iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.299
Και τι κάνατε; Τη χτυπήσατε και της προσφέρατε "πρώτες βοήθειες";Εγώ σήμερα είδα σε φανάρι της Κηφισίας μιλφάρα δυνατή με Μ4 και φαινόταν παρθενα ψυχη![]()
Και τι κάνατε; Τη χτυπήσατε και της προσφέρατε "πρώτες βοήθειες";Εγώ σήμερα είδα σε φανάρι της Κηφισίας μιλφάρα δυνατή με Μ4 και φαινόταν παρθενα ψυχη![]()
όχι τελευταία φορά που προσπάθησα να γνωρίσω έτσι γκομενάκι τις χρειάστικα εγώ...Και τι κάνατε; Τη χτυπήσατε και της προσφέρατε "πρώτες βοήθειες";
Έπρεπε να της πεις ραντεβού στην επόμενη στάση...όχι τελευταία φορά που προσπάθησα να γνωρίσω έτσι γκομενάκι τις χρειάστικα εγώ...
της έκανα όμως νοήματα μέσα από το λεωφορείο λογικά την έριξα![]()
και δεν ερχεσαι? σε αχρηστία τα έχωΟ παππούς Ιπποκράτης, έλεγε πως αν δημιουργηθεί κάπου αλλού πόνος μεγαλύτερος από τον ήδη υπάρχοντα, ο ήδη υπάρχων υποχωρεί.
Να περάσω να σου ρίξω μια κλωτσιά στα αρχίδια;![]()
Δεν κοιταξα να σου πω την αληθεια
Πέθανε κανείς σήμερα;
Βγες στο μπαλκόνι και πες μουΔεν κοιταξα να σου πω την αληθεια![]()
Να πάρει, πρόκειται για συνωμοσία...Εκει ειδα
Τιποτα!!![]()
νεο κοσμο σπινθαρου πιτα καρβουνο γυρος χειροποιητος αλλα μεχρι τις 10 το βραδυ μετα τελοςΠειτε κανα καλο σουβλακι προς αργυρουπολη-ηλιουπολη μερια![]()
νεο κοσμο σπινθαρου πιτα καρβουνο γυρος χειροποιητος αλλα μεχρι τις 10 το βραδυ μετα τελος
Κάνε και κανένα repost τις μουνάρες με αφορμή τις 25000 σελίδεςΕψαχνα πίσω στο 2015 να βρω φωτογραφίες από την κουκουβάγια μου. Δεν βρήκα :'(
Αλλά βρήκα κάτι διαλόγους με κασιόπη, καρτάκη, αλχαραλ και τους λοιπούς που ξέρετε και ξεράθηκα στα γέλια.
Είδα και κάτι μουνάρες που ανέβαζε ο βασιλόφρων τότε![]()
οχι χερι και φευγαΕ οχι ακριβως αλλα θ τσεκαρω
Πιτα καρβουνο λεγεται
Εχει να κατσεις
Δε νομίζω να εννοεί αυτή
αχιλλεας νομιζωΕ οχι ακριβως αλλα θ τσεκαρω
Πιτα καρβουνο λεγεται
Εχει να κατσεις
τον Αχιλλέα μάλλον εννοείΕ οχι ακριβως αλλα θ τσεκαρω
Πιτα καρβουνο λεγεται
Εχει να κατσεις