rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 20.558
- Πόντοι
- 12.946
Αυτό τρώτε και γίνατε γλυκοτσούτσουνος?Καλημέρα.. Θα σας τραταρω Ζακυνθινό παστέλι αργότερα...
Αυτό τρώτε και γίνατε γλυκοτσούτσουνος?Καλημέρα.. Θα σας τραταρω Ζακυνθινό παστέλι αργότερα...
Φιλτατε...20 κιλά μέλι τον χρόνο..Αυτό τρώτε και γίνατε γλυκοτσούτσουνος?
σήμερα θα πάρω Janny Costa
Φιλτατε...20 κιλά μέλι τον χρόνο..
έχει μια μαλαπέρδα 30 πόντους λενε
Που είναι σήμερα ο Τρίβης?
Όλα ξεκίνησαν από την σέλα του τρικυκλου...Σας τα έλεγα εγώ ότι είναι αδερφή τελειωμένη !
Νε ρε φίλε μανία που έχει και αυτό το παιδί (λάθος Αδερφή )Όλα ξεκίνησαν από την σέλα του τρικυκλου...
Έχει πάει για εξέταση πρωκτού !Που είναι σήμερα ο Τρίβης?
τον ήθελα για κάτι σημαντικό
Έχει πάει για εξέταση πρωκτού !
Οιμε....Έχει πάει για εξέταση πρωκτού !
έχει μια μαλαπέρδα 30 πόντους λενε
με κολακεύετε ...Δύο κριτικές έχει γράψει ο νηματοθέτης για την εργαζομένη Cinzia, πλην όμως οι όνοι και οι χοίροι που είναι μέλη του νήματός μας είναι στον δικό τους κόσμο...
Με τα χίλια ζόρια είχα πείσει τον κ. Vlandis4 [ ] να πάει και τώρα βλέπω, με χαρά, ότι την επισκέφθηκε και ο κ. Psaxtiri!
Και μάλιστα οι εντυπώσεις μας κυμαίνονται στο ίδιο μήκος κύματος ...
Έγραψε ο νηματοθέτης:
Φερθείτε της με σεβασμό. Το δικαιούται και το αξίζει. Ακόμη και αν πάτε με σκοπό να εξορύξετε πετρέλαιο, κάντε το με ευγένεια. Η ίδια στην συνέχεια θα σας δείξει την πετρελαιοπηγή.
Γράφει ο κ. Psaxtiri:
Η Σύνθια είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε αυτό το χώρο, που αν τη σεβαστείς και της φερθείς σαν άνθρωπος θα στο ανταποδώσει πολλές φορές παραπάνω. Δεν νομίζω να το έχω ξαναγράψει αυτό, αλλά πραγματικά αν δεν περάσεις καλά με τη Σύνθια, είναι μια καλή ένδειξη ότι πιθανότατα είσαι λίγο μαλάκας.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Ο νηματοθέτης δεδικαίωται!
για μεζούρα δεν το βλέπω...Εάν δείτε κορασίδα να κρατάει μεζούρα το νου σας...
Θα είναι βαλτη > > >
ε! είμαι και εγώ εδώ!!!Καλημέρα μύστες, χύστες, συναγωνιστές και λοιποί!
τι το σημαντικό?Που είναι σήμερα ο Τρίβης?
τον ήθελα για κάτι σημαντικό