NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
δεν υπάρχει καμία μωρό μουαυτο με την αλλη που υπάρχει δε μου αρεσε
δεν υπάρχει καμία μωρό μουαυτο με την αλλη που υπάρχει δε μου αρεσε
και με βάση απο το ποστ θυμήθηκα ότι ψαχνω για νεαροτερο απο εμένα κουκλι με μεγαλη πουθτσαν . Ευχαριστώ
Υ.Γ ο παπι απορρίπτεται εκ προοιμίου μην στείλει πμ
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Έχω μια απορία. Πώς γίνεται να ανεβαίνουν κριτικές στις οποίες ο άλλος γράφει ότι την επόμενη φορά θα βιάσει την κοπέλα; Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!
Η κριτική που είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στην αρχική σελίδα. Παραθέτω απόσπασμα: "εγώ πάντως αν την ξανάπαιρνα θα την βίαζα"Καλησπέρα Λιάκο!
Σε τι αναφέρεσαι;;;
Μην τους παρεξηγείτε κυρία μου...σύνδρομα της ηλικίας..χελο μπουρδολογοι. Πάλι μετρατε πουτσες; ελεος ουτε 15 ετων ...
Α..!! ρε Νικ...πως τις ρίχνεις..!!δεν υπάρχει καμία μωρό μου
Δεν πέφτει η ρουφιάνα η Έρη με τίποτα, 4 χρόνια την κυνηγάωΑ..!! ρε Νικ...πως τις ρίχνεις..!!
Η κριτική που είναι πρώτη αυτή τη στιγμή στην αρχική σελίδα. Παραθέτω απόσπασμα: "εγώ πάντως αν την ξανάπαιρνα θα την βίαζα"
Είμαστε σοβαροί; Και το φοβερό είναι ότι είναι και ψεύτικη γιατί η κοπέλα εκείνη τη μέρα δεν δούλεψε καν...
Έλα μωρέ μην ασχολείστε με χαζούς, αυτός το πολύ πολύ να βιάσει τη χούφτα τουΤώρα το διάβασα, στέλνω σχόλιο, τραγικό.
Ωραίος!!! Παιδιά αν θέλετε στείλτε όλοι σχόλια να κατέβει αυτή η απαράδεκτη κριτική. Να δεχτώ την κακία ή το ψέμα αλλά να γράφει ο άλλος για βιασμό είναι too much, έλεος πια...Τώρα το διάβασα, στέλνω σχόλιο, τραγικό.
Δεν αντιλέγω αλλά υπάρχουν και όρια και καλό είναι να κατέβει αυτή και κάθε παρόμοια κριτική φίλε...Έλα μωρέ μην ασχολείστε με χαζούς, αυτός το πολύ πολύ να βιάσει τη χούφτα του
Έλα μωρέ μην ασχολείστε με χαζούς, αυτός το πολύ πολύ να βιάσει τη χούφτα του
Nick, συμφωνώ ότι δεν αξίζει γενικά, απλά κάποιες φορές δεν γίνεται αλλιώς.
Απλά πιστεύω ότι ο τύπος είναι ένα θρασύδειλο παιδάκι που έγραψε μια μαλακία για να το παίξει άνδραςΔεν αντιλέγω αλλά υπάρχουν και όρια και καλό είναι να κατέβει αυτή και κάθε παρόμοια κριτική φίλε...
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Αλλά καλό είναι να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους για το καλό και του ίδιου του site. Τέτοια άτομα κακό κάνουν στο site και τίποτα άλλο...Απλά πιστεύω ότι ο τύπος είναι ένα θρασύδειλο παιδάκι που έγραψε μια μαλακία για να το παίξει άνδρας
Ωραίος!!! Παιδιά αν θέλετε στείλτε όλοι σχόλια να κατέβει αυτή η απαράδεκτη κριτική. Να δεχτώ την κακία ή το ψέμα αλλά να γράφει ο άλλος για βιασμό είναι too much, έλεος πια...
Απλά πιστεύω ότι ο τύπος είναι ένα θρασύδειλο παιδάκι που έγραψε μια μαλακία για να το παίξει άνδρας