blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.460
- Πόντοι
- 26.096
να γυροφερνεις ομως την κυρια Ελενα μπορεις ! γεροσαλιαρη!
Πέρασα από εκεί να συμμαζέψω τον πατσαδόπληκτο [aka πλέμπα].
να γυροφερνεις ομως την κυρια Ελενα μπορεις ! γεροσαλιαρη!
Πέρασα από εκεί να συμμαζέψω τον πατσαδόπληκτο [aka πλέμπα].
Πένομαι.
Τότε έχετε μπερδέψει το αιδοίο με slot machine "όσο κερδίζω θα ρίχνω κέρματα και θα παίζω "
Η αυτή αφιέρωσις!
Σεις αφήσατε κάποια υπονοούμενα περί της άδουσας το It 's raining men...
Could you, please, be more specific?
Πατσά εσθίουν οι αιγοποιμένες, οι βοθροκαθαρισταί και οι τρακτεροκουδουνόβλαχοι. >
Κάτσε γιατί χάνω επεισόδια, έχω κλείσει το email που στέλνει ειδοποιήσεις ότι κάποιος απάντησε σε ανάρτησή μου, κοιτάω
Ο νηματοθέτης θα σας πιστέψει και αυτό αρκεί.
Ομιλήστε και μην αναμένετε αναγνώριση από γέρους που τρώνε πατσά ...
Σεις αφήσατε κάποια υπονοούμενα περί της άδουσας το It 's raining men...
Could you, please, be more specific?
69 σελίδες ακόμη, τυχαίο???
τώρα για να καταλάβω... ο Μάρινάκης αγοράζει την Νova, η Νova τρέχει το VAR και παράλληλα ο Μαρινάκης διεκδικεί πρωτάθλημα...
δίνει 45 εκατομμύρια για το VAR ... λάθος, τη Νova εννοούσα... ενώ τόσα περίπου υπολογίζουν να βγάλει o γαύρος από την φετινή συμμετοχή στο Champions League!!
κάτι δεν πάει καλά ή μου φαίνεται?
μήπως είμαι υπερβολικά καχύποπτος...
τώρα για να καταλάβω... ο Μάρινάκης αγοράζει την Νova, η Νova τρέχει το VAR και παράλληλα ο Μαρινάκης διεκδικεί πρωτάθλημα...
δίνει 45 εκατομμύρια για το VAR ... λάθος, τη Νova εννοούσα... ενώ τόσα περίπου υπολογίζουν να βγάλει o γαύρος από την φετινή συμμετοχή στο Champions League!!