spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.903
- Πόντοι
- 18.546
Τελικά έχει δίκιο ο Κοσμακωστακης
Τελικά έχει δίκιο ο Κοσμακωστακης
Λες να είμαστε ΚΟΔΗΣΟ και να μην το ξέρουμε;απ' ότι φαίνεται πια, το επίσημο χρώμα του νήματος είναι το ροζ...
Λες να είμαστε ΚΟΔΗΣΟ και να μην το ξέρουμε;
Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο κοσμακωστάκης. Σαν φίλος και γνωρίζοντας πράγματα για μένα από κοντά και τα ζόρια που τραβάω, διακωμωδεί και αποφορτίζει τη φάση ;)Τελικά έχει δίκιο ο Κοσμακωστακης
θα πω εγώ ένα πολιτικόα δε ξέρω από αυτά, εξάλλου απαγορεύονται τα πολιτικά στο νήμα...
ασε τα σοβαρα και παρε το αισθημα να πατε για κανα κουμ κουατ....Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο κοσμακωστάκης. Σαν φίλος και γνωρίζοντας πράγματα για μένα από κοντά και τα ζόρια που τραβάω, διακωμωδεί και αποφορτίζει τη φάση ;)
πες πιο μουνι ειναι να τον τσιμεντωσω ΤΩΡΑ!!!!!θα πω εγώ ένα πολιτικό
Ο άλλος δεν ψήφισε Βαγγέλα αλλά Μπελαβίλα και τώρα θέλει ο Βαγγέλας να πάρει τον θρύλο και τον Πειραιά μακριά από την Ελλάδα
ουτε τηλεφωνο δε με πηρε σημερα και μου το ειχε υποσχεθειασε τα σοβαρα και παρε το αισθημα να πατε για κανα κουμ κουατ....
κλαιω ρε λαλακαπες πιο μουνι ειναι να τον τσιμεντωσω ΤΩΡΑ!!!!!
δεν ειναι καλο σημαδι αυτο...μαλλον για μια νυχτα σε ηθελε.....θα τσιμεντωθειουτε τηλεφωνο δε με πηρε σημερα και μου το ειχε υποσχεθει
είσαι αδελφόςδεν ειναι καλο σημαδι αυτο...μαλλον για μια νυχτα σε ηθελε.....θα τσιμεντωθει
όχι εγώ μόνο καρδούλες στο viberκαποιος πήδηξε μαλλον
δεν εχω δεκτη, το διαβαζω ιντερνετικάσε οσους αρεσουν τα σπορ...κορυφαιο παιχνιδι απο κορυφαιες ομαδες τωρα στην υενεδ
όχι εγώ μόνο καρδούλες στο viber
δεν ακυρωθηκε...απλα φαγαμε ενα αλλο τζαμπαδεν εχω δεκτη, το διαβαζω ιντερνετικά
γιατί ακυρώθηκε το 8ο?