blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.932
- Πόντοι
- 26.096
δεν καταλαβαίνεις από χιούμορ
Αδιάψευστος μάρτυς η φωτογραφία!
Πρώτη φορά βλέπεις να σατιρίζουν με τον αντίθετο τρόπο?Αδιάψευστος μάρτυς η φωτογραφία!
Ρε Νικ ποσο την εχεις ρε αδερφε;
Μ'αρεσει που την εκρυψες μπας και την αναγνωρισουμε
Καλα εκανε και την εκρυψε γιατι κυκλοφορει και ο ippotis69 εδω μεσα
Again...I will think of you :-*
από το πεζοδρόμιοΥπάγω προς βιοπορισμόν.
[size=30pt]Το νήμα της αληθείας![/size]
Κύριε Τρίβη καλημέρα σας
σας κατανοώ μου έτυχε και μένα παρόμοιο συμβάν, άρχισε μια κυρία τα θρησκευτικά
(oh my god) επί τη εμφανίσει και με έπιασαν τα γέλια με τραγικά αποτελέσματα :S :S :S
να φαίνεται και λίγο το ράσο παρακαλω...........
........... καλημέρα λατρεμένοι μου κύριοι..
......... κύριε τρίβη δεν ξεχνάω ότι σας χρωστάω μία φωτό ... είχε τριχούλες όμως καί δέν ήθελα,,,, μόλις τό κάνει γυιαλάκι θά τό ποστάρω......
κομαν τα λε βου? Η Γαλλίδα τροφός μου θα αυτοκτονούσεΚαλημέρα παιδιά...!!
[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων του νήματος εφιστά την προσοχή στον Ανακριτή του νήματος, κ. popov[=πγιότητα!], διότι η Επιτροπή διεπίστωσε ότι επέδειξε ανεπίτρεπτη επιείκεια [ δημιουργούσα ημάς υπονοίας περί υφέρπουσας διαφθοράς ] εις την φράσιν, που ο κ. NICK TRIVE ομολογεί ότι η εργαζομένη Maya εξεστόμισε.
ΟΥΑΟΥΥΥΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Αναμένουμε ότι ο Ανακριτής θα επιδείξει συνέπεια [ έστω και εις την υστάτην στιγμήν ] και θα επιτελέσει το έργο του, μελετώντας το προανακριτικό υλικό και διατυπώνοντας την ποινή αφού περί Ενοχής ουδείς λόγος.
Ο κατηγορούμενος είναι Ένοχος!
Σωστό Νικόλα, διότι τέσσερα χέρια δεν ξέρουμε τι μπορεί τελικά όντως να κρατούν
ή τι τάχα μου να παριστάνουν ότι κρατούν... ;)
Τα φαινόμενα, εκ πρώτης όψεως, συχνά απατούν...
https://[URL unfurl="true"]www.askideas.com/media/26/Guys-With-Funny-Fake-Eight-Pack-Muscle-Picture.jpg[/img[/URL]]
[/quote]'ετσι :thumbsup:
έλα μωρή μα σου πωχελο μπουρδολογοι. Πάλι μετρατε πουτσες; ελεος ουτε 15 ετων ...
αυτο με την αλλη που υπάρχει δε μου αρεσεέλα μωρή μα σου πω
χθες είχα τα νεύρα μου και με ρωταει η άλλη σήμερα
σου έφυγαν τα νεύρα που είχες χθες?
Ναι καλέ, σήμερα έχω καινούργια
Έχω στον περίγυρό μου παραδείγματα από άντρες μικρότερους γύρω στα 30+ που παντρεύτηκαν 35 ή και 40άρες. Φαντάζεσαι την κατάντια στην οποία έχει περιπέσει το φύλο; Μέχρι και αυτές (που πολλές δε βλέπονται κιόλας και είναι σαν σταφίδες αλλά με φράγκα από πίσω) βρήκαν το κορόϊδο, που κανονικά θα έπρεπε να τις φτύνουν όλοι και να τις έχουν τελευταία λύση για να κάνουν οι ίδιοι οικογένεια. Άπαξ και γέννησαν αυτές τους έχουν χεσμένους τόσο που υπάρχουν δεν υπάρχουν στο σπίτι, ένα και το αυτό. Φυσικά καταλήγουν στα μπουρδέλα για να ξεδώσουν ενώ οι γυναίκες τους μπορεί να το δώσουν και σε καναν άλλον μικρότερο αφού βλέπουν ότι τις παίρνει ακόμα. Άμα κάποιος θέλει να ζει τέτοια ζωή και μάλιστα με μεγαλύτερη του ας βάλει θηλιά και ας πάει να κρεμαστεί μόνος του.