz89

• sarouman

Ψήφοι: 11 6,6%
  • cheyenne

Ψήφοι: 48 28,7%
  • speed

Ψήφοι: 31 18,6%
  • πυραυλος

Ψήφοι: 14 8,4%
  • dirtyliving

• farkeli

Ψήφοι: 23 13,8%
  • apoluto arseniko

Ψήφοι: 21 12,6%
  • nea smirni76

Ψήφοι: 18 10,8%
  • taftar

Ψήφοι: 5 3,0%
  • neos123

Ψήφοι: 4 2,4%
  • διομηδης

Ψήφοι: 6 3,6%
  • jopino

• jokerx

• jo145

• gameover

Ψήφοι: 9 5,4%
  • karaman7

• ακορεστος

• larson

• baros

• sotirof

• ροκοκαβλον

• antisthenis

Ψήφοι: 11 6,6%
  • professorx

Ψήφοι: 17 10,2%
  • τραμουντανα

• personanongrata

• hristidis 7

• altek21

• amjik

Ψήφοι: 28 16,8%
  • axaxouxas

Ψήφοι: 8 4,8%
  • pistolero

• daniel72

• streetwalker

• bakalhs

Ψήφοι: 17 10,2%
  • giasou

• Picker

• xlink

• irikanos

• pitsirikos

• errikos77

• hardkoras

Ψήφοι: 2 1,2%
  • cthulhu666

• florian

• amadeus

• greenside

• duskolieggrafi

Ψήφοι: 2 1,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167
OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
Θ'α άπαντήσω στήν είρωνία σου, άν καί δέν θά ...έπρεπε

καρικατούρα χταποδιού !!!!1
δεν ειναιθεμα ειρωνιας ουτε ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να ξερει τι σημαινει το καθετι
απλα με βασει το σκεπτικο σου για το τι εστι παζουζου το παω λιγο παρακατω με βασει το χιουμορ
βασικα ενα τερατακι ειναι απροσδιοροστου χαρακτηρισμου δε το λες μονο χταποδι

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Αρχικό διήγημα του Χ. Φ. Λάβκραφτ, το Call of Cthulhu , δόθηκε στη δημοσιότητα στις Weird Tales το 1928 και καθιέρωσε το χαρακτήρα ως κακόβουλη οντότητα παγιδευμένοι σε μια υποβρύχια πόλη στο Νότιο Ειρηνικό που ονομάζεται R'lyeh . Described as being "...an octopus, a dragon, and a human caricature.... A pulpy, tentacled head surmounted a grotesque scaly body with rudimentary wings", [ 2 ] and "a mountain walked or stumbled", [ 3 ] the imprisoned Cthulhu is apparently the source of constant anxiety for mankind at a subconscious level, and also the subject of worship by a number of evil cults (located in Arabia , New Zealand , Greenland and Louisiana ) and other Lovecraftian monsters (called Deep Ones [ 4 ] and Mi-Go [ 5 ] ). Περιγράφεται ως «... ένα χταπόδι, ένα δράκο, και μια ανθρώπινη καρικατούρα ..

Επισκέπτης
Αρχικό διήγημα του Χ. Φ. Λάβκραφτ, το Call of Cthulhu , δόθηκε στη δημοσιότητα στις Weird Tales το 1928 και καθιέρωσε το χαρακτήρα ως κακόβουλη οντότητα παγιδευμένοι σε μια υποβρύχια πόλη στο Νότιο Ειρηνικό που ονομάζεται R'lyeh . Described as being "...an octopus, a dragon, and a human caricature.... A pulpy, tentacled head surmounted a grotesque scaly body with rudimentary wings", [ 2 ] and "a mountain walked or stumbled", [ 3 ] the imprisoned Cthulhu is apparently the source of constant anxiety for mankind at a subconscious level, and also the subject of worship by a number of evil cults (located in Arabia , New Zealand , Greenland and Louisiana ) and other Lovecraftian monsters (called Deep Ones [ 4 ] and Mi-Go [ 5 ] ). Περιγράφεται ως «... ένα χταπόδι, ένα δράκο, και μια ανθρώπινη καρικατούρα ..
:)

Επισκέπτης
αληθεια amjik τι σημαινει :think:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κάποιος μου έδωσε ένα ψήφο και δεν ήμουν εγώ...

στράκια εάν εξασκούσα το σπορ θα σας είχα πάρει τα σώβρακα.  :grin:  :uglystupid:  :zfuck:  :lheel:  :pipa2:

:P χεχε εγώ τον έβαλα μόνο και μόνο για να δω τη βαθμολογία. Μαλακία που πρεπει να ψηφίσεις για να δεις τα αποτελέσματα , εγώ δεν έχω ιδέα ποιός γαμά και τι... Τέσπα έβαλα στην τύχη τα πιο οικεία νικς.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ξυπνα ρε  :idiot:
δε λεει για τη λαρα κροφτ :grin:

Ουστ!

Διάβαζα παλιά τέτοιου είδους διηγήματα για να εντυπωσιάσω ένα μου γκόμενο. Και τελικά μου άρεσαν κι εμένα και κόλλησα. :P

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:P χεχε εγώ τον έβαλα μόνο και μόνο για να δω τη βαθμολογία. Μαλακία που πρεπει να ψηφίσεις για να δεις τα αποτελέσματα , εγώ δεν έχω ιδέα ποιός γαμά και τι... Τέσπα έβαλα στην τύχη τα πιο οικεία νικς.
Δεν εχεις επιλογη "εμφανιση αποτελεσματων" πριν ψηφισεις?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
εγω ειμαι με τον Azathoth  :birdman:
URL]]

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097
δε νομιζω τακη :birdman:
τα αποτελεσματα ειναι ορατα και χωρις να ριξεις τη ψηφο :idiot:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχεις επιλογη "εμφανιση αποτελεσματων" πριν ψηφισεις?
Δεν ξέρω αν παίζει τέτοιο πράμα , αλλά αν το έβλεπα σιγά μην ψήφιζα κόλας τον καλύτερο μπουρδελογάμη. Εδώ σήμμερα  σοβαρές εκλογές , με το ζόρι πήγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom