Επισκέπτης
h p lovecraft
h p lovecraft
Θ'α άπαντήσω στήν είρωνία σου, άν καί δέν θά ...έπρεπε
καρικατούρα χταποδιού !!!!1
δεν ειναιθεμα ειρωνιας ουτε ειναι υποχρεωμενος ο καθενας να ξερει τι σημαινει το καθετιΘ'α άπαντήσω στήν είρωνία σου, άν καί δέν θά ...έπρεπε
καρικατούρα χταποδιού !!!!1
βασικα ενα τερατακι ειναι απροσδιοροστου χαρακτηρισμου δε το λες μονο χταποδι
Αρχικό διήγημα του Χ. Φ. Λάβκραφτ, το Call of Cthulhu , δόθηκε στη δημοσιότητα στις Weird Tales το 1928 και καθιέρωσε το χαρακτήρα ως κακόβουλη οντότητα παγιδευμένοι σε μια υποβρύχια πόλη στο Νότιο Ειρηνικό που ονομάζεται R'lyeh . Described as being "...an octopus, a dragon, and a human caricature.... A pulpy, tentacled head surmounted a grotesque scaly body with rudimentary wings", [ 2 ] and "a mountain walked or stumbled", [ 3 ] the imprisoned Cthulhu is apparently the source of constant anxiety for mankind at a subconscious level, and also the subject of worship by a number of evil cults (located in Arabia , New Zealand , Greenland and Louisiana ) and other Lovecraftian monsters (called Deep Ones [ 4 ] and Mi-Go [ 5 ] ). Περιγράφεται ως «... ένα χταπόδι, ένα δράκο, και μια ανθρώπινη καρικατούρα ..
Αρχικό διήγημα του Χ. Φ. Λάβκραφτ, το Call of Cthulhu , δόθηκε στη δημοσιότητα στις Weird Tales το 1928 και καθιέρωσε το χαρακτήρα ως κακόβουλη οντότητα παγιδευμένοι σε μια υποβρύχια πόλη στο Νότιο Ειρηνικό που ονομάζεται R'lyeh . Described as being "...an octopus, a dragon, and a human caricature.... A pulpy, tentacled head surmounted a grotesque scaly body with rudimentary wings", [ 2 ] and "a mountain walked or stumbled", [ 3 ] the imprisoned Cthulhu is apparently the source of constant anxiety for mankind at a subconscious level, and also the subject of worship by a number of evil cults (located in Arabia , New Zealand , Greenland and Louisiana ) and other Lovecraftian monsters (called Deep Ones [ 4 ] and Mi-Go [ 5 ] ). Περιγράφεται ως «... ένα χταπόδι, ένα δράκο, και μια ανθρώπινη καρικατούρα ..
αληθεια amjik τι σημαινειΑρχικό διήγημα του Χ. Φ. Λάβκραφτ, το Call of Cthulhu , δόθηκε στη δημοσιότητα στις Weird Tales το 1928 και καθιέρωσε το χαρακτήρα ως κακόβουλη οντότητα παγιδευμένοι σε μια υποβρύχια πόλη στο Νότιο Ειρηνικό που ονομάζεται R'lyeh . Described as being "...an octopus, a dragon, and a human caricature.... A pulpy, tentacled head surmounted a grotesque scaly body with rudimentary wings", [ 2 ] and "a mountain walked or stumbled", [ 3 ] the imprisoned Cthulhu is apparently the source of constant anxiety for mankind at a subconscious level, and also the subject of worship by a number of evil cults (located in Arabia , New Zealand , Greenland and Louisiana ) and other Lovecraftian monsters (called Deep Ones [ 4 ] and Mi-Go [ 5 ] ). Περιγράφεται ως «... ένα χταπόδι, ένα δράκο, και μια ανθρώπινη καρικατούρα ..
ξυπνα ρεΓαμάει ο Λάβκραφτ.
εγω ειμαι με τον Azathoth
Δέν ξέρω !!!!!11αληθεια amjik τι σημαινει
κάποιος μου έδωσε ένα ψήφο και δεν ήμουν εγώ...
στράκια εάν εξασκούσα το σπορ θα σας είχα πάρει τα σώβρακα.
ξυπνα ρε
δε λεει για τη λαρα κροφτ
Δεν εχεις επιλογη "εμφανιση αποτελεσματων" πριν ψηφισεις?χεχε εγώ τον έβαλα μόνο και μόνο για να δω τη βαθμολογία. Μαλακία που πρεπει να ψηφίσεις για να δεις τα αποτελέσματα , εγώ δεν έχω ιδέα ποιός γαμά και τι... Τέσπα έβαλα στην τύχη τα πιο οικεία νικς.
εγω ειμαι με τον Azathoth
Δέν ξέρω !!!!!11
Γαμάει ο Λάβκραφτ.
δε νομιζω τακηχεχε εγώ τον έβαλα μόνο και μόνο για να δω τη βαθμολογία. Μαλακία που πρεπει να ψηφίσεις για να δεις τα αποτελέσματα , εγώ δεν έχω ιδέα ποιός γαμά και τι... Τέσπα έβαλα στην τύχη τα πιο οικεία νικς.
Δεν ξέρω αν παίζει τέτοιο πράμα , αλλά αν το έβλεπα σιγά μην ψήφιζα κόλας τον καλύτερο μπουρδελογάμη. Εδώ σήμμερα σοβαρές εκλογές , με το ζόρι πήγα.Δεν εχεις επιλογη "εμφανιση αποτελεσματων" πριν ψηφισεις?
Μήν μού μιλάτε έτσι...πληγώνομαι !!!!Μαλακίες λές , ξέρασε τα όλα!
ετσιιιιιιιιιιιιιΓαμάει ο Λάβκραφτ.