Ροκοκαβλόν; :S
Εγώ φταίω που σας εκπροσώπησα και στο εξωτερικό ρε καθίκια
Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Μπουρδελιάρηδες, κολγκεράδες, στουντιάκηδες, πιατσάκηδες... όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Άλλοι έχουνε φράγκα, άλλοι καύλες και οι τυχεροί και τα δύο.
Άλλοι χρόνια στο site και στο άθλημα, άλλοι χρόνια μόνο στο μεν ή στο δε, άλλοι καινούριοι στα πάντα.
Κάποιοι συνέχισαν περασμένες καλές πορείες μπουρδελιάσματος και ενημέρωσης, άλλοι είναι νέα φυντανάκια και αποκαλύψεις του site.
Πιθανόν να υπάρχουν και αρκετοί που ουδεμία σχέση έχουν με την online καταγραφή και παίζουν μπάλα καθαρά μόνοι τους. Καλή συνέχεια του εύχομαι κι ας μην τους γνωρίσουμε ποτέ.
Από το χώρο που συνδυάζει αγοραίο σεξ και ενημέρωση και στον οποίο ανήκουμε όσοι είμαστε εδώ μέσα ή οι περισσότεροι τουλάχιστον, κάποια ονόματα ξεχωρίζουν λίγο παραπάνω από τα υπόλοιπα.
α) Πρώτος και καλύτερος ο
Νεοσμυρνιώτης. Τι να πεις γι' αυτόν τον τύπο; Θέλεις μπουρδέλα; Θες μασατζίδικα; Πιστεύω ότι το μόνο μουνί που του ξέφυγε είναι η Κατερίνα η Σέρβα αν και έχουμε ακόμα δυο βδομάδες μέχρι να τελειώσει το 2011 ;)
Αλλά και στην ενημέρωση πάντα παρών. Έφτασε στην κορυφή των κριτικογράφων σε χρόνο dt χωρίς διθυράμβους και άλλες σκοτεινές πρακτικές.
Τολμώ να υποθέσω ότι έχει κάνει έρωτα και σε περισσότερους κώλους από 'μενα φέτος
Μακάρι στο 2011 να είχες λιγότερα φράγκα και μικρότερες καύλες απ' ό,τι θα 'χεις το 2012 φίλε μου!
β) Κατά πόδας ακολουθεί ο
Προφέσορας ο οποίος όχι μόνο μας συνήθισε σε κατατοπιστικότατες, διαυγείς, κριτικές αλλά και σε έναν καταιγισμό ενημέρωσης, σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση! Προσωπικά με βοήθησε σε μεγάλο βαθμό!
Πάντα τέτοια φίλτατε και να προσέχεις όπως έχουμε πει ;)
γ) Τρίτος δεν μπορεί να είναι άλλος από τον
Xilnik τον μάγο της μπάλας όπως τον αποκάλεσε συναγωνιστής πριν. Δεν έχω μιλήσει καθόλου με τον άνθρωπο και δεν τον γνωρίζω αλλά ο απλός και αντρίκιος, με όλη τη σημασία της λέξης, τρόπος που γράφει τις κριτικές του και ενημερώνει, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητος. Ο μόνος λόγος που έρχεται τρίτος μετά τον Προφέσορα είναι επειδή είχε κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από το site τον τελευταίο καιρό.
Εξαιρετικό 2012 σου εύχομαι συναγωνιστή και ακόμα καλύτερο 2013
δ) Αν είναι δύσκολη η επιλογή των τριών πρώτων, τι να πω για τον τέταρτο...
Ποιον να πρωτοβάλεις; Τον αγαπητό
dirtyliving που έπεσε κατευθείαν στα βαθιά χαρίζοντάς μας απολαυστικές ενημερώσεις και φανταστικές κριτικές; Τον
jopino του οποίου η ιδιότυπη πινελιά έχει επηρεάσει κριτικές και κριτικές τρίτων; Τον
sotirof με το ρομαντισμό του και το δυνατό comeback στην ημερήσια ενημέρωση; Τον
lustforlife (
) που αν το γούστο του στις γυναίκες συμβάδιζε με τις καύλες του θα είχε φάει όλα του τα λεφτά σε city tour; Τον
duskolieggrafi που αποτελεί ίσως τη σημαντικότερη ανερχόμενη νεαρή δύναμη στο χώρο των κριτικών; Τον
greenside και τον
amadeus με τις ενημερώσεις τους εφ' όλης της ύλης; Τον
al_pacino και τον
gl που μας προσφέρουν την νότα τους από τον βορρά; Τον
Opeth που τον χάσαμε από την ενημέρωση αλλά εξακολουθεί να μας συντροφεύει με τις κριτικές του από την Πελοπόνησο; Τον
Fantom12 με την αριστοτεχνική του καταγραφή των παιχνιδιών του κρεβατιού; Τον τυχερό φίλο μου τον
Akis30 που παίζει να πέρασε και τρεις μήνες από τους δώδεκα του 2011 στον παράδεισο της Πατάγια; Τον
baros με αυτή την μελετημένη και αψεγάδιαστη παράθεση συνάδελφων μπουρδελιάρηδων;
Για τα ιερά τέρατα του χώρου
Πύραυλος,
bakalhs,
ZeroTolerance και
jockerx δεν χρειάζεται να περάσω σε λεπτομέρειες. Αξίες κορυφαίες στο χώρο των κριτικών με τον jockerx να συμμετέχει και στις ενημερώσεις.
ε) Σ' αυτήν την κατηγορία θα ήθελα να παραθέσω συναγωνιστές με εμπειρία και ανεκτίμητη συμβολή που μπορούν να δώσουν πολλά παραπάνω αλλά μάλλον βαριούνται.
Ας ξεκινήσω από τον φίλο μου τον
hardcora με τον οποίο έχουμε παραπλήσια γούστα στην επιλογή κοριτσιών και με έχει βοηθήσει στα μέγιστα με την επιλογή νέων κορασίδων. Πιστεύω ότι χάνουμε που δεν βλέπουμε κριτικές από αυτόν τον συναγωνιστή. Τον στρατηγό
farkeli με την ιδιαίτερη προσέγγιση στις ενημερώσεις του οποίου η προτεταμένη εξωκοινοβουλευτική ορολογία έχει καθιερωθεί στο λεξιλόγιο του ευσεβούς μπουρδελιάρη. Τον
streetwalker που πιστεύω ακράδαντα ότι αν αρέσκετο σε κριτικογραφία θα κοσμούσε άνετα μία εκ των τριών πρώτων θέσεων. Τον
Ακόρεστο που θεωρώ ότι "έπεσε" στην τέταρτη θέση μόνο και μόνο επειδή είναι πιο αθόρυβος φέτος σε σχέση με άλλες χρονιές. Τον
Florian186 με την αναζήτηση του πιο θερμού στόματος και τις συναδελφικές στουντιακές του ανησυχίες. Τον
pistolero που δεν παίζει απλά γαμάει. Τον φίλο μου τον
lithin με την χρυσή πένα που δυστυχώς τον έχουν κερδίσει οι άνετοι χώροι των στούντιο. Τον
jnr2 που εμπνέεται από την καλτίλα του μπουρδέλου όσο λίγοι άλλοι. Τον
Sebastian2 που έχει τσακωθεί με τα σημεία στίξης αλλά με τις ιερόδουλες φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Τις παλιές καραβάνες
PIATSAS και
Sonderage που εύχομαι να βλέπαμε συχνότερα σε ενημέρωση και κριτικές.Τον
giasou που δεν είμαι σίγουρος αν αποτελεί ευτύχημα ή δυστύχημα το γεγονός ότι δεν αρέσκεται σε κριτικογραφία και φυσικά τον
Απόλυτο τον μέγα λάτρη, τον ιδεολόγο του trashing.
Προσωπικές διαφορές δεν θα έπρεπε να αφήσουν απ' έξω
sarouman και
LAMB. Τον πρώτο για την ωραία γραφή του και επειδή προασπίζεται μετά μανίας αυτά που πιστεύει και τον δεύτερο επειδή στην ηλικία του είναι άξιος να κυνηγάει τον κώλο μετά μανίας.
Ελπίζω δε, ο
Picker να αλλάξει της απόψεις του για τις κριτικές και να γεμίσει το forum με πολλές ποδολαγνικές περιπέτειες.
Η πρώτη θέση θα του ανήκει ασυζητητί!
Θα ήθελα να σημειώσω μετά βεβαιότητας ότι ο πιο επιτυχημένος με διαφορά θα ήταν ο αγαπημένος σε όλους μας
ΤΑΚΜΑΝ, αλλά η κακούργα η ζωή τον έστειλε στη ξενιτιά απομακρύνοντάς τον από την αγαπημένη του κυρά Νίκη!
Και κλείνοντας αυτή τη μικρή επισκόπηση, σαν παράθεση ημερολογίου θα ήθελα να πω ότι το 2011 στάθηκε ανοιχτόχερο και διασκεδαστικό και για την αφεντιά μου αφού από την αρχή του ακόμα με βρήκε στην εξωτική Ταϋλάνδη να διαδίδω τον ελληνικό πολιτισμό στα χαμογελαστά της κορίτσια.
Καμιά τριανταριά επισκέψεις στους αγαπημένους μου οίκους μετά την επάνοδό μου και άλλες τόσες ξεχωριστά στα αγαπημένα μου στανταράκια, ανεβάζουν το σύνολο στις 80 περίπου επιτυχείς και ελάχιστες ενεπιτυχείς συνευρέσεις. Δυστυχώς το τέλος του 2011 στάθηκε άπονο και με έστειλε μακριά από τις επάλξεις, ενώ μετανοιώνω οικτρά την μη καταγραφή γεγονότων πριν το καλοκαίρι
Ελπίζω να αμέλησα πολύ λιγότερους από αυτούς που ξέχασε ο φίλτατος baros ;)
Καλή συνέχεια και ατσαλένιες στήσεις σε όλα τα παληκάρια του bou για το 12, το 13 και μέχρι τ' αρχίδια μας να γίνουν αλοιφή, από την πολλή τριβή στα οπίσθια των λατρεμένων μας κορασίδων των αγαπημένων μας οίκων!
Μόνο η αγνή καύλα οποιασδήποτε μορφής, είθε να είναι το κίνητρό μας!
Το μπουρδελίζειν εστί φιλοσοφείν ας μην ξεχνούμε ποτέ