Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.317
- Πόντοι
- 26.227
σας βλέπω ξανά σε πλήρη δράση μίστερ Dirty
Πενία τέχνας κατεργάζεται
σας βλέπω ξανά σε πλήρη δράση μίστερ Dirty
>
Θα το επιπλήξω >![]()
![]()
δεν είναι αυτή συμπεριφορά σε φίλους ... τι στα διάλα ... Ε ρε που πάει αυτός ο κόσμος. Κάτσε την παίρνω τώρα τηλέφωνο
Στεγνά με brazilian κωλάρες σου αρέσουν; τον δίνουν σε παντός καιρό ακόμα και στο Τζιμάρα
καλησπέρα σαςΚαλησπέρα κύριοι
Καλή περίπτωση το Κριστινάκι αλλά δε προλάβαινω ναεδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι![]()
μην αναβάλετε! δεν ξέβρετε τι χάνετε!Καλή περίπτωση το Κριστινάκι αλλά δε προλάβαινω νατης ρίξω ένα πούτσοσυνδράμω
λόγω γήρατος
Όμως η κριτική θα μελετηθεί πάραυτα![]()
εδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι![]()
".... θα την κάνω βασίλισσα στο Βλαδιβοστόκ και θα ζήσουμε μαζί στη στέππα εκτρέφοντας ζιμπελίνες ......"
Δεν εκτρέφετε καλύτερα και άλλα ρωσίδια
, τι θα κάνουμε εμείς οι φίλοι
....
Wellcome to the club.εδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι![]()
εδημοσιεύθη και η κριτική μου για το Χριστινάκι![]()
Καλά...εσείς τα δυο...Καλή περίπτωση το Κριστινάκι αλλά δε προλάβαινω νατης ρίξω ένα πούτσοσυνδράμω
λόγω γήρατος
Όμως η κριτική θα μελετηθεί πάραυτα![]()
καλησπέρα σας![]()
ομιλείτε κι εσείς κυριε μπόρμπι, που δεν έχετε αφήσει αιδοίον για αιδοίον απότιστον ...Καλά...εσείς τα δυο...και λίγο...
![]()
Wellcome to the club.![]()
το νήμα είναι σε περίοδο μεγάλων ανησυχιών!
![]()
καλώς το JimJim
Κάθε δύο μήνες...και ουχί κάθε [size=10pt][size=10pt] 2 [size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size]ημέρες...ομιλείτε κι εσείς κυριε μπόρμπι, που δεν έχετε αφήσει αιδοίον για αιδοίον απότιστον ...
Κάθε δύο μήνες...και ουχί κάθε [size=10pt][size=10pt]2[size=10pt] [/size][/size][/size] ημέρες...![]()
Kelly..mon amour...
Μεσιε πσαχτηρ περασες απο το κουτουκι της δεσποινιδος Κελλυ![]()