κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Αυτές είναι αγουριδες μπροστά σε αυτές που κυκλοφορούν εδώ. :SΑφιερούται εις τον κ. κωλόγερον, ο οποίος καθημερινός συνουσιάζεται με ωρίμους Γερμανίδας.
Αυτές είναι αγουριδες μπροστά σε αυτές που κυκλοφορούν εδώ. :SΑφιερούται εις τον κ. κωλόγερον, ο οποίος καθημερινός συνουσιάζεται με ωρίμους Γερμανίδας.
Αυτές είναι αγουριδες μπροστά σε αυτές που κυκλοφορούν εδώ. :S
Και θέλουν και άντρες στο ολινκλουσιβ, και μάλιστα να είναι το πολυ σαρανταρηδες. Τι ακουνε αυτές τις μέρες τα αυτιά της κωλογριας μου, δεν μπορείτε να διανοηθειτε.Θα μας αναρτήσετε φωτογραφίες των εκπάγλου καλλονής καλλονών;;;
ερχομαι εγω...ειμαι λιγο παραπανω βεβαια αλλα δε γαμεται...παντα ομως με παρουσια συμβολαιογραφου...μη παει τσαμπα η θυσιαΚαι θέλουν και άντρες στο ολινκλουσιβ, και μάλιστα να είναι το πολυ σαρανταρηδες. Τι ακουνε αυτές τις μέρες τα αυτιά της κωλογριας μου, δεν μπορείτε να διανοηθειτε.
Και θέλουν και άντρες στο ολινκλουσιβ, και μάλιστα να είναι το πολυ σαρανταρηδες. Τι ακουνε αυτές τις μέρες τα αυτιά της κωλογριας μου, δεν μπορείτε να διανοηθειτε.
Μία φορά πατσά, για πάντα πατσά. Εμολύνθητε ...
Πατσάς ήτανε δεν ήτανε ραδιενεργό κατάλυπο από το Τζερνόμπιλ
ΥΓ: Το νήμα χρειάζεται επειγόντως των διο για να έρθει στα ίσια του
Στην καλύτερη. Ο νηματοθετης ζητάει να βάλω φωτός, για να αποφύγει την τελευταία ώρα το κέρασμα.δλδ μιλάμε για πιπινογιαγιάδες 75+?
Πατσά εσθίουν οι αιγοποιμένες, οι βοθροκαθαρισταί και οι τρακτεροκουδουνόβλαχοι. >
Στην καλύτερη. Ο νηματοθετης ζητάει να βάλω φωτός, για να αποφύγει την τελευταία ώρα το κέρασμα.
Όλοι αυτοί εξ υμών, που μετοικησαν στας πρώην Βρετανικας αποικιας, δηλ.Πατσά εσθίουν οι αιγοποιμένες, οι βοθροκαθαρισταί και οι τρακτεροκουδουνόβλαχοι. >
αυτό το τελευταίο χούι σας να μιλάτε σαν τον Ζουράρι, δεν με αρέσει καθόλου, να το προσέξετε
Όλοι αυτοί εξ υμών, που μετοικησαν στας πρώην Βρετανικας αποικιας, δηλ.
Πατσά εσθίουν οι αιγοποιμένες, οι βοθροκαθαρισταί και οι τρακτεροκουδουνόβλαχοι. >
γιατι δεν λες και οι γεροξεκουτηδες σαν και σενα που τους τα μασανε οι πιτσιρικες και το μονο που μπορουν να φανε μετα ειναι κανενας πατσαδακος μερακλανταν!!!!!!!!!!
Ούτε ένα ευρώ δεν πρόκειται να δείτε και ούτε στα πιο αισιόδοξα όνειρά σας! >
ενω μεχρι τωρα ! με γεμισες στο ταληρο! ταληροφονια! τσιγγουναρε!
Πένομαι.