rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.554
- Πόντοι
- 12.946
Τα γνωστά (κουμπάρα) τι να κάνουμε είμαι πιστόςΌνομα, τιμή, και υπηρεσίες παρακαλώ.
Τα γνωστά (κουμπάρα) τι να κάνουμε είμαι πιστόςΌνομα, τιμή, και υπηρεσίες παρακαλώ.
Ιδρωμενο σε βλέπω...
Την κουμπαρουλα..Όνομα, τιμή, και υπηρεσίες παρακαλώ.
Έκανα το καθήκον μουΙδρωμενο σε βλέπω...
Ρωταω παντα, Τριβή, Ροντ, και Τζιμακο, για να σβήνω από τα κιτάπια αυτές που έχουν πάει μαζί τους. Καταλαβαίνεις ότι άμα πάνε αυτοί οι τρεις με τα εργαλεία που διαθέτουν, δεν με παιρνει να πάω και εγώ. :SΤην κουμπαρουλα..
Ρωταω παντα, Τριβή, Ροντ, και Τζιμακο, για να σβήνω από τα κιτάπια αυτές που έχουν πάει μαζί τους. Καταλαβαίνεις ότι άμα πάνε αυτοί οι τρεις με τα εργαλεία που διαθέτουν, δεν με περνάει να πάω και εγώ. :S
Και να με ρωτάνε τα κορίτσια μετά: Τι είναι αυτό; Καραμελωμενο φυστικακι; :SΝα πάρετε και εσείς μέλι να τον αλείψετε ;)
Τρελαίνονται τα κορίτσια για τα καπελωμένο φυστικάκια, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτεΚαι να με ρωτάνε τα κορίτσια μετά: Τι είναι αυτό; Καραμελωμενο φυστικακι; :S
Τελικά είχατε δίκιο λεβάντες καλλιεργεί το αθώο, απονήρευτο, ρομαντικό κλπ
έχει και γλάστρες με δυόσμους είπε θα δώσει στον αισχρό 25ποντο να φτιάχνει mojitos
με κολακεύετε ...
νομίζω θα ήθελα να γραφτω και εγώ στο σώμα καταδοτών του νήματος.
έχω πολλά να προσφέρω!
Να καταδωσω λοιπόν, μιας και λέμε για εξέταση πρωκτού, ότι χθες μέλος του νήματος, αποπειράθηκε να κάνει εξέταση πρωκτού σε νεαρά αματουρ εργαζόμενη, σε ξενοδοχείο του κέντρου. Η νεαρά τρόμαξε όμως, με το μέγεθος του ιατρικού "εργαλείου", το οποίο ήταν τριπλάσιο των συνηθισμένων.
Καλημέρα, και καλές καταδοσεις
Το (καραμελωμενο) φυστικωμα πολλές αγάπησαν, το (καραμελωμενο) φυστικακι καμμιαΤρελαίνονται τα κορίτσια για τα καπελωμένο φυστικάκια, δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε
Είναι ύπουλο και υποχθόνιο νικ! >
Προσπαθώ και εγώ να ανέβω στην ιεραρχία του νήματος, και να μην είμαι ένα ποταπό μελοςΕυχαριστούμε για την κατάδοση.
Όλοι καταλάβαμε εις ποίον αναφέρεσθε!
Παρακαλώ συνεχίσατε τις καθημερινές καταδόσεις σας. Τείνομεν ευήκοον ους!
Λόγια σοφού γέρονταΤο (καραμελωμενο) φυστικωμα πολλές αγάπησαν, το (καραμελωμενο) φυστικακι καμμια
Σκέτο φίδι.Είναι ύπουλο και υποχθόνιο νικ! >
Σκέτο φίδι.
Προσπαθώ και εγώ να ανέβω στην ιεραρχία του νήματος, και να μην είμαι ένα ποταπό μελος
φοντανάκι Μυτιλήνης!Και να με ρωτάνε τα κορίτσια μετά: Τι είναι αυτό; Καραμελωμενο φυστικακι; :S
ποταπό και καταχθόνιο !Είναι ύπουλο και υποχθόνιο νικ! >