Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
σας βλέπω ξανά σε πλήρη δράση μίστερ Dirty
Πενία τέχνας κατεργάζεται
σας βλέπω ξανά σε πλήρη δράση μίστερ Dirty
>
Θα το επιπλήξω > δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε φίλους ... τι στα διάλα ... Ε ρε που πάει αυτός ο κόσμος. Κάτσε την παίρνω τώρα τηλέφωνο
Στεγνά με brazilian κωλάρες σου αρέσουν; τον δίνουν σε παντός καιρό ακόμα και στο Τζιμάρα
καλησπέρα σαςΚαλησπέρα κύριοι
Καλή περίπτωση το Κριστινάκι αλλά δε προλάβαινω ναεδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι
μην αναβάλετε! δεν ξέβρετε τι χάνετε!Καλή περίπτωση το Κριστινάκι αλλά δε προλάβαινω νατης ρίξω ένα πούτσοσυνδράμω
λόγω γήρατος
Όμως η κριτική θα μελετηθεί πάραυτα
εδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι
".... θα την κάνω βασίλισσα στο Βλαδιβοστόκ και θα ζήσουμε μαζί στη στέππα εκτρέφοντας ζιμπελίνες ......"
Δεν εκτρέφετε καλύτερα και άλλα ρωσίδια , τι θα κάνουμε εμείς οι φίλοι ....
Wellcome to the club.εδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι
εδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι
Καλά...εσείς τα δυο... και λίγο...Καλή περίπτωση το Κριστινάκι αλλά δε προλάβαινω νατης ρίξω ένα πούτσοσυνδράμω
λόγω γήρατος
Όμως η κριτική θα μελετηθεί πάραυτα
καλησπέρα σας
ομιλείτε κι εσείς κυριε μπόρμπι, που δεν έχετε αφήσει αιδοίον για αιδοίον απότιστον ...Καλά...εσείς τα δυο... και λίγο...
Wellcome to the club.
το νήμα είναι σε περίοδο μεγάλων ανησυχιών!
καλώς το JimJim
Κάθε δύο μήνες...και ουχί κάθε [size=10pt][size=10pt] 2 [size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size]ημέρες...ομιλείτε κι εσείς κυριε μπόρμπι, που δεν έχετε αφήσει αιδοίον για αιδοίον απότιστον ...
Κάθε δύο μήνες...και ουχί κάθε [size=10pt][size=10pt]2[size=10pt] [/size][/size][/size] ημέρες...
Kelly..mon amour...
Μεσιε πσαχτηρ περασες απο το κουτουκι της δεσποινιδος Κελλυ