nasouliskk
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 11
Φολα SPEED ειμαστε.......κορυφαιος!!!
Τον Opeth που τον χάσαμε από την ενημέρωση αλλά εξακολουθεί να μας συντροφεύει με τις κριτικές του από την Πελοπόνησο;
εισαι ο μεγαλύτερος.κοιτα....ο λουστ μπορει να ειναι λιγο μαλακοπιτουρας αλλα εσυ εισαι μεγαλυτερος....καλα σου λεει.....εφτιαξες μια ψηφοφορια βαζοντας αυτους που εσυ θεωρεις μεγαλους μπουρδελιαρηδες και τωρα βαζεις οποιον σου πουνε και δεν σου πουνε....δεν γινεται ετσι....αλλη φορα να εμμενεις στην αρχικη σου θεση ......εννοουσα πες μπουρδελιαρηδες με προσφορα στο σαιτ και τερμα.....
θα ανοιξω ο < ποιο επιτυχημενος στοιχηματατζης της χρονιας>σταμ τωρα που εχεις παρει το κολαι ανοιξε και μια παρομοια ψηφοφορια για το 2012
θυμησου την ανατροπη της εθνικης που επιασα και το 5-0 της εβερτον......και τα τρια σκορ παρολι απο ιρλανδια......κατα τα αλλα κατοικος αβανας κι εγωθα ανοιξω ο < ποιο επιτυχημενος στοιχηματατζης της χρονιας>
παντως λογω οικονομικων σαφως πεσαμε σε σχεση με περσι....ας πουμε εγω εβαλα συνολο απο οτι βλεπω μονο 35 κριτικες για κοπελες......περιπου 3 τον μηνα αν διαρεσεις......
παντως λογω οικονομικων σαφως πεσαμε σε σχεση με περσι....ας πουμε εγω εβαλα συνολο απο οτι βλεπω μονο 35 κριτικες για κοπελες......περιπου 3 τον μηνα αν διαρεσεις......
Χαλια μαυρα....
ανοιξε μια ψηφοφορια ρε μοντ να κανουμε χαβαλε
σκασε μπαζο
Ποιος σε εκλασε εσενα κ πεταχτηκες.....
ανοιξε μια ψηφοφορια ρε μοντ να κανουμε χαβαλε
μωρη φλομπα αφου ολο σε διωχνουμε δεν εχεις λιγη αξιοπρεπεια να ξεκουμπιστεις
Ολο εσυ με διωχνεις κ σε εχω χεσμενο...Κατα κοσνικ ευαγγελιον.....
ρυθμ θα μου κανεις ποδαρικο το 2013 να μου παει καλα στα γαμησια;θες να εισαι η πρωτη;Ολο εσυ με διωχνεις κ σε εχω χεσμενο...Κατα κοσνικ ευαγγελιον.....
ρυθμ θα μου κανεις ποδαρικο το 2013 να μου παει καλα στα γαμησια;θες να εισαι η πρωτη;
Φυσικα...Ραντεβου 1/1/13 στο σιτι γκειτ....
τώρα ίσως να έρθειΦυσικα...Ραντεβου 1/1/13 στο σιτι γκει....