You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Παρενέργειες της Εύκολης Επιλογής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan(1)
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 231
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γελάει ο κόσμος με τις βλακείες που είναι αναγκασμένοι να λένε για να φαίνονται ότι είναι στην μόδα της εποχής και στην σωστή πλευρά της Ιστορίας!
Υ.Γ. Στην Ρωμαϊκή εποχή ή ακόμα-ακόμα και στην ΑρχαιοΕλληνική εποχή τι θα λέγανε άραγε για τις πουτάνες/πόρνες/ιερόδουλες κτλ κτλ κτλ και τους άντρες που τις επισκέπτονταν?!
Υ.Γ. Στην Ρωμαϊκή εποχή ή ακόμα-ακόμα και στην ΑρχαιοΕλληνική εποχή τι θα λέγανε άραγε για τις πουτάνες/πόρνες/ιερόδουλες κτλ κτλ κτλ και τους άντρες που τις επισκέπτονταν?!
Και επειδή τους παρακολουθώ συχνά-πυκνά λόγω της κακής εκφοράς και γνώσης της απλής Ελληνικής γλώσσας (αναφέρομαι και στο ΓιουΤιουμπ και στις εκπομπές που κάνουν στον ραδιοφωνικό σταθμό Άλφα 989) πως κάποιος άνθρωπος που δεν μπορεί να εκφραστεί σωστά στην μητρική του γλώσσα είναι ικανός να συμβουλεύσει κάποιον άλλον για τόσο δύσκολα θέματα όπως οι διαπροσωπικές σχέσεις?!
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.416
- Πόντοι
- 206
Τεράστιο θέμα κατά την άποψη μου.
Δεν ξέρω τι να σχολιάσω πραγματικά. Εγώ αν μιλήσω για εμένα, δεν ντρέπομαι που πλήρωσα για να κάνω σεξ. Και δεν πιστεύω ότι πρέπει να μετανιώνει κανένας. Άλλωστε τα κορίτσια της διασκέδασης, οι εργάτες του σεξ κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, το οποίο ποτέ δεν ανέβηκε στην υπόληψη της, καθώς πρέπει κοινωνίας.
Θα σταθώ μόνο στο σχόλιο για την αυτοπεποίθηση που έθεσαν οι τύποι στο βίντεο. Ότι το επί πληρωμής σεξ τελικά δεν ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του άνδρα αν και τον πραγματώνει εν μέρει.
Θυμάμαι σε επίσκεψη μου σε οίκο ανοχής, νέος και ωραίος, προσπάθησα να περάσω καλά με την ιερόδουλη, όπως θα περνούσα σε σχέση. Η κοπέλα μου λέει "ώπα, εδώ γίνεται ξεπέτα, δε θα είναι όπως με γκόμενα". Δεν το ξέχασα ποτέ αυτό, αλλά συνέχισα να πηγαίνω στις πουτάνες λόγω έλλειψης εναλλακτικής λύσης την εποχή εκείνη.
Δεν ξέρω τι να σχολιάσω πραγματικά. Εγώ αν μιλήσω για εμένα, δεν ντρέπομαι που πλήρωσα για να κάνω σεξ. Και δεν πιστεύω ότι πρέπει να μετανιώνει κανένας. Άλλωστε τα κορίτσια της διασκέδασης, οι εργάτες του σεξ κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, το οποίο ποτέ δεν ανέβηκε στην υπόληψη της, καθώς πρέπει κοινωνίας.
Θα σταθώ μόνο στο σχόλιο για την αυτοπεποίθηση που έθεσαν οι τύποι στο βίντεο. Ότι το επί πληρωμής σεξ τελικά δεν ανεβάζει την αυτοπεποίθηση του άνδρα αν και τον πραγματώνει εν μέρει.
Θυμάμαι σε επίσκεψη μου σε οίκο ανοχής, νέος και ωραίος, προσπάθησα να περάσω καλά με την ιερόδουλη, όπως θα περνούσα σε σχέση. Η κοπέλα μου λέει "ώπα, εδώ γίνεται ξεπέτα, δε θα είναι όπως με γκόμενα". Δεν το ξέχασα ποτέ αυτό, αλλά συνέχισα να πηγαίνω στις πουτάνες λόγω έλλειψης εναλλακτικής λύσης την εποχή εκείνη.
Blastbeat208
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 201
- Like
- 4.589
- Πόντοι
- 17.065
Απορώ ποιος παίρνει στα σοβαρά αυτούς τους ταραμάδες...
Πραγματικά απορώ πως αυτοί οι άνθρωποι έχουνε πάρει την άδεια του Τάκη Χατζή του Διευθυντή του Άλφα 989 (που ανήκει στους Βαρδινογιάννηδες) για να κάνουνε εκπομπή τριών (3) ωρών όταν μιλάνε αποδεδειγμένα τα χειρότερα Ελληνικά που θα ακούσεις στο Ελληνικό ραδιόφωνο (πολιτικοί - αθλητικοί - μουσικοί σταθμοί )Απορώ ποιος παίρνει στα σοβαρά αυτούς τους ταραμάδες...
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.257
- Πόντοι
- 10.336
προμοσιον κανεις τυπε;
ανοιξες νημα για να ποσταρεις βιδεο των σκουπιδιαρηδων;
ανοιξες νημα για να ποσταρεις βιδεο των σκουπιδιαρηδων;
Bratan2022
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Like
- 883
- Πόντοι
- 81
Εμπεριέχει κατά τη γνώμη μου μια δόση αλήθειας αυτό που λένε ότι όταν πας και δώσεις 10 κ 20 αλλά και 100-150 ευρώ για να γαμησεις μια που στην ουσία γαμιεται μαζί σου για αυτό το ποσό, όχι για το ότι σε γουστάρει, χάνεται σταδιακά η ικανότητα σου αλλά και η διάθεση σου να κυνηγήσεις μια γκομενα, να τη διεκδικήσεις και να κοπιάσεις γι'αυτό.. Απτην άλλη η ωμή πραγματικότητα του σήμερα εκεί έξω λέει ότι οι γυναίκες είναι πολύ δύσκολες και απαιτητικές και κάποιος που υστερεί σε εμφάνιση και δεν το αναπληρώνει αυτό σε λεφτά έχει λίγες ελπίδες να γαμησει. Εκεί λοιπόν έρχονται και μπαίνουν στο παιχνιδι οι ταινες. Πώς λοιπόν, μάγκες του βιντεο κατακρίνετε τόσο εύκολα αυτούς που πάνε να γαμησουν σε μπουρδέλο; Πάνε να ικανοποιησουν την ανάγκη τους και την καύλα τους και που το κακό αν δε βρίσκεις να γαμησεις και πας εκεί; Σε βάθος χρόνου πρέπει να μη το παρατάς το άθλημα, να κυνηγάς, να την πεφτεις και να το προσπαθείς, αλλά προς τι τόση κακία για τους πυρφόρους;
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
(Γελάω με τη φάτσα του τύπου που φωνάζει ΕΝΤΡΟΜΟΣ πως είναι ξεφτίλα, καθώς φέρει την κλασική λαική φυσιογνωμία τύπου που κερνάει ποτά και δείπνα σε ξεπεσμένες).
Τελείως επιδερμική ανάλυση ενός τεράστιου θέματος με πολλές πτυχές, και βάθος.
Δεν πάει κανείς στο μπουρδέλο για το σεξ μόνο-το σεξ είναι απλά η γνήσια αφορμή. Κάθε άνθρωπος γυρεύει κάτι διαφορετικό μέσα από την εμπειρία του αγοραίου έρωτα, και παίζει εκτενή ψυχολογία σε όλο αυτό.
Ασχέτως εάν έχεις εμπειρία στο χώρο ή οχι, πρέπει να είσαι εντελώς αδαής σαν άνθρωπος αν νομίζεις στα 40+ σου ότι οι άνδρες πάνε στα μπουρδέλα απλά για να γαμήσουν. Η κοινότητά μας΄αποτελεί ξεκάθαρη απόδειξη, άλλωστε.
Για να λέμε βέβαια και του στραβού το δίκιο, προφανώς και τα λένε επιτηδευμένα λίγακι (και καλά κάνουν κατ'εμέ) γιατί δε θεωρώ πως είναι καλή συνήθεια να ξεκινήσει κανείς από πολύ μικρός. Χρειάζεται κάποια άλφα ωριμότητα να αντιληφθείς και να ελιχθείς μέσα σ αυτόν τον κόσμο, προκειμένου να εξαργυρώσεις τα καλύτερα που μπορούν να σου προσφέρει η συναναστροφή με τις ιερόδουλες.
Αν μη τι άλλο, χτίζονται άτυπες σχέσεις που έχουν ενδιαφέρον και μπορείς να μάθεις πολλά ως άνθρωπος από αυτό.
Ανάξιο σχόλιου το 'να πληρώσεις μια ΚΟΙΝΗ γυναίκα' που είπε ο τύπος. Προσφέρουν κοινωνικό λειτούργημα τα κορίτσια αυτά, και τους πρέπει σεβασμός. Κρίνοντας απτα μούτρα του, είμαι σίγουρος πως αρκετές απο αυτές τις 'κοινές' γυναίκες που αναφέρει με αποστροφή είναι πολύς καλύτερης ποιότητας άνθρωποι απο 'μη κοινές' γυναίκες που του κάθονται!
Το ταξίδι ΄στον αγοραίο έρωτα αποτελεί προσωπική αναζήτηση του καθενός, είναι αδύνατο να 'ζυγιστεί' από τις ζυγαριές της υποκριτικής κοινωνίας που ζούμε, και δεν μπορεί να χωρέσει στα εγκεφαλικά 'κουτάκια' ενός ακαλλιέργητου.
PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.185
- Πόντοι
- 456
Τον τυπο αυτον τον ηξερα καποτε προσωπικα και εχω βγει και μαζι του.
Εχει διαβασει πολυ πραγμα και εχει να σου αναλυσει θεωρητικα οτιδηποτε με τις ωρες.
Αποτελεσματα ο ιδιος με τις γυναικες δεν ειχε ποτε σοβαρα.
(Δεν εχει γαμησει πανω απο 50)
Τωρα εαν αυτος εχει τα εχεγγυα να διδασκει κιολας ας το κρινει ο καθενας.
Εαν εισαι στο σημειο μηδεν και οτιδηποτε μπορει να σε ταρακουνισει εστω και λιγο για να κανεις καποιες κινησεις να διαβασεις να ψαχτεις και να φυγεις απο τη καταθλιψη μπορει να σου δωσει καποια αξια. Μεχρι εκει.
Για πιο πανω level ειναι ανεπαρκης.
Σε τελευταια αναλυση business κανει και καλυπτει καποιο κενο. Στη σημερινη εποχη των παρθενων incels εχει χωρο απο οτι φαινεται.
Οσο αφορα το θεμα προσωπικη αποψη ειναι οτι το γαμησι με πουτανες πρεπει να ειναι βοηθητικες ροδες για να βγεις απο καποιο τελμα η να βγαλεις καποια γουστα τριο κλπ κατα καιρους. Σπανια. Και ουτε κατα διανοια να βασιζεσαι μονο σε αυτο και να εχεις παρατησει τη ζωη σου.
Εαν η αποκλειστικη σου επαφη με γυναικες ειναι με ιεροδουλες σε καταστραφει σαν ανθρωπο, τη ψυχοσυνθεση, τον εγκεφαλο σου σου και μπαινεις βαθια στη χιονοστοιβαδα της καταθλιψης. Για περιπου 50 λογους.
Διαφωνειστε οσο θελετε οι πυρφορακιδες δεν αλλαζει αυτη η αποψη ουτε μπαινει σε συζητηση για εμενα οτι πιπες και να μου πειτε.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.922
- Πόντοι
- 3.556
Με την αγαμια που υπαρχει εκει εξω και με την εχθροτητα και υπεροψια με την οποια αντιμετωπιζεται ο μεσος αντρας στη συγχρονη Ελλαδα, οποιαδηποτε κινηση η επιχειρημα προς καταργηση του αγοραιου σεξ, πρεπει να κριθει ως πραξη κατα της Εννομης Ταξης και Ασφαλειας της Χωρας
Δεν ειναι Αγγλια η Ελλαδα να μη χρειαζονται μπουρδελα. Ο βαθμος δυσκολιας εδω ειναι 20πλασιος και αμα κοπει το μπουρδελο απο τους αντρες θα γινουμε Φαρ Ουεστ
Δεν ειναι Αγγλια η Ελλαδα να μη χρειαζονται μπουρδελα. Ο βαθμος δυσκολιας εδω ειναι 20πλασιος και αμα κοπει το μπουρδελο απο τους αντρες θα γινουμε Φαρ Ουεστ
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.584
- Πόντοι
- 5.946
Ξεφτιλα ειναι να δωσεις λεφτα σε αυτον τον τυπο που μοιαζει με πιθηκο για να σου μαθει να την πεφτεις
Τελευταία τροποποίηση:
KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.584
- Πόντοι
- 5.946
Ειναι ολα θεμα μάρκετινγκΕν τω μεταξύ,αυτό το βίντεο παίζει να το'καναν μόνο και μόνο για να τους σχολιάσουμε εδώ και να κάνουν τζάμπα διαφήμιση.
152.000 εγγεγραμένοι στο κανάλι τους.Απορώ ποιος παίρνει στα σοβαρά αυτούς τους ταραμάδες...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.515
- Πόντοι
- 3.656
Άκου τι λέει ο καράφλας...
Καλύτερα λέει να δώσεις 20-30 ευρώ για ραντεβού...και να μην πιάσεις ούτε χέρι συμπληρώνω εγώ...παρά να τα δώσεις στις πουτάνες.Γιατί θα χαλάσει...ο ψυχισμός σου
Και πάτε εσεις να πληρώνετε αυτούς τους αρχιπυρφόρους
Καλύτερα λέει να δώσεις 20-30 ευρώ για ραντεβού...και να μην πιάσεις ούτε χέρι συμπληρώνω εγώ...παρά να τα δώσεις στις πουτάνες.Γιατί θα χαλάσει...ο ψυχισμός σου
Και πάτε εσεις να πληρώνετε αυτούς τους αρχιπυρφόρους
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
Συγνώμη, αλλά αυτός υποτίθεται οτί ασκεί κάποια τέτοια ιδιότητα.........? θα τρελαθώ!!!Ξεφτιλα ειναι να δωσεις λεφτα σε αυτονν τον πιθηκο για να σου μαθει να την πεφτεις
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.703
- Πόντοι
- 216
Η μοναδική συμβουλή που θα δεχόμουν από αυτή τη φάτσα, θα ήταν είτε για λάστιχα αυτοκινήτου, είτε για συντήρηση πλυντηρίου, λυπαμαι...ναι αυτο ξερω επιφανειακά τωρα παρα πανω θα σου γραψουν οι συναγωνιστες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 231
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις