kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.408
- Πόντοι
- 6.575
Έρχομαι να σου φέρω τα δώρα σου !
Πανελλήνιες δίδετε?Καλημέρα.. Εχει διάβασμα τώρα..
Εύγε ... αυτό δείχνει πως έχετε επιλέξει τον σωστό δύσκολο δρόμο της συγχώρεσης και μετάνοιας..Πάντως πρέπει και εγώ να έχω αδερφεψει λίγο. Το μεσημέρι μου ήρθε Ιταλακι από το "ανημεισον τιμ" και μου ζήτησε καλό μίνι φόρεμα για το βραδινό σόου. Και εγώ αντί να της δώσω μίνι και να κάνω λίγο μάτι, της πρότεινα ένα ωραίο μάξι, από την καινούργια κολεξιόν, που ψωνισα το Σάββατο που ήρθα Αθήνα. Τη μικρή την έντυσα "μοντέλο" για κόκκινο χαλί, τρελάθηκανε οι φίλες της μόλις την είδαν, αλλά εγώ μάτι δεν πήρα. Επικράτησε ο επαγγελματισμός έναντι του κωλο-γεριστικου βιτσιου. :S
Χωρίς την θεωρητικήν γνώση δεν πάς πουθενα...Πανελλήνιες δίδετε?
Λιθουανες. Μου σπάσανε τ αρxιδια χθες βράδι. Αυτές και άλλες 3, με 2 μικρά παιδάκια. Όποιος δεν έχει αντιμετωπισει αυτές τις ράτσες σαν πελάτισσες, δεν μπορεί να καταλάβει. Δοκιμάζουνε σαν πολυβόλα, έτσι για πλάκα, και σου αφήνουν στο τέλος ένα μαγαζί άνω κάτω .
(Ευτυχώς που υπαρχει και το νήμα, να λέμε τον πόνο μας).
Παντα εχετε.. Απλα σας διαβαζει ανευ συμμετοχης ;)Καλημέρα στις κυρίες [αν είχαμε], στους κυρίους και τους 'λοιπούς'! >
Παντα εχετε.. Απλα σας διαβαζει ανευ συμμετοχης ;)
Καλησπερα σε ολους :-* :-*
Καλησπέρα, κυρία! :-* :-* :-*
Τις γυναίκες αυτού του έθνους, σαν πελάτισσες. Για να ακριβολογουμε. Φευ.Μια φορά δεν συνουσιαστήκατε και σεις και ισοπεδώσατε ένα ολόκληρο έθνος ... Φευ!
Κοίταχτε π.μ.Μια φορά δεν συνουσιαστήκατε και σεις και ισοπεδώσατε ένα ολόκληρο έθνος ... Φευ!
Μια φορά που δεν συνουσιαστήκατε με τις γυναίκες αυτού του έθνους σαν πελάτισσες, και ισοπεδώσατε ολόκληρο το έθνος ...Τις γυναίκες αυτού του έθνους, σαν πελάτισσες. Για να ακριβολογουμε. Φευ.